Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол"
Обновена: 21 юли 2018 16:36 | 21 юли 2018 14:31, Анисия Иванова
249
Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!
Снимка: БТА

Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме традиционно и електронно обучение.Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията.

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в училищата. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с истинските ни ценности“, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Тя призова за образователна система, адаптирана и обърната към дигиталното поколение.

"Това е бъдещето на младите хора. Трябва да се подготвим за това, даже сме закъснели. Нека да развиваме традиционно и електронно смесено обучение“, заяви лидерът на БСП.

По отношение на образованието и науката, Нинова смята, че държавата се е оттеглила.

"Държавата да си поеме ролята и да гарантира качество и съдържание в образованието. Ето защо предлагаме – безплатни детски градини, един учебник за един клас в цялата страна. Общественият ресурс да отива за държавните и общински училища“, каза тя и допълни, че целта е развиване на аналитични способности и възпитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЖЕНДАР МЕНДАР- СПРЕТЕ С ЛЪЖИТЕ И СЛУХОВЕТЕ. ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗБИЕ ОТ ЧУТУРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НАЕЛИ И ПЛАЩАЩИ НА ХОРА ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЛЪЖИ КЛЕВЕТИ И ОПОРНИ ТОЧКИ. ТАЯ ТЕТКА Е ТОЛКОВА ***, ЧЕ НИКОЙ НЕ И СЕ ВЪРЗВА. ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ НИКОГА ДО ВЛАСТТА.
140
3
 
27
 
! Отговори
666696 преди 5 години
Докато глаголстват и клеймят отдавна в малките класове в много училища върви такова обучение. В някакво предаване беше депутатка от БСП от комисията по образование и остана смаяна от данните, които зрител изнесе по телефона. Къде живеят тези хора, с кого общуват, защо само приказват, а нищо не правят?
139
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП е политически труп.Управление за хората. Досега явно за себе си само са управлявали? Против системата, а не срещу ГЕРБ. Те сега ли се появяват и не са част от системата? Визионери и новатoри били-кухи лозунги за кухи ***. Гледайте Венецуела и се сещайте какви икономисти са.
138
7
 
23
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Джендърите.....по минусите ще ги познаете...
137
11
 
23
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Големият проблем на БСП винаги е бил лозунгарството. Красиви фрази, хубави пожелания, прекрасни обещания, но когато се стигне до реализацията им - провал. Или защото са неизпълними за средата и времето, или защото бесепарите се отмятат, или защото са некадърни да ги осъществят.
136
8
 
24
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Другаркооо,какво стана с вероучението?Как /не/ отпразнувахме 100г от Балканските войни?Увеличихте ли пенсиите,нали нашите баби и дядовци все за вас гласуваха?Абе що не вървите на джендърската ви....
135
5
 
25
 
! Отговори
Име преди 5 години
нинова пак се е ограничила само до училищата, а тази еврейска идеология на сбърканяците ще трябва да се ограничи навсякъде!
134
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм учител по Биология.Ако учениците не напишат за третия пол на контролното им пиша най-много 4.Това е важна информация и аз държа да се знае.
133
17
 
32
 
! Отговори
Внимавай какво обеща преди 5 години
Нинова, ще гласувам за теб за първи път, ако това за джендърите го напаравиш и ни избавиш от ромонската напаст! Ако и ти ни излъжеш като Сидерката, Каракачанката и Валериянката, този път ду *** да ти е яко, ще го отнесеш лично!
132
48
 
16
 
! Отговори
! преди 5 години
Тая комунистка ме дразни, в един либерален свят да се определиш пола е нещо нормално. Стига с тия традиции и стари глупости. България ако искаше комунизъм сега щеше да е в Евро-азиатският съюз на Русия наследник на СССР а не в ЕС. Всеки които не споделя евро-атлантическите ценности на ЕС и не приеме джендер идеологията, инцеса, феминизма и другите модерни либерални ценности е свободен да отиде в ЕАЗ или Китай. Там комунизма е още жив и нека си живее с комунистическите традиционни ценности.
131
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майната му на т.нар. Господ!!!
130
5
 
20
 
! Отговори
РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ преди 5 години
Винаги са ни управлявали комунисти, само, че предишните бяха червени, сегашните които ни управляват са сини... Сините *** тръгнаха от СДС....
129
3
 
9
 
! Отговори
До Провала на БСП преди 5 години
Това изглежда вярно дотолкова доколкото някои наивници които предпочитат да наричат себе си "идеалисти" са се подвели по "идеологията".Тези които са ръководили процеса са били хладнокръвни престъпници.
128
12
 
14
 
! Отговори
медицинско състояние преди 5 години
Това че някой се заглежда по козичките е поради липса на жени в отрасъла което води до психологични травми. Това просто е болест и болестите не могат да се забранят.Нинова просто си прави ПР. Нейното състояние се нарича нарцисизъм и също не може да се лекува. Просто трябва да я приемем такава каквато е! Дотолкова докато не нарушава закона. Ако го нарушава, трябва да се вземат мерки!От това не следва че трябва да се водим по акъла и разбира се!Всеки отговаря за собствените си действия!
127
8
 
18
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
126
17
 
13
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
125
5
 
30
 
! Отговори
какво значи различен преди 5 години
До РРРРРВсички сме различни бе,човек,няма двама души дето да са еднакви!Сигурно е много различен оня,дето такова кози!?Или оня(в Англия)дето прави любов с ...велосипед?Това не е различие,а болест,главата не го слуша!Как е възможно да си мераклия на някаква дупка,дето служи на отделителната система!?Това не е различие,а чиста сбърканост!Мнението на ЕС не ме интересува,за мен това са болни(меко казано)хора!
124
21
 
17
 
! Отговори
Оптимист преди 5 години
Жалко за Корнелия Нинова и за нейната лява партия,която е на светлинни години от модерните леви партии на цивилизована Европа! Но каквато лидерката,такава и партията и! Как не разбира Нинова,че не сме в тъмното средновековие,а сме в светлия 21 век, в който закостеняло мислене като нейното по темата няма място!
123
12
 
37
 
! Отговори
джендърска диктатура преди 5 години
Герберастите напъват да превърнат мафиотския тоталитаризъм в джендъркса диктатура.
122
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук се напъват да драскат доста извратени без полови същества