Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR

Студенти, доволни от проф. Докова, скочиха в нейна защита
14 юни 2017 12:07,
134
Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR
Снимка: Facebook

Университетът за национално и световно стопанство отстрани проф. Соня Докова, но в нейна защита скочиха студенти, впечатлени от преподавателката.

"За съжаление на всички ние се прочухме отново не с признание, отличие, награда или какъвто и да е успех, а със скандал. Университетът ни отново е тема за подигравки, както и ние - студентите в него", пише в отворено писмо до редакцията на Dnes.bg Георги Гюзелов, студент в 4-ти курс в УНСС.

Още по темата

"За периода, в който проф. Докова ми е преподавала е създала образ на един от най-подготвените преподаватели в учебното заведение, изключително ерудирана и можеща да подготви студентите за техния професионален път", твърди студентът.

Георги Гюзелов посочва, че в лекциите на проф. Соня Докова аудиториите са били пълни, а тя самата е защитавала интересите на УНСС дори при сблъсък с представители на изпълнителната власт.

"Смятам, че поведението на нашия колега Кезим Медев е недостойно и целящо единствено лична облага с цел пиар. В интернет могат да бъдат намерени публикации и негови интервюта, в които той казва, че е готов на всичко, за да успее и че цели политическа кариера. Бил е кандидат за общински съветник в община Гърмен, участвал е в различни телевизионни формати", посочва Георги Гюзелов.

Според него Кезим е използвал случая, "ако изобщо има доза истина в него", за лични цели - да получи медийна слава.

"Като член на Студентския съвет при УНСС той е имал множество други варианти да спре "порочната практика", но той е избрал да омърси и опетни по най-долен начин името на нашия университет.  Аз също съм имал проблеми с преподаватели, но никога не съм си и помислял да ги правя обществено достояние, а съм успявал с разговори и срещи с ръководни лица в учебното заведение да разреша случаите", подчертава Гюзелов.

"Като студент в УНСС настоявам колегата ни Кезим Медев да бъде освободен от задълженията си към Студентския съвет при УНСС, тъй като не е достоен за това място", завършва студентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Георги Гюзелев ми е колега от УНСС. Докова ни е преподавала по 3 предмета по един ден всеки. От първия ден стана ясно, че не е с всичкия си. Георги е лъжец. Много добре знае, че на изпитите се преписва с нейно разрешение и оценката е на случаен принцип. УНСС си е за подигравки. Няма по-*** университет. Дипломите от него не стават и за тоалетната хартия. Знам, понеже имам такава.
113
0
 
1
 
! Отговори
Нямам име преди 6 години
До пешоА, добър ден!
112
0
 
4
 
! Отговори
Нямам име преди 6 години
Георги Гюзелев или е много *** или е нагъл като конска муха!Понеже преподавателката била в неговите очи еди каква си, дай всеки да си прави каквото си иска, да се пишат 3 и 4 на поразия както падне. Егати идиотската система! Кеизим Медев си е в правото да сезира за този случай! Ако съм на него бих се гордяла, за това че излиза истината на яве и ми дреме за реномето на скапания университет! Приказките за евтин ПР Гюзелов може да си ги завре отзад и да си ги засяда с всяко свое изказване.
111
0
 
3
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 6 години
Георги Гюзелев е репортер от Алфа - Телевизията на истината. Той е долен лъжец. Знае много добре какъв *** е Докова, но си прави евтин PR с тази история. Медев поне каза истината. Да застанеш пред телевизионната камера и да кажеш, че трябва да крием истината и да премълчаваме гаврите, е признак на един горд българин.
110
1
 
7
 
! Отговори
ddobr преди 6 години
Не само ходят, ами и пишат с наведени глави, защото всички до един берат страх. Всеки се спотайва да не го забележи, че тя е толкова непредсказуема, че не е ясно накъде ще я избие. И е парадокс, защото къде къде по-безумни изпити е провеждала, аа именно този, в който го е играла добра с оценките и студентите са я издали. Ректораът каза, че никой не е искал да е анулира изпита - пак казвам, че смеят ли - тя може да бъде безумно отмъстителна.
109
0
 
6
 
! Отговори
иван преди 6 години
При такъв случай,в ''белите'' държави,РЕКТОРИТЕ си подават оставка,защото много добре са знаели какви ги върши тази псевдо професорка!Преди малко по телефона тя дотолкова се замота,че и прилоша от безпомощност и лъжи!
108
0
 
6
 
! Отговори
пешо преди 6 години
Как може да защитавате тази безумна система? Това не е образование, а пародия.
107
9
 
