Ела и седни пред Народния театър! Има място и за теб!

"Кариера в България. Защо не?" с интересна инициатива
9 авг 2017 14:52, Василия Пейчева
7

Снимка: "Кариера в България. Защо не?"

Необичайна пейка изникна в градинката на Народния театър в София. Тя е във формата на България и се намира между театъра и фонтана.

Надписите по нея гласят: "Има място и за теб", а самата тя го доказва, побирайки от 6 до 8 души върху себе си.

Любопитната изненада е предоставена на софиянци от организаторите на най-големия кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина - "Кариера в България. Защо не?" с подкрепата на българската група от анонимни артисти -  Destructive Creation.

"Тази година искахме да кажем на всички българи в чужбина "Има място и за теб", за да знаят, че ако имат желание да се приберат у дома, има много възможности, които ги очакват. Мястото може да бъде както работно, така и място сред всички приятели и познати в България, та дори и място на пейка пред Народния - а такива най-трудно се намират", споделя с усмивка Юлия Георгиева, един от организаторите на "Кариера в България. Защо не?".

На 5 септември 2017 г. ще се състои десетото юбилейно издание на форума, което ще предложи среща с представители на над 100 компании в България, семинарна програма с разнообразни лектори с опит в чужбина, които са избрали да се реализират у нас, кариерни консултации и много възможности за обмяна на опит, контакти и идеи.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Щерю

Ти сигурно живееш в пещера и си ловиш храната нали? Да си далеч от лошите капиталисти...
3
0
 
0
 
! Отговори
pepo171 преди 1 година
Дайте да седнем у Враждебна или Обеля .......
2
0
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
браво :)
1
2
 
3
 
! Отговори
Азъ преди 1 година
Има място за дузина...ако са оптимисти и опосталяли от глад...