За "голи" лицеви опори: Палавият асистент от СУ - на съд

Той карал млади момчета да правят лицеви опори, но със свалена тениска
Обновена: 10 юли 2017 15:05 | 10 юли 2017 15:00,
36
За "голи" лицеви опори: Палавият асистент от СУ - на съд
Снимка: кадър bTV

Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е приключено разследването, водено срещу юриста и бивш университетски преподавател Чавдар Стоянов. След събиране на необходимите доказателства за разкриване на обективната истина Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу последния за извършени от него две престъпления - опит за принуда, за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" до шест години и осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" от две до осем години. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата, предаде "Фокус".

Още по темата
Събрани свидетелски показания насочват към това, че подсъдимият Чавдар Стоянов се е срещал с момчета по повод обявена от него вакантна позиция за работа като лична охрана. Два от случаите протекли по идентичен начин - съответно в края на 2015 година, както и през 2012 г. 

При по-скорошния случай млад мъж се срещнал със Стоянов и при срещата преподавателят разкрил, че е бисексуален. Той казал още, че работи като прокурор и едновременно като лектор в СУ "Св. Климент Охридски". Изрично предупредил, че момчето не следва да закъснява за работа, защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик.

На следващия ден се състояла още една среща между двамата в заведение в столичния кв. "Лозенец", като след нея юристът внезапно се опитал да хване бедрото на момчето, а впоследствие и да го прегърне. След това младият мъж решил да не започва работа при Стоянов.

След като той не се явил на предварително уговорената дата, получил обаждане от бившия университетски преподавател, който му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание - бой с камшик. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и SMS, в който отправя заплахи, че ще го набеди пред прокуратурата на България, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

През 2012 г. по същия повод юристът се срещнал с друг млад мъж, на когото също заявил, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали отново, когато Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там накарал момчето да направи петдесет лицеви опори, но преди това да се съблече гол до кръста. Това се случило, тъй като младият мъж решил, че това е част от изпита за работа. След това Чавдар Стоянов му казал да си свали и панталона.

Докато момчето правило лицевите опори, бившият университетски преподавател извадил камшик и с него започнал да му нанася силни удари по гърба. Тъй като изпитвал силна болка, момчето започнало да го моли да спре, но той започнал да нанася още по-силни удари. Междувременно Стоянов започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание.

Припомняме ви, че в края на 2015 година над 100 студенти от Юридическия факултет в Софийския университет внесоха подписка за дисциплинарно уволнение на главния асистент в катедра "Конституционноправни науки" Чавдар Стоянов. Причината за това беше, че Стоянов е отправял неприлични предложения към свои студенти - само от мъжки пол, с цел алтернативен вариант за взимане на изпит.

Подписка се появи и в подкрепа на юриста от студенти от факултета. Заедно с нея обаче се появиха още обвинения - че подписите са били събрани чрез принуда и натиск от страна на преподавателя.

"Група, която не се подпише, няма да прави колоквиума, който беше предвиден за следващата седмица, а оттам респективно няма да стигне до заверка", разказа тогава студент от факултета.

Допълнително, студенти се изказаха критично към решението на Чавдар Стоянов да ползва лична въоръжена охрана, с която влизал по време на учебните занятия. Тогава и един от студентите разказа, че по време на занятия в съседна стая на упражнение на студенти от специалност "Международни отношения" се чули аплодисменти за добре изнесен доклад. Тогава охраната станала и отишла в съседната стая. Заплашили с пистолет присъстващите - шумът пречил на Чавдар Стоянов.

Асистентът твърдеше, че охраната била нужна, тъй като имал заплахи по повод имоти на баща му по морето, но отрече гардовете да са изпълнявали функция на квестори, както и да са притежавали оръжие, както твърдят младите юристи.

По повод твърденията, че Стоянов отправял неприлични предложения на студентите си от мъжки пол, асистентът коментира, че това е "добре скалъпена шега", а в заявление до декана на Юридическия факултет пише следното: "Поканих го на разговор, разменихме си телефоните и го призовах в удобно за него време, ако реши, да дойде на консултация, защото вероятно има трудности с усвояването на учебното съдържание. Казах му, ако желае, да го направи в присъствието на груповия отговорник, бях готов да му предоставя всички лекции в писмена форма, включително да му подаря три от моите книги. Той възприе този мой подход като някакъв несвойствен интерес към него, като желание за близост, каквото категорично няма".

