Арестуваха татко, ошамарил чуждо дете в училище

Мъжът нахлул, след като дъщеря му се скарала с другото хлапе
Обновена: 26 яну 2018 15:29 | 26 яну 2018 15:05, Камелия Цветанова
28
Арестуваха татко, ошамарил чуждо дете в училище
Снимка: Булфото, архив

За 24 часа в ареста е задържан мъж от Благоевград, който е ударил 7-годишно момиче.

Инцидентът е станал вчера около 11 часа в двора на 11 училище "Христо Ботев", съобщиха от полицията.

43-годишният баща на друго дете нахлул в учебното заведение и ударил по лицето 7-годишна ученичка от село Мурсалево след възникнал скандал между нея и дъщеря му. 

Малко по-рано същата сутрин, в голямото междучасие,децата се сдърпали. Едното момиче казало на другото, че е "тъпачка", то пък отвърнало с удар в корема. Удареното дете пък се обадило на баща си.

Към 11 часа, по време на час, разяреният родител пристигнал в учебното заведение. Охраната на входа не успяла да го спре и той нахлул в класната стая.

Опитите на учителката и на охранителите да го озаптят останали неуспешни. Мъжът попитал със заплашителен тон коя е ученичката, ударила дъщеря му.

След като разбрал кое е детето, последвала вербална агресия и закани за саморазправа. В яростта си той ударил по лицето въпросното момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
333 преди 6 години
До nqkoi si Утре ако някое такова *** ти тероризира детето а от училището бездействат сигурно ще пееш друга песен ! Много правилно е постъпил човекът осолено след като миналата година едно момиченце си отиде след ритник в корема от проблемен съученик срещу когото не са взети никакви мерки !
24
3
 
0
 
! Отговори
nqkoi si преди 6 години
Поредното безобразие... Как може някой си родител да нахлуе в ученическа класна стая ?????!?!?!?!?! ами ако имаше пистолет ?!!? колко психопати има по света... този заслужава затвор... каквато и да е причината за случката, "бой" не решава проблема... *** като родителите и на двете деца са причината страната да е в това положение... а Охраната (70-80 годишен дядо), трябва да е адекватно обучена да не допуска такива неща. Къде е ограничения достъп, къде е сигурността на децата ?!
23
0
 
10
 
! Отговори
333 преди 6 години
Няма да се учудя ако има и други случаи в които малката *** е налитала на бой . Нека да и е за урок че днес посяга на други деца утре току виж и на учителите започнала да налита ! Едно дете вече си отиде след ритник в корема .
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой удари моята дъщеря в корема, ще постъпя абсолютно по същия начин, без после скапаната циркаджийска българска милиция въобще да и позволя да ми търси сметка, за псевдосъда да не говорим. Тези работи в училище в България всъщност са и една от причините да избягам със семейството си и да стана гражданин на една друга, по-нормална държава, където и дума не може да става за подобни простотии в училище, а на полицията може да се разчита.Българската.....да си гледа работата.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време, ако някое дете те тормози в училище, следваше да се оплачеш на родителите му - проблемът веднага се решаваше след съответното превъзпитание у дома. А сега напротив - агресията е норма, самите родители възпитават децата на бабаитлък, понеже "ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или агне, средно положение няма". И всеки със зъби и нокти си защитава детето, дори когато няма съмнение, че и виновно. Тогава нямаше такива работи.
20
0
 
6
 
! Отговори
333 преди 6 години
До коко танчевА как ще постъпиш ако детето ти системно е тормозено от друго гаменче и никой в училището не взема мерки нито пък другите институции ?
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма мозък един родител и детето му не развива подобен. Има си начин да се справите, но в тази държава няма да стане. Възпитавате децата си с бой, учите ги на чалга и простотия, на никой не му се занимава с тях. 7 годишни пикли се бият в даскало, кой знае какво гледат в тях си. После комплексирания баща идва да се саморазправя и да удря 7 годишно момиче, ми *** набий баща и като си мъж, какво ти е виновно детето, че расте с *** родители като теб и то!
18
0
 
7
 
! Отговори
преди 6 години
Разликата от преди и сега - бой винаги е имало, но нямахме телефони да се оплачем на тати...
17
2
 
19
 
! Отговори
333 преди 6 години
Защо не покажат и версията на другата страна ? Преди 3 години по новините даваха подобен случай във Варна баща ошамарва келешче тормозещо системно болното му дете както и останалите деца в класа , защото цели 6 години от училището и институциите неглижирали проблема Нищо чудно и тук ситуацията да е подобна . Щом институциите не могат да защитят децата и не взимат под внимание проблемните хлапета то родителите трябва да вземат нещата в свои ръце !
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнATOMICEN 16BRAVO MOETO MOMCE,NO SAMO TOVA LI MOGA DA IZMISLISH
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PRAVILNO E POSTAPIL.DEZATA NA BOGATITE TRYABVA DA BADAT PREBIVANI.
14
1
 
15
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Не трябва да се бият децата,но и те не трябва да бият другите деца.После ще се оплаквате и съдите децата,когато те ще тормозат други деца.Ще ги карат да правят всякакви неща,всичко това ще снимат с телефоните и ще пускат по нета.Трябва този тормоз на време да се спира!!!
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля ,че децата от време на време трябва да бъдат бити ,може би от своите родители ,но не е лошо да бъдат обработвани и от учителите си ,мен са ме млатили доволно сега съм достоен гражданин ,може да се каже и селянин на страната си е като махнеме ,че ми липсва тази увереност и самочувствие ,мисля ,че всичко е нормалн
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексарите зад решетките. Крайно време е да се научат да си удържат нервите.
11
13
 
11
 
! Отговори
коко танчев преди 6 години
До Ядосания татко - Да му счупи носа значи......На седемгодишно дете....Ами що не опиташ при мен..... След няколко минути ще те карат към обредния дом за царството небесно!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа е мноу як, ебаcи!
9
2
 
44
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Ако си родител, и детето ти се оплаква от постоянен тормоз в училище и че всеки ден ходи със страх.Бях се оплакал на класната ,директора включително и родителите на детето.А знаете ли бащата и майката колко нагли бяха.Щом тябвало ще го бие и тормози.Говориг с детето и то се държя нагло и безочливо лато родотелите си.Само боя оправи нещата.Щяха да ме съдят но се отказаха ,след като и бащата беше с усукан врат за няколко секунди.И сега всичко е мед и масло.
8
0
 
6
 
! Отговори
Хахахахаа преди 6 години
Много яко триете коментарите!
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После се чудим защо деца убиват клошари. Защото няма кой да им послужи за пример.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Охраната е на входната врата на училището(партера), а не на портала на двора.Това ли е най- важното в случая?