Родителите на осмокласника Радо: Убиецът му го тормозеше!

Братовчед му вече е с повдигнато обвинение
Обновена: 4 май 2017 09:31 | 4 май 2017 09:00, Петя Славова
65

Поредният сблъсък в училище, завършил с фатален край за едно от децата, направи друго обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост.
Още по темата

Трагедията стана в село Славяново, където след сбиване в час по биология 14-годишният Радослав Димитров загуби живота си. Детето бе ударено от свой братовчед.

"Този инцидент става в третия час по биология в 10:05 часа. Всички колеги са реагирали много бързо и адекватно, за съжаление не успяхме да спасим момчето", разказва  директорът на Основно училище "Христо Ботев" Лили Манолова, която изрази и съболезнования към родителите на Радослав.

Манолова бе категорична, че и двете деца не са конфликтни, нямат прояви на насилие.

"Просто се е случило спречкване между тях и едното дете е припаднало", допълни директорът.

Тя каза също, че днес психолози ще работят с децата, а след това от учебното заведение ще чакат решението на следствието.

"Те са обикновени деца, всеки ден може да се спречкат за нещо, но чак такива лоши прояви не е имало", подчерта Лили Манолова.

Затова пък родителите на 14-годишния Радо, бяха категорични пред Bulgaria ON AIR, че синът им е бил тормозен от същия ученик още от първи клас.

"Защо учителите лъжат? 10 години работих в ОУ "Христо Ботев" като охрана и напуснах, защото там са лъжци!" - твърди разгневен бащата на Радо.

Родителите казаха също, че няколко пъти са се оплакали в учебното заведение, че синът им е тормозен, но съответни мерки не са били предприети.

"Детето ми е подлагано на системен тормоз от същото момче, не от други ученици. Той се държи агресивно и с другите деца, не само с моя син", разказа майката на Радо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: училищебой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
15
 
! Отговори
Веселият Брадвар преди 6 години
Тези / семейството му / бяха малко елементарни горките. Освен това си падат Французи а.к.а /Шведи/, а за тези етноси е нормално да се трепят по роднински. Обикновено става с "брадва"
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съм на бащата, ще излежа убиеца! Евентуално и родителите на убиеца ще уважа!
7
17
 
18
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
И после ги дават по телевизията такива родители и ги изкарват по-черни от дявола. Училището си има ръководство, което отговаря за жисота и здравето на поверените деца в учебно време. На родителите не им е работа да се саморазправят с деца! Директорката е за съд. Според мен лично е за линч и публично бесило , защото е и нагла, но това си е мое мнение!
6
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
директорката да бъде съдена наравно с убиецаСамо така могат да бъдат накарани *** на държавна хранилка.Точно директорите са най-големия бич на съвременното образованиеСедят и си клатят краката, правят мръсно на колегите учители, и то на най-добрите , които им застрашават поста. Общо взето комунизма никога не е напускал училищатаСЪД ЗА ДИРЕКТОРКАТА, която се опитва да замаже ситуацията. Убииство по непредпазливост - родителите са се оплаквали, а тя не е предприела нищо - УБИИЦА на ДЕЦА
5
13
 
13
 
! Отговори
БеГе мама преди 6 години
Бегедрамите ми идват в повече тези дни..
4
3
 
31
 
! Отговори
Ами като са знаели, преди 6 години
защо не са предприели мерки?Гледам, баща като планина, работил като охранител, а когато тормозят собственото му дете, ще мрънка пред училищното ръководство, вместо сам да се справи!Има ли човек, за когото да не е ясно, че след като един подрастващ вилнее и не се респектира от забележка, значи е възпитаван с бой и от друго не разбира!Законът връзва ръцете на учителя и на директора. Затова, в подобни случаи, еднократно се разговаря с родителите на гамена. Ако няма ефект - бой до на.пи.каване!
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манолова бе категорична, че и двете деца не са конфликтни, нямат прояви на насилие."Просто се е случило спречкване между тях и едното дете е припаднало", допълни директорът.--Не бе баце, той БЕЗКОНФЛИКТНО го е удушил. Баси наглата ***, за едната заплата и през трупове мишнават
2
2
 
18
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
хобо де, ако аз чевръстосам съседа с некоя летва щото ми е пикал на джипката пиян отивам за умишлено, а индианчето хакнало братовчед си със стола или чина и непредпазливост. тия берачите на разни неща са много непредпазливи, какви са ми тромавички...
1
19
 
3
 
! Отговори
Муслим преди 6 години
Щом е селско училище, няма как да са от умнокрасивия етнос, нормални деца са, жалко за инцидента, но ставало е и ще става докато има деца.