Пампорово, Банско.... заживяха с парти пулса на студентите

8-и декември по курортите – под засилено полицейско присъствие
8 дек 2017 09:15, Петя Славова
15

Бъдещите висшисти честват студентския си празник днес. Зимните курорти от вчера се пълнят с празнуващи.

Само в Пампорово се очакват да пристигнат и празнуват над 2000 студенти. За по-голяма сигурност в курортите е  засилено полицейското присъствие.

Предвиждат се съвместни проверки на ски патрули и полицейски служители, които да следят как се спазва общественият ред и какво е състоянието на пистите, заявиха от Министерството на туризма.

Банско вече живее с пулса на 8 декември, макар също да е под засилено полицейско присъствие. Хиляди студенти пристигнаха в курорта, където ще посрещнат студентския празник, съобщава Bulgaria ON AIR.

Стотици компании пристигнаха, готови за голям купон, като за него студентите се готвят от няколко седмици.

Те си пожелаха да си прекарат без проблеми, като мнозина от тях планират да оставят сигурността в ръцете на органите на реда.

Тази година в Банско ще празнуват над 10 000 студенти. Полицейското присъствие е засилено, а механи, дискотеки и ресторанти се очаква да работят без прекъсване в нощта на 8 срещу 9 декември.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДО 11 Те там размитат за такива като теб ,чакат ви със музика и фанфари .Измитай се и без да си завършил !
13
1
 
7
 
! Отговори
Men преди 6 години
Интересно какво търсят хора който не харесват чалга с такива които харесват. Чалгата е начин на живот, аз лично нямам приятели които харесват чалга няма и да имам, а в подобна компания никога не бих се набутал.
12
3
 
12
 
! Отговори
ДО 11 преди 6 години
Станах студент, за да завърша специалността, която искам, а след това да специализирам в чужбина и да се изнеса от България.
11
3
 
12
 
! Отговори
Дем преди 6 години
До Анонимен 10Човече, ти луд ли си? И за какво си станал студент тогава? Има три причини да станеш студент в България:1. Да празнуваш 8 декември като студент, иначе не си модерен;2. Да можеш да идеш на студентска бригада и да останеш я в Англия, я в САЩ да бършеш подове и миеш чинии;3. Да си модерен, щото ако нямаш виШу, к'о ша пра'йш?Все пак, честит празник. Дано повече младежи да осмислят
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм студент, но не празнувам осми декември. Някак си не намирам смисъл в това да се напия или да се надрусам.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да учат, те ми се пропиват...
8
3
 
17
 
! Отговори
Striker преди 6 години
"Портфейлите са пълни" - браво бе, главанак! Баща ти го е напълнил, не ти. Това ли е най-важното? На нашия празник имах 50лв за трите вечери и пак се забавлявахме без коли, айфони и най-вече без чалга!
7
4
 
15
 
! Отговори
Radina преди 6 години
Сегашните студенти са позор за държавицата ни - наркомани и алкохолици, които ще задоволят ниЗките си страсти под ритмите на музика за промити мозъци.
6
3
 
8
 
! Отговори
Путян преди 6 години
До BMW 335DВзе ли си 40 лв. за Коледа?
5
3
 
8
 
! Отговори
неПрогноза преди 6 години
Поне 5-6 в катастрофи! ((((( Карат пияни и дрогирани и идиотиииииии........
4
6
 
21
 
! Отговори
BMW 335D преди 6 години
Факт е, че в масовия случай студентките са леки момичета с нетежко поведение, често припокриващо се с проститутско такова, бъдещи фризьорки, маникюристки, продавачки, сервитьорки, ягодоберачки или гледачки на възрастни от ЕС или ще надуят коремите от чичко - паричко. Студентите са бъдещи зидаро - мазачи, келнери, кофражисти, шлосери, берачи на зарзават в Англия, чистачи на тоалетни, жиголота, обслужващи стари баби, престъпници, наркопласьори, наркомани, безделници, комарджии и вече алкохолици!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един "юнак" в телевизионен репортаж каза - да не прекаляваме с пушене, пиене и с .... момичетата.Ама как да го разбирам това. Момчетата да не прекаляват с момичета, а момичетата сигурно са света вода ненапита. Ай наздраве! к`вото такова.
2
2
 
14
 
! Отговори
нема такава държава преди 6 години
Да иде мон да ги види - как се кълчат по чалготеките ,как прУсташки се напиват и "опушват"- а вие чакайте от тея Здравеопазване,Наука и Просперитет !вие ,които им плащате "образованието" и квартирата .
1
5
 
8
 
! Отговори
Първи преди 6 години
Да внимават. Дано Господ ги пази