ВУЗФ търси "Млад Одитор" за седма поредна година

В конкурса могат да се включат студенти от всичи ВУЗ-ове
26 мар 2018 17:25, Анисия Иванова
2
ВУЗФ търси "Млад Одитор" за седма поредна година
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира за седма поредна година конкурса "Млад Одитор 2018“, заедно с Одиторски дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и "Захаринова и Партньори" ООД.

Той има за цел да събере студенти от различни университети в България, които имат желание да се развиват в сферата на счетоводството и одита, и да им даде възможност да го направят. Най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование, стажове в специализирани компании, както и още други награди, съобщиха от учебното заведение.

Конкурсът "Млад Одитор 2018" започна на 19 март и ще премине в три етапа: регистрация, тест и разрешаване на казус. Първият етап – регистрацията за участие, ще продължи до 16 април. Дотогава желаещите да се включат в конкурса трябва да се регистрират онлайн на уебсайта на състезанието. Te ще получат имейл с потребителско име и парола за достъп до профила си в платформата. Всичко за последващите етапи може да намерите на уебсайта http://mladoditor.vuzf.bg/.

Право да участват имат всички студенти, обучаващи се в специалностите финанси, счетоводство и контрол от всички висши учебни заведения в България, независимо от образователно-квалификационната степен и формата, в която се обучават.

За седем години "Млад одитор" се доказа като един от най-успешните състезателни формати, който събира на едно място студенти от различни университети в България, с желание за развитие в сферата на счетоводството и одита.

През 2017 година в него се включиха студенти от над 11 университета в страната, сред които възпитаници на големите икономически висщи училища и ВУЗФ. До втори етап бяха допуснати 70 участниции, успешно преминали писмен тест, а до последния кръг достигнаха всички с над 60% верни отговори на теста.

Победителите бяха наградени на специална церемония, на която присъстваха представители на Народното Събрание, НОИ, Сметната палата, КФН, Министерството на труда и социалната политика и други.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако с връзки не става обуйте мокасини.