Днес: 161 училища в страната останаха затворени

Причините – сгради без отопление и грипна ваканция
19 яну 2018 12:23, Анисия Иванова
4
Днес: 161 училища в страната останаха затворени
Архив: Булфото

Поради повреди в отоплителната инсталация, прекъснато електрозахранване и висока заболеваемост в 161 училища в страната няма да има учебни занятия днес, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

40 училища в област Перник все още е преустановен учебният процес на 19 януари поради обявената грипна епидемия. В област Пазарджик всичките 116 училища ще са в грипна ваканция от 19 до 24 януари.

В Средното училище "Васил Левски" в град Опака, област Търговище, няма да се учи от 19 до 24 януари поради висока заболеваемост от грип.

В Основното училище "Цанко Церковски" в село Средище, област Силистра, днес няма да има учебни занятия по предписание на РИОКОЗ- Силистра.

В Средното училище "Васил Воденичарски" в село Хайредин, област Враца, няма да се учи от 19 до 22 януари поради висока заболеваемост на учениците.

На 19 януари са прекратени учебните занятия в Средното училище "Отец Паисий" в град Куклен, област Пловдив, поради ремонт на отоплителната инсталация.

В Основното училище "Иван Вазов" в Кюстендил днес са преустановени учебните занятия поради прекъснато електричество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3, ЛЪЖЕШ- ПОД 16 ГР ГИМНАЗИИТЕ В ГРАДА ЗАТВАРЯХА. ДРУГО Е ПО ВАЖНО- ДЕЦАТА ОСТАВАТ ПО ДОМОВЕТЕ И ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ И ЧУЕТИ КАКВИ ЕПИЧНИ, СЕМЕЙНИ ВОЙНИ СЕ ВОДЯТ С ВИКОВЕ, КРЯСЪЦИ, ТРЯСКАНЕ НА ВРАТИ, ХВЪРЛЯНЕ НА ПРЕДМЕТИ ПРЕЗ ТЕРАСИ И ПРОЗОРЦИ. РОДИТЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА, А КАК ГО ПРАВЯТ УЧИТЕЛИТЕ НЕ ЗНАМ. НА ДВЕ Г. ДЕЦАТА МЯТАНИ В ЯСЛИ ПОСЛЕ В ГРАДИНИТЕ, А СЛЕД ТОВА ЦЯЛ ДЕН В УЧИЛИЩЕ- ВРЪЗКАТА РОДИТЕЛ ДЕТЕ Е СКЪСАНА БЕЗВЪВРАТНО- ТОВА Е ОБЛЕКЧЕНИЕ ЗА МНОГО СЕМЕЙСТВА.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето нямаше такива затваряния на училища.Зъзнехме си на студа и толкова.
2
2
 
2
 
! Отговори
Lvsky преди 6 години
Bravo...taman da izvezat u doma si edno zdravo vinetkovo vaj.e za vinetkovia va.mpir...
1
3
 
3
 
! Отговори
Дядо ви преди 6 години
И 11-та , или 12-та победа на ГЕРБ. Тях това не ги вълнува. Важното е да са на власт и да крадат каквото могат....От сегашните управляващи някой да е учил?....