Грипът настъпва, в 404 училища в страната не се учи

В Софийска област в 98 училища няма учебни занятия
25 яну 2018 21:12, Анисия Иванова
3
Грипът настъпва, в 404 училища в страната не се учи
Архив: Булфото

В 404 училища в страната днес не се учи заради висока заболеваемост сред учениците, съобщи Министерството на образованието и науката.

На 25 и 26 януари 121 училища в област Стара Загора ще бъдат в грипна ваканция. В област Бургас 138 училища са в грипна ваканция до 29 януари.

В Софийска област няма да има учебни занятия в 98 училища. В област Видин няма да учат в 17 училища.

В област Хасково няма да има занятия в 14 училища - ОУ "Христо Ботев" в село Крепост, ОУ "Васил Левски" в село Ябълково, ОУ "Д. Матевски" в град Меричлери, ОУ "Христо Смирненски" в село Радиево и десет училища в Димитровград.

В област Габрово е обявена грипна ваканция за шест училища - СУ "М. Райкович" и ПГИ "Рачо Стоянов" в град Дряново, ОУ "Проф. П. Н. Райков", СУ "П. Р. Славейков" и НГПИ "Тревненска школа" в град Трявна, както и ОУ "Васил Левски" в село Плачковци.

В област Кюстендил до 26 януари няма да има занятия в седем училища - ОУ "Никола Вапцаров", СУ "Хр. Ботев" и ПГ в град Бобов дол, ОУ "Хр. Ботев" в село Невестино, НУ "Св.св. Кирил и Методий" в Раждавица, ОУ "Хр. Павлович" и СУ "Св. Климент Охридски" в град Дупница.

Няма да има занятия и в ОУ "П. К. Яворов" и в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в град Стралджа, област Ямбол, както и в СУ "Св. св. Кирил и Методий" в град Криводол, област Враца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто трябва да се върнем към начините и средствата за лечение на нашите майки и баби. Билки, лимони, мед вършат чудеса.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не взеха превантивни мерки ами чакаха до последно да се разболеят хиляди дечица за да напълнят гушките на мутренските аптеки? Едно детско сиропче знаете ли на каква цена ни го продават мутретата? Ами не е скъпа само 36 левчета за 50 грама водичка. Казвам водичка не случайно щото едно шишенце никаква работа няма да ви свърши. За да излекувам детето си се набутах с 5 такива шишенца направете сметка какво ви продават на цена 180 левчета. Къдее банкянската тиква да види как ни лекуват?