Столичното 17 ОУ: Доставчиците няма да имат достъп до децата

Въведоха нови мерки за сигурност заради педофила
21 май 2018 12:37, Анисия Иванова
6
Столичното 17 ОУ: Доставчиците няма да имат достъп до децата
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въведоха допълнителни мерки за безопасност в столичното 17-то училище "Дамян Груев", след като в края на миналата седмица доставчик на храна беше арестуван по подозрение, че е блудствал с две момичета от първи клас.

33-годишният Валентин Асенов остава за постоянно в ареста, след като родители се оплакаха, че е завлякъл децата им в тоалетната и е извършвал непристойни действия с тях.

Още по темата

След инцидента доставчиците на училището ще бъдат вкарани в регистър с поименни данни и ще се проверяват при влизане. Няма да имат достъп до децата, а само до сервизни помещения.

Обмисля се и назначаване на вътрешен портиер, който да е към училището, а не към охранителната фирма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Такива имат достъп преди 5 години
до децата и по улиците, и във входовете на жилищните блокове, и около детските площадки.Нужни са такива мерки, че да не смеят дори и да помислят да смущават някого с перверзиите си! Нужна е промяна в законите, съобразена с актуалното положение в страната. Охлабването, настъпило след демократичните промени, даде възможност на много социопати да се развилнеят. Трябва да поправим това!Не давайте мира на депутатите от вашия район! Те си имат приемни часове. Организирайте се, заявете исканията си!
3
2
 
1
 
! Отговори
досие преди 5 години
Как е възможно да се допускат до работа в училища хора с криминални досиета?
2
1
 
2
 
! Отговори
sega преди 5 години
Сега ли се сетихте? Само се чудя, ако бяха насилили внучето или детето на някой политик? Само посмейте да го пуснете този ***'до'фил от затвора!!!То не бяха *** простотии. То не беше осиновяване на деца от ***. Накрая нападнаха децата в училищата.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СУ е не е ОУ