4
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 6 години
Проф. Докова НЕ търпи посредствени псевдоинтелектуалци с претенции за аристократи!Преподавала ми е в далечната 1995 г. Гонеше от час за лоша дисциплина, ако дъвчеш дъвка по време на лекции...... някой се извиква от залата, че не можели за си записват... много бързо диктувала, ако можело - по-бавно...И тя ги поряза, като ги прати в началния курс, където са диктовките. "Като сте се записали да учите висше, ще се научите да си водите записки... А и висшето образование не е задължително..."
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разчита на партията си (ГЕРБ) да получи диплома, за да осъществи политическа кариера.Точно такива с непълноценни дипломи стават зам.министри и висши чиновници в правителството на Борисов.
105
1
 
14
 
! Отговори
Ал Пачино преди 6 години
Прословутата професорка ми е преподавала преди около 8-10 години. С една дума - ***, ИЗНУДВАЧКА СЪС НЯКАКВО САМОЧУВСТВИЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЙНО ОТ КЪДЕ ИДВА!!!! Асистентите и бяха едно към едно...Някакъв нейн прототип. Те бяха посредници между мързеливиците, които си плащаха за изпити и тази дебела и противна "дама". Между другото още ли мелодия на телефона й е саундтрака от "Кръстникът"?!?
104
0
 
9
 
! Отговори
Morwel преди 6 години
До azПроблемът е, че такива преподаватели устройват мнозинството. Масата студенти са доволни, че имат 3/4 без учене. Ръководството на университета е доволно, защото се плащат повече семестриални такси. Съответните преподаватели и те доволни, че не се занимават с глупости. Недоволни ще са само студенти, неизкарали късмет от лотарията за оценки или такива, които искат да получат някакви знания в замяна на семестриалните си такси...
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До azОбразованието е зле заради партийците, тяхната политика на мутри во образованието и техните протежета нагли като този герберски студенто-мутър партиец.
102
0
 
20
 
! Отговори
бивш студент преди 6 години
Само които са били студенти знаят за какво става въпрос.Сега се е намерил някой да сподели с медиите. Предлагам господарите да пуснат студент със скрита камера на нейна лекция и нека хората да преценят сами дали това, което казва момчето е вярно или не.
101
4
 
6
 
! Отговори
Обединениеунищожение преди 6 години
До пак разединени ...Ами да се обединим около тоталния тоталитарен рекет на еднопартийното управление, да турим един Член Първи в конституцията Членовете на ГЕРБ са винаги прави, да си уволним професорите и всеки партиен член-студент да получава шестици без изпит, само по доносничене и рекет във Фейсбук. Обединение на самоунищожението.Навит ли си на такова обединение?
100
0
 
3
 
! Отговори
пак разединени ... преди 6 години
Баси, за всичко е така.... протест-контрапротест....
99
8
 
7
 
! Отговори
Оставка на ГЕРБ! преди 6 години
ГЕРБ трябва да подават оставка веднага след този срамен публичен и безпрецедентен случай на рекет от някакъв жълтоклюнен *** лен на Герб-Гърмен!Оставка, Бойко, Оставка! Ти си менторът на този млад безскрупулен рекетьор! Ти си го прегълнал на страницата му във Фейсбук, от където той сипе гербаджийското си рекетьорство към заслужил български професор! Оставка!!! Срам!
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинска история с едно момиче от моята група. По принцип когато професора/доцента изпитва,никога не трябва да е сам със студента. Винаги присъства асистент и поне още един студент.Тази хубавица за която ви казвам,нарочно остава последна. Асистента беше излязъл и тя сама с изпитващия. Отива при него,подава му книжката и му казва : "Пишете ми тройка""Ама как така,колежке, вие нищо не сте казала още" ; "Ако не ми пишете тройка,ще викам"
97
0
 
5
 
! Отговори
До 97да,имаНещоГнило преди 6 години
Не много отдавна в УНСС стана професор един ***, който се отличава единствено с това, че всеки момент ще се пръсне от преяждане. Смешно и жалко е, защото навремето баща му се е озовал във ВИИ"К.Маркс", без да е икономист. Завършил е нещо съвсем друго, но станал "дясна ръка" на виден комунист, пратен там "за да разгроми буржоазната пасмина" - става въпрос за учени-икономисти, завършили в Западна Европа преди Девети септ. После баща му за награда станал зам.ректор на ВИИ. Синът е кух като ****
96
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....."Кезим Медев" - по имената ще ги познаете
95
2
 
18
 
! Отговори
Не е изяснено преди 6 години
В статия, качена тук малко по-рано, се казва, че тази жена е писала тройки и четворки на студенти, които са предали празни листове.Да не би да става въпрос за оформяне на оценки чрез писмен изпит и онези, които не напишат нищо, да са получавали оценките си на базата на знания, показани и оценени в течение на целия семестър?Защо тогава Кезим е получил двойка? Имал ли е други оценки през семестъра? Онези, които са дали празни листове, но имат (3) и (4), разбира се ще защитават преподавателката!