Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!

Бог ще накаже студента, за това, което направи, отсече професорката
18 юни 2017 12:52,
125
Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!
Снимка: УНСС

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Още по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 6 години
До МенЗащо досега са си мълчали студентите, като я виждат какъв е шемет?
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаврят се с хората в УНСС, не ходете там.
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели семейства и родове на професори са назначени в университетите.
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво да се лъжем - това е масова практика.Иначе, може ли да ми обясни някой как футболистът (и настоящ треньор) Георги Иванов-Гонзо има диплома за инженер? Всяка манекенка, дето три думи накръст не може да върже, има по две "вишута".
65
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професорката ,ако чака бог да го накаже ,ще има да чака. Мръшите трябва да може да ги усеща след толкова години стаж. И защо се месят в оценяването. Така е решила, така оценява. Ако се търсят кирливи ризи, всеки има. Това, в което я обвиняват ,не е фатално за обучението на студентите.
64
2
 
1
 
! Отговори
ТТТ преди 6 години
До АнонименКъде видя момче, бе готин? И в какво е право - в лъжите си?
63
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи все пак момчето е било право за тройката на празен лист.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чужбина всички учат Бизнес или Икономика.. А от такива България няма нужда.. Бях на Еразмус в Германия за инжевнери да учат видях само 2човека българия на 8 декември се събрахме в покрайнините на Берлин 50-60 българи.. всички икономисти , медии , бизнес.. Физика в Цяла Германия учи товно един българин .. Математика се броят на пръсти
61
1
 
14
 
! Отговори
www преди 6 години
До Анонимен 31Едно време ми е преподавала Докова. Асистент някакъв беше тогава. Останах ошашавен от поведението й. Между другото и титулярът на дисциплината тогава береше много ядове с нея, но явно го бяха натиснали. Мислех си, че това е върхът. После попаднах на една Анастасия Мюлер, титуляр по мениджмънт?! И тя не знаеше български. Отивам в кабинета й да взема работите на колегите и да дам книжките за нанасяне на оценките - не можем да се разберем. Ужас! Оплаках се на Камен Миркович - нищо.
60
16
 
9
 
! Отговори
RONIN преди 6 години
Интересното в случая е КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ проф. Докова като шеф катедра??! Защото , от всичко казано и написано до момента , прозира АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ с цел подмяна на НЕУДОБНИТЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ СТАРАТА ШКОЛА!!! Гадното е , че за целта се използва( или употребява!) студент , с явно болни амбиции за кариера , без морал достойнство , афиширащ връзките си с управляващите!!! А че нещата не са еднозначни пролича от интервюто на проф. Докова!!!
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пешо 26"Защо си мислите че в чужбина не са същите *** в моята работа всеки ден се сблъсквам със всякакви *** с дипломи от чежбина!"Кога се върна от чужбина та разбра как е там??Копърка ли си та се срещаш всеки ден с дипломирани в чужбина??Или келнер?Та не те наричат на "галено" КОРНУТО??
58
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странното в случая е, че студентът е член на студентсия съвет и се е оплакал. Преди време членовете на студентския съвет просто им плащаха, за да си мълчат - например със самостоятелна стая в общежитие, или някое дребно бизнесче в Студентски град. Той е знаел, че няма да има ефект, ако се обърно първо към ръководството на унверситета, затова е писал в медиите. Докова да си мълчи, защото по зле от нея преподава само Майер, която не знае даже български...
57
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските университети са вече свърталища на позора. Моята препоръка пред всички нормални младежи: УЧЕТЕ В ЧУЖБИНА!
56
5
 
34
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
Не познавам нито професора нито студента, ама съм учил в бг университет и на 100% съм сигурен че студента е прав.
55
4
 
38
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Ако студента беше се оплакал в университета никой нямаше да разбере и пак щяха да го накажат. А тройка за празен лист е масово. Просто такова ни е образованието
54
2
 
49
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Професорката лъже.Лъжат и нейните колеги.Всички се опитват да спасяват кожата,след срамните разкрития на момчето.А студентите,които я подкрепиха от страх ли го направиха или така им е изгодно?Пошла история във висше учебно заведение.Затова не се ччудете,че образованието ни е на такова ниво.
53
5
 
28
 
! Отговори
има и много други преди 6 години
Някой знае ли как се уволнява изперколясал академичен льольо на държавна хранилка? Питам, че са много и нещо не ги махат. Процедури ли липсват? Що ли?
52
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената си е ОК. Това студентче доста нахално идва.
51
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Нащия барман е учил в Свищака. на 32години е още е барман,
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още малко ще умрат и училите през комунзма и пак сте същия отпадъчен материал.. Все някой ви е виновен .. Като сте толкова умни да сте училили математика , физика , инженери са сте снанали.. Гледали сте лекото и мекото разказвателни професии , разтягане на локуми за невидимата ръка на пазара, , с една лесна математика която сте преписали.