Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!

Той пожела "единствено здраве" на проф. Соня Докова
19 юни 2017 09:45,
64
Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!
Снимка: Кезим Медев, Facebook

"Пожелавам на проф. Докова единствено здраве", заяви студентът Кезим Медев. Именно негов пост във Facebook сигнализира за нередности по време на изпит в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Той разказа как по време на изпит преподавател в университета е написала тройки и четворки на студенти, предали празни листи.

Още по темата

Вчера проф. Соня Докова коментира, че думите на Кезим Медев не са истина, а тя е писала оценките на база текущ контрол. Тя добави и че: "Бог ще го накаже за действията му!"

"С мен се свързаха много студенти и преподаватели – някои ме подкрепят, други не", добави той.

Попитан мислил ли е да учи в чужбина Кезим отговори, че е мислил, но финансовите условия са тежки: "Не съжалявам, че съм останал тук и се гордея с университета си".

По думите му не е лесно да се завърши УНСС, както се коментира в обществото.

"Ако не съм подготвен за даден изпит, не мога да го взема... Искам да работя за добрия имидж на университета", категоричен е Кезим.

Засега младото момче не си представя да се занимавам с политика.

"Сега мисля само за завършването си. След това мисля да се занимавам с нещо мое", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха! То момчето в младежкия ГЕРБ! avantagebg/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2/
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Бъркаш, иконономиката се учи точно защото е религия ,МАМОНСКАТА ДЯВОЛСКАТА религия . .В България най се учи НА ВТОРО МЯСТО правосъдие - за да имаш власт над съдбите на хората ( да им платиш да си затвориш очите пред истината), на трето журналистика- да влияеш на хората срещу заплащане в полза на платеца . Икономика ( масова измама )Журналистика (масово дезинформиране)право (масово крадене и корумпиране )
36
13
 
18
 
! Отговори
Браво Кезим преди 6 години
Кезим, поздравявам те за проявения характер. Не обръщай внимание на океана от простотия който ни залива. Ние, хората с морал сме тук и ще победим. Простаците си отиват малко по малко. Ти си светлина.
35
7
 
12
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
И тоя ше дръпне шнура да се детонира по заповед на ходжата един ден.
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кезимее как може да носиш обуща за 40 лева от илиенци. като си беден не носи костюми излагаш се
33
5
 
16
 
! Отговори
Срамота преди 6 години
Защо ли го лансират след "скандала" тоя евро БИ аму дж ? Коя ли организацийка стои зад гърба му ? Нещо подобно на оня другия образ със съминителна раса Емил Джасим който на Ted конфереция твърди че османката империя че е дала повече на България от двете български царства и също така нарече Левски лай но ! Държавата я няма да предпази историята и образованието си от такива долни елементи .
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората не виждат смисъл да учат икономика , това е религия , политическа доктрина.. Жалко е че го разбират едва след като са студенти.
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега какво, цялата група на този Кезимчо ще я изпитват по целия материал и ще им пишат наред двойките, защото такива като Кезим са за двойка. Кезим с двойки от изпитите дали ще премине да учи следващите семестри.
30
4
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Нивото във всички университети спадна много, а УНСС е университет като всички други. Щом университетите допускат да имат студенти, които не ходят на лекции и упражнения, като този Кезим Медев, нивото на университетите ни е паднало доста ниско.
29
3
 
14
 
! Отговори
ха преди 6 години
Ей, Мезимчо, такъв костюм се носи с обувки с връзки, момче! Не си готов да се състезавш с батковците от политическите партии !
28
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
На професорката със сигурност не й е чиста работата, щом опира до Господ да го накаже...Но не разбирам защо трябва да му се дава ефирно време на тоя пикльо. Това не е първа, няма и да е последна жалба. Сто процента има и по-основателни оплаквания. Но БГ журналистиката дава винаги шум на ей такива плитки изпълнения. Как пък не намериха една история за трудолюбивите хора и справянето им с прости....ките, връзкарите и ей такива самозванци в ежедневието.
27
1
 
22
 
! Отговори
не ни правете а глуп преди 6 години
Той Кезимчо, сигурно още от гимназията е поканен в ДПС-то или което е там..... Гледах го в едно интервю на местната им телевизия от миналата година и момчето си каза за политикатата и стремежът му да влезе в студентския съвет на УНСС, като за начало.Че преподавателката е сгафила яко - ясне, но и момченцето не е случайно!
26
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До Анонимен(23)*** на УНСС? 'баси "университета", да му пикам на имиджа..
25
3
 
15
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Ами сега Кезимчо ще чака покана от ДПС-забелязаха го...
24
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странен човек.Оплаква се че преподавателката пускала студентите на изпит.Интересно ако му се падне някой цербер-психар който ще го скъса защото има грозен почерк или е пропуснал един препинателен знак по-добре ли ще му е? Странен мазохист.
23
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този отишъл на 1 лекция и на 1 упражнение - пита се в задачката какво прави в УНСС? Защо досега не е изключен за непосещаване на часовете? Текущ контрол - винаги си го е имало и се е отчитало какви си ги вършил през семестъра. В УНСС, както и във останалите ВУЗ-ове се влизаше трудно и приемните изпити отсяваха плявата от зърното, но сега местата за прием са повече от кандидатите във всички ВУЗ-ове и всички ги приемат, вкл. и такива като този Кезим Медев.
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Икономиката не е наука а ционистка религия за грабеж.. Всички от УНСС работят на телефоните.. Кезим се прави на журналист..
21
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те икономисти са измислили на бял лист срещу подпис от кандидатстващия подписал се преди да напишат запис на заповед и да осребряват кандидатстването на желаещия за изпит кат саму покажат да зъркне листа с сумата и да знае как да си внася за последващия успех и си пожелае дългогодишно кариерно развитие с изкачване на стълбата кат в университет със стълбищни площадки дет все някой ще се обади да се посвие,ако се е замислил как да си го покрие изпита и следващия за етаж с зачитан стаж и удобрение.
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или ако бъде скъсан на някой изпит да се прави на дескриминиран.първо да научи българския книжовно шом иска да става вишист...Като теб ли да го научи?Като ти гледам правописа едва ли имаш и основно.
19
4
 
5
 
! Отговори
Ивайло Пенков преди 6 години
Мм ще го папам този младеж.