Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BADESHT KADAR NA IZMISLENIAT ISTORIK -VMRO
167
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
162, 168 - Правилно казано!!! Същата работа като самото заглавие на статията. Фукане и гласност първо, а окаже ли се, че е грешка - да не се разбира!169 - Злобата и комплексите ти са много!181 - Най-вероятно!Към повечето - Да обиждате, да интригантствате, да се подигравате, да се мислите за нещо повече от всеки друг коментиращ ... Първо вижте и оправете себе си, тогава тръгвайте да съдите и оправяте другите!
166
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 169 , благодаря за информацията. Ясно е, че си от типа самоосъзнаващ се комплексар и *** :D Май и ти си бил на мястото на "умните" буци/охранители :D Или нещо подобно ... А може и да си един от онези двамата ... :D
165
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** 181Всъщност, не е добре, че не са го гръмнали. Стадото може да се възползва от малко "облагородяване" ...
164
1
 
4
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Забравил го бил. Нарочно го е взел. Гледам децата пред блока, които са на по 2-3 г., че си държат играчките в багажниците на пластмасовите коли, с които се придвижват по площадките. Моделът ми е ясен. Ама чак пък до 18... Добре, че не са го гръмнали заради ***.отията му, ама един хубав бой нямаше да е лошо да му теглят.
163
1
 
4
 
! Отговори
Опч преди 5 години
178 - Извинявай, ама човешкото око не е някоя мега камера, която снима с резолюция от 100 мегапиксела за 1/10000 и за половин стотна може да ти различи 1000 обекта.И какво очакваш, да направят.- Ало, полиция ! Има луд с черен джип и калашник пред училището !- Спокойно госпожо, ви сте 12тия човек, който звъни ! Автомата сигурно е играчка, няма нужда да безпокоим спец частите.
162
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 174"Не мутра, а прoст сeлянин!"Не знаех, че има разлика между двете. ...
161
1
 
16
 
! Отговори
Морук преди 5 години
Простотията българска.да беше облякъл и гащите на баба си
160
3
 
15
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 5 години
Не мутра, а *** селянин...
159
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то има ли багажник без аптечка ппжарогасител и автомат?Поне м16 0.22 от хорска срама.
158
5
 
11
 
! Отговори
usa преди 5 години
селския тарикат трябва да е щастлив ,че не са му пуснали няколко пълнителя преди да го арестуват. И да си прави курбан всяка година на тая дата!
157
1
 
19
 
! Отговори
Хитър Петър преди 5 години
***
156
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АК47Не знам, като го гледам, близките му може и да не са особено горди с него ...
155
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 168ТИ какво учакваш бе, лемур с лемура ти ? Ако искаш, дай да питаме някой с пистолет, първо, дали е добре да говорим с него. После, дали пистолета му е истински и след това, дали може да го инспектираме ? Че за това време, някой може да избие 20 човека ...
154
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментар 162. Да уточня къде стана, в един от най-известните и посещавани нощни клубове в Русе. Като ме изхвърлиха и след това разбраха, че е запалка, а не оръжие двете буци ми се извиниха, пуснаха ме и дори и двамата ме черпиха по един коктейл, но това не извини кофрито им отношение и унижение! Не да ме питат или любезно да поискат да ме проверят или поне да ме питат за оръжие, а от раз да ме дръпнат от щъркел стола с грубост и да ме хвърлят буквално на земята навън където имаше много хора!
153
1
 
27
 
! Отговори
АК47 преди 5 години
Може само да продължава да бъде благодарен, както и близките му, че полицията ни не е като тази в САЩ...
152
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защо не тича с него по горите, а го разнася в града и училището?!
151
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автомата е детска играчка, напълно безопасен. Не се ползва за да се правиш на мутра а за спорта аирсофт. Подобно на пейнтбол.И по добре младежа да има автомат и да тича по горите, вместо да седи и да се боцка с някоя гадост.
150
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е автентичен калашников, но обезопасен. Визията му е идентична с оригинала. Какво си въобразява този? Трябвало е да го глобят и накажат, не може просто така да травмира обществото, ами ако някой със слабо сърце го види да се приближава и получи инфаркт, пак ли ще е невинен?
149
2
 
22
 
! Отговори
Развитие в застой преди 5 години
Най-тъжното е , че такива като него в малките градове и не само толкова са се вкарали в измисления им свят на "МУТРИ" , че дори няма да си изкара някакви поуки. За него това е дори добре той вече си има проблеми с полицията като хората на които подражава..... ''Направи ли го дори известен,а може би дори им се е сторил опасен." И това всичко се казва с задоволство. Писнало ми е да гледам хора без разум и съзнание !!!