Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!

Бог ще накаже студента, за това, което направи, отсече професорката
18 юни 2017 12:52,
125
Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!
Снимка: УНСС

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Още по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече всеки, който може да си напише името е висшист, важното даскалите да вземат парите и училищата. Нищо чудно е държвата е на тоя хал с такима висшисти такава държава.
8
2
 
30
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Какъвто Ректора - ченге...такива и преподавателите...Докова...Орешарски....Чобанов ! Бог ще накаже и Ректора -ченге. който казваше на протестиращите студенти :" Колко сте жалки"!!! Ректора - ченге беше в УС на БНБ и е отг. за фалита на КТБ - кражба-световен рекорд..близо 5% от БВП ! Младите прокурори и ДАНС да следят харчовете на Ректора - ченге...Цаца си отива...Цв.Василев се връща и почва да говори....треска ги тресе! За такъв грабеж няма прошка !!!
7
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Среден 3 що за оценка е това, където 2 там и 3 бе. Това значи, че даден студент не знае и половината на теория. Тези лекари после ще направят и половин операция на някой. А със бял лист съвсем нищо не знае даскалите да не се оправдават и в двата случая са виновни.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИИ карл маркс требе да се закрие и те като бкп се пренаименувах и си мислят че хванали БАце за шлифера!
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, те не са празни. Все пак са си написали името, фак. номер, групата... Пък и докато си им дала офертата, все пак са понаписали нещо на листа - поне зададения върпос. Другото се доказва с показване.
4
1
 
53
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Студент съм в Париж.- Изпитите са анонимни.- Преподавателя няма право да бъде в залата по време на изпита.- Изпитите се пазят.Кое от тези три неща се прави в България?Предполагам, че листите се пазят, нали? Ами нека ги видим тогава!
3
1
 
43
 
! Отговори
преподавател в УНИ преди 6 години
откакто университетите получават финансиране за калпак, навсякъде е така.пускаш наред и пишеш Слаб (4).Всички го знаят а сега се правим всички на УЧУДЕНИ :)
2
2
 
51
 
! Отговори
КЛАСИКА БеГе преди 6 години
Първи ден - насметена и засрамена от постъпката си подава оставка.Втори ден - след "консултация" с адвокати ...нагла и нападателна, кълне като дърта "шведка".П.П. Тая е толкова професор колкото аз съм Брус Ли. Купени титли и дипломи колкото щеш в Бг.
1
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професор?! Че те професолите в бойколандия станаха повече от инвалидите! Територият с най-много "професори" на калпак!