Бившият директор на СМГ: Нямам заповед за уволнение!

Антони Стоянов чака да му бъде връчен документ и ще обжалва
7 сеп 2017 10:00,
14

Бившият вече директор на Столичната математическа гимназия Антони Стоянов все още не е получил на ръка заповедта за освобождаването си от длъжност. Това заяви самият той пред Bulgaria ON AIR.

Причината по думите му, който дойде в студиото с негов ученик и приятел – Антони Ангачев, е, че при връчването на документа искал да се запознае с него по-обстойно преди да подпише.

Още по темата

На другия ден отишъл до регионалното управление по образование и чакал цял ден, за да получи заповедта. Казали му обаче, че не могат да му я дадат на ръка и поискали пощенски адрес, за да му я изпратят.

"Реално нямам заповед. Днес пак ще търся правата си в регионалното управление да ми я дадат на ръка", увери Стоянов.

Младият асистент на професора в Чикагския университет, който дойде, за да подкрепи бившия си учител от СМГ, застъпи неговата теза, че Стоянов е бил освободен несправедливо:

"Аз познавам всички страни, които са в този казус. Говорил съм и с болшинството от учителите по математика в СМГ, запознат съм и с мотивите за уволнението на госпожа Петя Тодорова, със състезанието и протокола, подписан от нея, така че имам много добър поглед върху казуса. Аз се занимавам с ученици от СМГ през последните десет години като преподавател... Истинската причина се корени в това, че в гимназията има два властови центъра - директорът и училищното настоятелство", посочи младият учен.

Стоянов пък продължава да твърди, че уволнението на госпожа Петя Тодорова е било съгласно правилата, това показал и доклад на МОН. Бившият директор на математическата ще обжалва уволнението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожата Петя Тодорова защо не си търси правата в съда, какъвто е редът, ами опищява министерството, партийната централа на ГЕРБ, медийте и пр. ЖАЛКО ЗА ПРЕСТИЖА НА МАТЕМАТИЧЕСКАТА, ОТ ГЕРБ ОС`РАХА И НЕЯ.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младият асистент на професора в Чикагския университет, който дойде, за да подкрепи бившия си учител от СМГ, застъпи неговата теза, че Стоянов е бил освободен несправедливо:........................Един професор ли има в Чикагския университет?
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички министерства, вкл. и МОН са задръстени с номенклатурчици на ГЕРБ, които за нищо не стават.Нито една матура не е минала без грешки в задачата или някъде другаде.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАСТРЕВА Е ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА НА ГЕРБ В ПРОСВЕТАТА.ЩЕ ДАЙДЕ ВРЕМЕ И ЩЕ Я ОКАСТРЯТ И НЕЯ.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината по думите му, който дойде в студиото с негов ученик и приятел Антони Ангачев, е, че при връчването на документа искал да се запознае с него по-обстойно преди да подпише.......................Това е текст от статията. ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ГРАБОТНОСТТА.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемите създадени от госпожата (и като зам. министър и в РУО) в партньорствво с 2-3 НПО-та ще се решават поне 2 бъдещи десетилетия.Но тя е видимото лице, невидимите са безименни в проблемите директори на дирекции и др. в МОН, несмееняеми преднитее две десеетилетия.
7
4
 
1
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Министерствата са така, първо стрелят, после викат стой. Че Стоянов беше уволнен неправилно е факт. Че Кастрева е страхливец, също е факт, малко медиен шум, и в управата всички напълниха гащите.
6
2
 
4
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
Той е отказал да я подпише пред свидетели,сега какво иска ?
5
1
 
4
 
! Отговори
Оооо, преди 6 години
Ама,ще имаш бе,герберски кър....леж.Еднопосочна. Аман от диктатори.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми сега като осъди т.ъпaците от министерството, пак ние ще плащаме обезщетенията му.
3
0
 
0
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
"Истината е някъде там....."
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
такива наглеци като тоя ги има навсякъде дори при мен
1
6
 
7
 
! Отговори
AZ22 преди 6 години
Заповед за уволнение?!? Това са глезотии! Тука е България!