Пореден бой в училище: Момичета си дърпат косите

Сблъсъкът - в час по физическо в школо в Павел Баня
25 юни 2018 12:07, Петя Славова
21
Пореден бой в училище: Момичета си дърпат косите
Снимка: bTV

Видеоклип, на който се вижда насилие в училище отново разбуни духовете в интернет. Боят е между две момичета и е станал в салона по физическо.

На видеото ясно се вижда как едното момиче хваща другото за косата и започва да го удря и скубе. Момичето с черната рокля се опитва да се измъкне, но дълго време не успява.

Още по темата

Майката на потърпевшата Ренета Загорова обясни пред bTV, че видеоклипът се е разпространил в цяла Павел Баня изключително бързо. "Аз го получих от брат си, за броени часове се е разпространил", коментира тя.

По думите ѝ това е вторият подобен видеоклип в рамките на 10 дни. Според нея на първото видео жертва на насилието е насилничката на дъщеря ѝ.

"Явно навлиза някаква нова мода между децата. Планират се такива събирания и побоища върху момичета", коментира Загорова.

По думите ѝ между двете момичета е имало неразбирателство, но никога не се е стигало до физическа саморазправа. Загорова е разговаряла и с родителите на другото момиче, като и двете семейства съветвали децата си да не влизат в контакт едно с друго.

Според историята нажената насилието е станало във физкултурния салон, в който по това време не е имало учител.

"Това, което ми каза дъщеря ми – тя била в салона и ритала топка, когато другото момиче влиза и се насочва директно към нея", каза Загорова. По думите ѝ трябвало да има учител в салона на училището, но в този ден децата имали колоездене и той бил навън.

Самият преподавател Георги Георгиев обяснил, че момичетата нямали видими белези от боя.

В същия ден отсъствала директорката на училището Ганка Гогова. Тя приела семейството на потърпевшото момиче в дома си, където разговаряли. Преценила, че със ситуацията могат да се справят от ръководството на училището и не подала сигнал за насилието.

Според класния ръководител на двете момичета Иван Калчев видеоклипът може да е провокация, защото камерата започва да снима преди самия побой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Кво ми са наемата и вие!!! Винаги е било така и преди 20 30 40 години просто нямаше камери! Взехте да ме дразните ... децата ви слушат чалга до припадак , купувате им най-вредната храна , датблети и телефони да мълчат че по-лесно и за тия стандартни спречквания вият като сирена за Ботев 2 юни. Супер деградация повръща ми се от всичко което правите!
15
0
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен 15//""Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***."""Е, ние превърнахме в *** само нашата държава,но дерзаем и до каквото се докоснем го разрушаваме и съсипваме.Просто пред нас се откриват сияйните хоризонти на разрухата ,за постигането на ,която ще дадем своя принос
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сещам се за един епизод на Пиф и Еркюл, където едни извънземни ги отвлякоха за да подражават на поведението на земляните, но за зла беда Пиф и Еркюл през цялото време се млатеха. Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така от,, случайното,, дърпане на косите се преминава в системно или навик и се търсят различни поводи да се сбият.Не са нормални тези явления , не е нормално това морално опустошение сред учениците.
12
10
 
7
 
! Отговори
хъ преди 5 години
Голямо чудо, голям праз!Две девойки са се сбили. През миналия век и ние сме се сдърпвали, сбутвали, подръпвали и щипали. И кво от това? Млади, луди, хормоните са ги връхтелели и ги избива навън.
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така си е, тези боеве не са от вчера. Сега просто ги снимат с камерите. Дайте да направим цялата държава видеооператори, има хляб в тази работа.
10
7
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе деца, какво да ги правиш! днеска ше скубят, утре с нож ше се заръгат.
9
4
 
15
 
! Отговори
C преди 5 години
Съвсем се побъркаха !!! Едно време - преди 30-35 години какви боища правехме. Никой родител не се оплакваше. При директора и наказанието евентуално забележка, да те споменат на родителска среща и може я ограда да боядисаш, я градинка да изчистиш.После не се сърдете, че децата учат и стават пидери и лезбиянки. Родителите ги правят такива
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С примери за подръжание като Тита, Сузанита и други ....та какво очаквате? Няма да се учуди ако почнат и кексове да правят в час
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според историята на жената насилието е станало във физкултурния салон, в който по това време не е имало учител.Нищо ново, учителят е могъл да бъде на лов, риболов ,или туризъм по околните места- все пак и те се отнасят към физкултурата .Проекти,, твоят час, моят час и бой без учител в час,,
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ее. хайде сега. Нали вие жените все ревете за равни права с мъжете. Защо да не се сбият малко момичетата, щом като и момчетата го правят?
5
4
 
20
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Отново родителите са изтървали "рожбите" и превръщат собственото си безхаберие в обществен проблем."Потърпевшата" е облечена в "малка черна френска рокля", която си е направо за коктейл - е, остава и коктейли да им сервират, дано се "реформира" най-после пустото му образовние.Наказание? Ами да - родителите са предупредили пиклите да се държат на разстояние една от друга.Хайде, другата седмица пак!
4
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Че то на женски бой ако не се оскубят си е само лигавене :)
3
1
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Защо цензурирате думата "м*ода"???
2
4
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Не е нова мода, просто децата се правят на интересни с цел да бъдат забелязани... а мрежата дава прекрасни възможности за това! Големият проблем е, че насилието става основен начин за осъществяване на това желание...
1
3
 
26
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Събличат чисто гола побойничката пред всички и с една коприва хубаво я нашугарват цялата докато пищи ....Всички да снимат и пращат където искат .Или повтаря годината след като родителите заплатят за учебната година което е около 2000лв.