Членовете на факултетния съвет на Юридическия факултет тогава гласуваха явно и единодушно с "да" за уволнението на Чавдар Стоянов.

"Колкото повече казвате, толкова повече доброто ще спечели", обърна се тогава деканът доц. Кристиан Таков към студентите.

Предстои делото да бъде насрочено от Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 27 - Що бе, и Цецка ли е правила лицеви опори без тениска?
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол............Ми то това не е вече престъпление, това е евроатлантичмеска ценност.И може да му предложи брак, ще се разпишат в Берлин. К`во толкова. старомодни хора.
24
0
 
9
 
! Отговори
хо хо преди 6 години
Не са опасни тези, които на праида се обличат кичозно и се кълчат, привличайки внимамието.Те са просто различни и никому не правят нищо лошо . Опасен е именно такъв екземпляр ! Ако не преподававше на студенти а на ученици, какво щеше да става?
23
1
 
5
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Какви изверги!
22
0
 
4
 
! Отговори
хо хо преди 6 години
Тоя , дето е принуждаван да прави лицеви опори гол , не е ли могъл да стане , па като го запука!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето от българските "специалисти" са дипломирани по този тертип! Пачка или дупе!
20
0
 
11
 
! Отговори
Позор! Позор! преди 6 години
А сега с голо дуп.е таралежи да мачка. Да стане асистент на татуирован затворник, с по-тъмен тен и по-нисъкко IQ
19
1
 
4
 
! Отговори
Бубето преди 6 години
Е в ЮФ на СУ - проф. Пламен Панайотов е най-читавият преподавател. Проф. Близнашки също е добър като преподавател. Може би и проф. Пламен Пантев.
18
0
 
34
 
! Отговори
Кандидат студент преди 6 години
Какъв е този университет? За садо-мазо ли, за любовчии ли е?
17
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
в този юридически факултет има ли читави преподаватели
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жълти бози, ше ме накара некой на голи опори!? бе, много ви работи въображението, бе! бе ромето ше почнат да ви чукат по улиците - вие принудили го, мили боже, що не му разкърти муцуната, ами го предаде на справедливия съд! дали наистина има такива наивници? ако е да, жална ви майка, та даже и баща!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то в СУ повечето преподаватели са к****и и женкари.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те в затвора само такива чакат... има да си играаааят... само да влезне де, че от условни присъди вече няма място за престъпници по улиците!
13
0
 
26
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 6 години
Бе тоя как не се е намерил някой здрав младеж да го изтряска в противната, мазна, свинска ***, че да види как се правят лицеви опори от млади момчета съблечени до кръста!!!Ей, мъже, освестете се! Как позволявате такива неща - да ви правят дармадан!
12
1
 
38
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Ако е наистина такъв извратеняк и ако има правосъдие, в затвора му е мястото, там ще може да задоволява страстите.
11
10
 
9
 
! Отговори
dp преди 6 години
9 - членска карта ала бала - така е, това руските слуги ви подбират и по това да сте обратни като тоя та да има с какво да ви държат. И в днешно време току се чуе за някого, много неудобен ви стана жалкият животец та само току грачите срещу цивилизацията, искате си обратно по килиите дето никой не ви гледа.Няма да ви огрее, не и в БГ. Емигрирайте както аз емигрирах не понасяйки режима на съветския ви господар.
10
1
 
10
 
! Отговори
dp преди 6 години
1 - Филмов критик - напълно съм съгласен, то май такава сцена с опорите и камшика никой не се е и сетил да направи... Ни Фелини, ни Линч... (сещам се за Амаркорд и "Blue Velvet", би паснaло и може би дори подобрило и двата филма :D.
9
11
 
18
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Евроатлантически делници
8
0
 
22
 
! Отговори
Урсула преди 6 години
Искал е да вкуси пресен шпек ама.. нещо не му се е получило.
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене друго ми е по-интересно - как този човек се е докопал до висша длъжност и образовалтелен ценз, в качеството си на преподавател, и мотае на пръста си 60-70 човека буквално? Как е успял да премине цялото сито от хора със селски манталитет, при това жив и здрав? Този човек трябва да получи награда са таланта и усърдието си, с което кара хората да му играят по свирката. Но това се случва само в рамките на София. Пуснете го с камшика в първото изпречило се село и ако излезе жив, го признавам.