"Академия за новите бизнес лидери": ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще

Уъркшопът на тема "Чист Хоризонт с чиста енергия" ще се проведе на 31 януари от 10:30 часа
Спонсорирано съдържание | Обновена: 25 яну 2018 14:22 | 25 яну 2018 14:08,
"Академия за новите бизнес лидери": ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава своя образователен проект "Академия за новите бизнес лидери", но с нова тема - "Чист Хоризонт с чиста енергия". Заедно с Технократи, на 31 януари в 10:30 часа, университетът ще се превърне в истинска лаборатория за по-добро бъдеще, защото освен интересни дискусии, участниците в панела ще имат възможността да изпълнят реални експерименти за добиване на енергия в реално време.

Всеки месец, през последните три години, Академията на ВУЗФ събира ученици от 9, 10, 11 и 12-ти клас и работи с тях по социални теми, свързани с лидерство и иновации в дигиталния свят, провали и победи в бизнес средата, както и новата бизнескомуникация. "Академията за новите бизнес лидери" има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес, да спомогне за личностното и кариерно развитие на бъдещите студенти, както и да им даде увереност и мотивация за успещна реализация. До този момент в проекта са участвали над 600 ученици от различни училища в цялата страна.

"Академията за новите бизнес лидери" е подходяща за ученици от 10, 11 и 12-ти клас, а заинтересованите могат да се регистрират за участие на marketing@vuzf.bg. Повече информация за събитието може да откриете на http://academy.vuzf.bg/

"Академия за новите бизнес лидери": ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще


Още от
Спонсорирано съдържание