Разбира ли бизнесът психологията на съвременните децa?

Най-големият проблем е държавното образование, смята експерт
16 ное 2017 22:21, Екип на Bloomberg
13
Разбира ли бизнесът психологията на съвременните децa?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Много е важно бизнесът да работи с образованието и да се разбере психологията на съвременните деца, защото те са ново поколение, което има нужда от технологиите. Това каза Наталия Футекова от ERP Academy в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. 

„Те живеят с технологиите. Това е нещо, което трябва да е залегнало в учебния процес“.

Според нея най-големият проблем е държавното образование.

„Частните университети се управляват като корпорации. Това управление малко или много трябва да навлезе в държавните университети“.

Футекова смята, че трябва да има правилна система за акредитация.

„Преподавателите вътре трябва вече да бъдат по-различни, защото просто средата и децата го налагат. Не може да преподаваме със старите методи и не може преподавателите да не са практици“.  

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgariа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11тебе за това още не те е изсмукал никой компаний
10
1
 
14
 
! Отговори
Ха-де преди 6 години
Той, бизнесът, още не може да схване идеята, че работниците не са роби и им се плаща заплата, сега чак до психологията на децата ги карате да мислят.
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубаво правят младите. Минаха времената на надути чичяци , които карат С класи и плащат 400 лв заплати. Младите вече имат опции - друга държава , дигитални професии , частен бизнес . Ако искате умни , ще плащате . Ако продължавате да НЕ плащате ...минавате на вариант неспособни и евтини. Изборът си е ваш. За сега губите битката ...чуждите компаний изсмукват умните . Продължавайте да ги обиждате и подценявате и скоро ще наемате опушении без 8 клас :))
8
4
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Аз разбирам прекрасно психологията на съвремените деца (Даваш под 1000 кинта в месец? Намери си друг!), а бизнеса ДГД!
7
1
 
3
 
! Отговори
Ицо Хазарта преди 6 години
Отварям - скърцат чанти
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ползването на автобус прави децата автобусни шофьори, вервайте.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей тая мадама много красива изглежда
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много секс в тая жена.Така от снимката и личи.
3
1
 
11
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Докторска степен в УНСС в никакъв случай не означава експерт по психология на съвременните деца! И тази идиотска фраза за живота с технологиите само задълбочава трагедията на образованието. Децата, както явно и "експертите" хабер си нямат какво означава технология. Да си играеш с електронни устройства изградени с помощта на съвременни технологии, ама хич не те прави по-умен или образован!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва,че децата цъкат по телефоните не значи,че са технологични.Вчера наблюдавах един такъв високотехнологичен бот с младежки пъпки и шапка на която пишеше "нов световен ред"Цъкаше лайкове във фейса все едно от това му зависи животът.На излизане се блъсна във вратата на говорещият автобус с автоматичен климатик и лед светлинно табло..Бизнесът преди всичко трябва да се научи да повишава заплатите на тези които полагат усилия за фирмата.Ама как ще стане като джиповете,яхтите и любовниците са скъпи?
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Частните университети се управляват като корпорации. В сериозни изследвания в САЩ се констатира,че започвайки от 1960г. у тях университетите са се превърнали в продавачи на дипломи и какво ще научат студентите е на заден план. Важното е да ги докарат до завършване и не дай си боже да прекъсне някой- те губят от това. Глупаво изказване на платена или заблудена жена, за която частното е бог.