Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!

Той пожела "единствено здраве" на проф. Соня Докова
19 юни 2017 09:45,
64
Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!
Снимка: Кезим Медев, Facebook

"Пожелавам на проф. Докова единствено здраве", заяви студентът Кезим Медев. Именно негов пост във Facebook сигнализира за нередности по време на изпит в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Той разказа как по време на изпит преподавател в университета е написала тройки и четворки на студенти, предали празни листи.

Още по темата

Вчера проф. Соня Докова коментира, че думите на Кезим Медев не са истина, а тя е писала оценките на база текущ контрол. Тя добави и че: "Бог ще го накаже за действията му!"

"С мен се свързаха много студенти и преподаватели – някои ме подкрепят, други не", добави той.

Попитан мислил ли е да учи в чужбина Кезим отговори, че е мислил, но финансовите условия са тежки: "Не съжалявам, че съм останал тук и се гордея с университета си".

По думите му не е лесно да се завърши УНСС, както се коментира в обществото.

"Ако не съм подготвен за даден изпит, не мога да го взема... Искам да работя за добрия имидж на университета", категоричен е Кезим.

Засега младото момче не си представя да се занимавам с политика.

"Сега мисля само за завършването си. След това мисля да се занимавам с нещо мое", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкрепям това момче. То постъпи правилно!
57
0
 
12
 
! Отговори
Любопитко преди 6 години
Кой уронва престижа на УТСС - дали студентът,който извади само една от купищата кирливи ризи или изрусената като ватманка професорка, която ниже глупост след глупост и кълне като зарзаватчийка, на каквато прилича и по външен вид, и по манталитет? Изводът къв е - трайте си, щотооооооооооооо.... Къде по света го има този произвол? Веднага вън всички подобни корумпета от печатницата за пари, в която са превърнали УНСС!!!!!!!!!!И тлъстата колежка на Докова с бретончето от репортажа на Нова - също!!
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УНСС - университет с най-нисък рейтинг. Дипломите му са без значение.
55
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБУРАК, КАКВО ДА ГО ПРАВИШ.ЕДВА ЛИ ДРУГИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЩЕ ГО ПУСНАТ НАГОРЕ - ЩЕ МУ ГО ВЪРНАТ ТЪПКАНО, ПЪК ДА ВЪРВИ ДА СЕ ОПЛАКВА НА АРМЕНСКИЯ ПОП.
54
0
 
9
 
! Отговори
От СУ преди 6 години
Той бил нандидат за ОБС в Гърмен от ... ГЕРБ. Затова е член на ст. съвет, а и затова има кураж да се изрепчи на тази пенсионерка. Впрочем проблемът е не в това дали другите ще получат 3 или 4, а че независимо колко си чел ти СИ с 3 или 4, никога повече. Това е системата - 3 или 4, за да няма отличници, или да са "наще хора" отличниците!
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 56Те в УНСС всички са от село, поне като манталитет.
52
7
 
18
 
! Отговори
Петър преди 6 години
В случая студентът казва истината , поради което е наказан.Наистина е гадно, да си учил много усилено и друг да бъде оценен незаслужено. Това демотивира.Никой не обича да му казват истината, защото не сме толкова силни, за да си признаем къде сме и в какво сме се превърнали.Крайно време е да си кажем истината в очите и по този начин да върнем смисъла на думите и тогава има шанс да се подобрят нещата около нас.Комъто не достига интелект, той си играе на чувства и използва лични нападки.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пародия на образование. Ниско ниво на всички етажи, тесногръдие и манталитет. Всеки студент, преподаватели, които нямат общо с реалността, всичко е на теория. Действителността далечна.
50
13
 
7
 
! Отговори
българин преди 6 години
къв е тоя пом***к?
49
6
 
17
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Този пикльо скоро ще го видим я от страната на ГЕРБ , я от страната на ДПС в поредната политическа бъркотия.Такава нагла снимка на 20 годишен тъпънар говори ясно за акъла и мераците му.А само за сведение, че членовете на студентските съвети не се изберат току така в нито един ВУЗ.Имал е одобрението и на ректора и на ръководството на УНСС.Ноикога няма да се върне в родните Гоце Делчевски простори, защото е дошъл да ни покори с "ум и интелект"?!Бедна България,ако такива *** ще ни управляват
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре се натегна момчето, да видим дали ще му се получи търсения ефект накрая
47
1
 
6
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Абе днес.в.гз защо маркирате п.о.м.а.к като обидна дума бе шитняци такива? веднага Хелзингския комитет да ви съди.
46
1
 
18
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Валентинчо, българсите турци имат изцяло турски имена (без -ов -ев окончания). Освен това знаят и турси. Кезимчо си е 100% ***. Българо-мохамеданин.
45
16
 
8
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Както често се случва българските турци са по-българи от българите.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПрИмоция в УНСС - 3 изпита за 200 марки и 1 прасе
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горд ли, много забавно. Когато завършвах училище много се дразнех, че всички ме питат в УНСС ли ще кандидатствам ( сигурно заради големия наплив там от години ) и реакцията ми беше: луди ли сте, по- добре да си остана със средно! Да не говорим, че се подготвях за МУ...
42
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брво на момчето, а на професорката майната й.
41
6
 
15
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Нали знаете какво значи УНСС - Утре Носете Съответната Сума !
40
1
 
14
 
! Отговори
от 41 преди 6 години
до 40 В младежкият ГЕРБ викаш бил ? Ами или в ГЕРБ или ДПС все същото си е . Важното едасе издига момчето дасе развива , а тя истината и лъжата се смесват и гужбят смисъл пред успера и кариерата !
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не чуем един ден новият лидер на ДПС Иили друга подобна помия да стане Кезимчо ,С такова костюмче и държание става за лидер на подривна анти българска структура !