Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ей такова е сегашното младо поколение, че даже му е и смешно. И по-зле ще става :(
87
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родната полиция ни пази от хора с пистолета играчкии цяла година взема пачкиТе се мечтата на всички мацкиЧаст от новия хим на полицията изпят от Криско
86
3
 
5
 
! Отговори
До 99 преди 5 години
Какво занимават хората с тоя
85
11
 
5
 
! Отговори
до 92 преди 5 години
Що си писал толкова глупости бре? В коя страна има сурови наказания за носене на играчки пистолети от деца бре? Смешници, само по форумите устите са ви големи ама да излезете на улицата никакви ви няма, шматки!
84
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваме борбата с престъпноста да се прехрили и на детските площадки и паркове.
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И до колко години си дете искам да питамв списващите инфантили тук - до към 50 може би или може и до 60?
82
6
 
6
 
! Отговори
до по надолу там преди 5 години
Няма такъв закон, който да забранява носенето и съхраняването на реплики, бутафорни оръжия или както там ги наречете, прочетете закона фейсгерои!!!Така че с един добър адвокат и България е със 100 000 назад!
81
2
 
2
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 5 години
ТРИШЛЬО
80
6
 
12
 
! Отговори
До 86 преди 5 години
Няма смисъл да коментираме, с прости хора е безсмислено. В цивилизована страна, такива случаи се третират като тероризъм и има сурови наказания. Щом в България е нормално да се носят оръжия, нека да е така, после като някой превърти и ви изтрепе семействата ви, друга песен ще запеете, ама вече ще късно. Като мразим да мислим така става, после реване и тръшкане, след дъжд качулка.
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мвр-то е реагирало така заради срещата на евролидерите в София.Най-вероятно такава е диерективата.
78
4
 
12
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Няма оправдание за момчето. Няма право да се разхожда дори и с бутафорно оръжие и то пред училище. Ами ако е някой по-буен, откъде ще знаят учениците, че не е истинско. Достатъчно е да го извади от колата и да изплаши учениците. И какво следва? Паника, стрес и кой ще е виновен? В тези ,така несигурни години, незнаеш кой с каква психика е. Така, че не плюйте полицаите, те са си свършили работата, щом има подаден сигнал. Момчето трябва да си понесе наказанието! А следващият път не се знае!!!!!!
77
6
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Шамари са трябвали като е бил по-малък. Много шамари. Ама баща му едва ли е служил за да знае че Калашников не е играчка
76
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Франция имаше подобен случай и тариката, беше осъден за тероризъм!
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
83, няма да му дойде акъла, а напротив ще смята срещата си с баретите за геройско дело и ще се издига като кумир сред опростаченото му обкръжение.
74
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 79Че то ако трябваше да подаваме сигнал за всяко дете което носи пистолет играчка щяхме да затрупаме полицията с безмислени сигналиЧовека се прави на генгста без да носи истинско уръжие Човека е wankasta
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако целия клас беше с такива фалшви автомати нямаше да им стигне един ден за да разберат че са фалшиви. Същото е и с броенето на пари.
72
3
 
9
 
! Отговори
До 79 преди 5 години
Играчка която гражданите основателно са сметнали за истинско оръжие и са подали сигнал! Тероризма е всяка заплаха за обществената сигурност, това дали е истинско или бутафорно оръжие няма значение! Ако ти извадя такова оръжие, ти как ще реагираш?
71
2
 
12
 
! Отговори
boby преди 5 години
Лек селски бек като го гледам, дето си няма друга работа а си помпа самочувствието с татуси, бутафорни автомати, черни джипове и т.н. Получил си е каквото си е търсил - няколко часа обяснения, дано му дойде акъла.
70
1
 
4
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
До Анонимен 62Ще изпратим Спартана!
69
3
 
14
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Оръжието му - бутафорно, образованието му - бутафорно, възпитанието му - бутафорно, държавата му бутафорна...