Няма да анулират скандалния изпит в УНСС, няма основания

Никой не се оплакал, оплакалият се студент нямал право на изпит
Обновена: 15 юни 2017 08:21 | 15 юни 2017 07:45,
57
Няма да анулират скандалния изпит в УНСС, няма основания
Снимка: Булфото, архив

Академичния съвет на УНСС реши, че няма да анулира провелия се изпит по геоикономика от 9 юни, на който професорката Соня Докова писа 3 и 4 за бели листове на второкурсници в Университета за национално и световно стопанство.

Още по темата

Няма основания за анулиране, тъй като никой от студентите не е подал оплакване, обясни ректорът проф. Статев. Иначе бе категоричен, че действията на доскорошната му колежка са "лоша практика".

След като потърпевшият студент Кезим Медев разказа за случая в социалните мрежи и по медиите, във вторник проф. Докова сама обяви, че напуска вуза.

Кезим не е присъствал на лекции и упражнения, има повече от 3 отсъствия и според правилника на УНСС не е имал право да се яви на изпит, обясни още проф. Статев на нарочна пресконференция вчера. Студентът също отнесе наказание - последно предупреждение за отстраняване, защото уронил авторитета на универститета, като раздул случая, вместо първо да се обърне към ръководството.

Той казал, че съжалява за неетичната си постъпка, което наклонило ръководството да сложат предупреждение за отстраняване от УНСС, а не директно отстраняване, разказа ректорът. Професорката също изразила съжаление за нарушения авторитет на университета. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: изпитунссСоня Докова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
26
 
! Отговори
... преди 6 години
Тази ми преподавала 2001г. Мога да я сложа на едно нивосамо със Саздов. Няма по- противни преподаватели.*Никога за нищо не съм плащал, но знам за доста случаи от колеги, които даже св хвалеха.
10
3
 
38
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Мдааа, иначе демокрацията ни съсипа държавата, нищо че агенти на ДС продължават да ни налагат изкривената си представа за морал и поведение! Поинтересувайте се колко от настоящите ректори, зам.ректори и главни секретари на държавните университети са "бивши" доносници на ДС. После потърсете връзката с отчайващото положение в образователната сфера...и обвинете демокрацията!
9
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният парадокс в НРБ.На студента препоръчвам реализация в чужбина и ще е щастлив и ще е по-добре финансово и няма да има помен от преподаватели карикатури.ПРАВИЛНО СИ ПОСТЪПИЛ!!!ВИНАГИ ИЗОБЛИЧАВАЙ МРЪСОТИЯТА И КОРУПЦИЯТА!!!!!ТОВА ТЕ ПРАВИ ЛИЧНОСТ!!А НЕ ***
8
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги виновен е не престъпника,а този, който го е посочил
7
4
 
37
 
! Отговори
Ал Пачино преди 6 години
Прословутата професорка ми е преподавала преди около 8-10 години. С една дума - ***, ИЗНУДВАЧКА СЪС НЯКАКВО САМОЧУВСТВИЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЙНО ОТ КЪДЕ ИДВА!!!! Асистентите и бяха едно към едно...Някакъв нейн прототип. Те бяха посредници между мързеливиците, които си плащаха за изпити и тази дебела и противна "дама". Между другото още ли мелодия на телефона й е саундтрака от "Кръстникът"?!?
6
5
 
33
 
! Отговори
КАКЪВ АВТОРИТЕТ? преди 6 години
ДИПЛОМИТЕ НА УНСС ОТДАВНА СЕ КОТИРАТ МНОГО НИСКО - ПОЧТИ КЪМ НУЛАТА.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се загледа човек каква ни е банковата система, финансовата и стопанската.Става му ясно на какво ги учат. Или някой ще каже, абе то не зависи от тях. Ами като незави си какво плащат на тези който ги учат.Като соц.грижили е института да наема преподаватели
4
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема не е в скандалното провеждане на изпита, а в това, че студента го е разгласил
3
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УНСС = ПОРНОГРАФИЯ
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО В ТОВА УНСС ГИ УЧАТ НА ПЛАНОВА ИКОНОМИКА НА МАРКСИЗАМ ЗНАЧИ НИЩО.АКО ГИ УЧАТ НА ПАЗАРНА Е ДОБРЕ, НО В БЪЛГАРИЯ 27 ГОДИНИ НЯМА..ТОВА ЗНАЧИ НЕ СА НУЖНИ.ИЛИ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ. КОМУНИЗМА ПРОДЪЛЖАВА ДО ТРЕТИ КУРС И ПОСЛЕ Е АУТ.
1
2
 
56
 
! Отговори
фарс преди 6 години
Пародия на образование! Естествено е да се пазят гадовете! :)