Салатка, агнешко... Великден идва, а на трапезата?

Колко пари ще отделим за празника?
29 мар 2017 17:15,
22

Зелена салата, картофи, агнешко. Това са задължителните ястия на повечето българи на Великден. Как вървят цените на Женския пазар в столицата и какъв бюджет отделят хората за празника?

Отговорите на тези и други въпроси потърси Борислав Петров от предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО И САЛАТКИТЕ И АГНЕТО.ПАРИТЕ ЩЕ СЕ ЗАДЕЛЯТ ПРИ "УСВОЯВАНЕТО" на европроекти.Носете си удостоверение от местния гербав гаулайтер.
14
1
 
4
 
! Отговори
пенсийката преди 7 години
Какво агнешко със минимална пенсия 160лева ?! Тока ли да си платя сега се чудя или парното .. за месо въпроса на този етап не стои ..Чакам си обещаното увеличение на пенсията от всички партии .. ама ха да видим дали и кога ще е ...
13
1
 
2
 
! Отговори
дедо преди 7 години
хич не съм от тия *** гербаджии това да кажа първо ,второ тряя да сме обективни драгалевския коч в случая няма вина .. тепърва ще има вина като станее пак премиер ама в момента да го обвиняваме за квото и да е е смешно защото в момента имаме СЛУЖЕБНО правителство по време на което се качват главоломно цените на всичко - ток вода парно храна и т н ..
12
1
 
7
 
! Отговори
много ядосан преди 7 години
сега е момента новото правителство да вдигне пенсии заплати не само да вдигат водата тока и парното !!!!!!! инак не ги виждам хич да изкарат до есента ! стига се размотавахте съставяйте правителство и вдигайте заплати и пенсии веднага инак няма да се задържите дълго !
11
1
 
5
 
! Отговори
дядо Стоен преди 7 години
Всяка година по това време в Бистрица троша по няколко агнешки главички.Сега имам мерак да строша главата само на един Драгалевски Коч.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На трапезата сметката на Топлофъкация!Победата трябва да си изплати, а всички знаем кой спечели у софето и кой управлява топлото!
9
3
 
15
 
! Отговори
Какви преди 7 години
празнични трапези, какви 5 лева, каква Нова Година??? От първи април ДКЕВР вдигат газа с 30% тоест всичко, защото производството е на газ, колите са на газ, услугите се топлят на газ!!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ ЦЕНИ ВИ ЧАКАТ????? Стойте си още и мълчете, стойте се у вас докато ви дерат като ***!!!!!! Докато не полетят жълтите павета по т*пите им дебели кратуни тая про*та държава няма да се оправи!!!!!!! Стойте си още!!!!!!!
8
1
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Целта на управляващите е да видят празни чинии на масата, дори и за Великден. Те са на принципа: "когато падне мрак над теменугите и работите тръгнат зле, *** им майката на другите, достатъчно е ти да си добре! *** им майката на другите и в себе си утеха намери, ако във себе си утеха не намериш, тогаз и ти си майката ***!"
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На трапезата по едно яйце за адет и агнешко и салатка на картинка!
6
0
 
16
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Високите ток и парно ! И ще гарнирана с ниска заплата !!!
5
0
 
16
 
! Отговори
www преди 7 години
А НА ТРАПЕЗАТА ВСИЧКО ЕВРО ПРОИЗВОДСТВО ПЛАСТМАСОВИ И ГУМЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ ПРОИЗВЕДЕНИ ПО ИЗКУСТВЕН НАЧИН НЯКЪДЕ....
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До най-добреВсичките ни обичаи са полухристиянски и варварски.Фолклорът ни е цигнски.Ние самите сме анадоски ***, нямащи нищо общо с белите хора.
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи - дваци,и техните двашки, полуезически обичаи.Народ, който трича кучета и се маже с лаjна,... не ми го хвали.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
със салатите ще се оп,авим но с агнешкото - аз агнешко ядох един път някъде 2010-година когато синът ми ми пода,и па,че агнешко тааааааа - тази година като всяка година - без такива луксове
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгодно