Красимир Вълчев: Учители, от вас зависи бъдещето!

Министърът поздрави преподавателите за международния им ден
5 окт 2018 19:50, Анисия Иванова
23
Красимир Вълчев: Учители, от вас зависи бъдещето!
Снимка: БТА

Днес у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Международният ден на учителя. Той е повод за равносметка на извършеното, но и за разговор за нови, по-високи цели и задачи, за поставяне на важните въпроси за учителската професия и за мисията й в живота на всеки. Това се казва в поздравление от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев и от ръководния екип на МОН към българските учители за Международния ден на учителя.

"Обществото разчита на Вас, скъпи учители, за да се справим с най-важните предизвикателства, пред които сме изправени.

Няма друга професия, от която толкова много да зависи бъдещето ни – духовното и социално-икономическото развитие на страната.

Вие сте най-важният гарант и за бъдещето на нашите деца. Благодарение на вас младите хора се превръщат в личности и започват самостоятелен живот. В тази най-отговорна дейност екипът на Министерството на образованието и науката ще продължава да полага всички усилия, за да Ви подкрепя.

Желая Ви здраве и все така всеотдайно да изпълнявате мисията си на просветители.", завършва поздравлението на министъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вълчев,и сега , като хвърлите повече пари, чакате всичко да се оправи с магическа пръчка, така ли? Колко училища затвориха завинаги врати? Децата намаляват, младите бягат да учат навън...Да не се наложи да учите суданци и сомалийци, а не българи.
20
0
 
3
 
! Отговори
май не е така преди 5 години
Как от учителите зависи бъдещето? Нали и духовниците ще получават учителска заплата?
19
0
 
12
 
! Отговори
Министеро преди 5 години
Учители, от вас нищо не зависи. Всичко зависи от нас, от икономистчетата дето ви нататрузихме делегираните бюджети на главите.
18
12
 
3
 
! Отговори
МОНизми преди 5 години
Аааа, не! От тези кукави лелки нека нищо да не зависи, че и без друго нацията се е смахнала
17
1
 
6
 
! Отговори
Selo Govedarci преди 5 години
Are leka nost...spete sladko oste 500 godinki
16
0
 
3
 
! Отговори
Specialna brigada68 преди 5 години
Hahahaha....bg ns, ms i prezdent iskat daskali bez pechalba, dokteri bez pechalba, hlebari bez pechalba, policai bez pechalba, bankeri bez pechalba, hodji bez pechalba, kmetove bez pechalba, stadioni bez pechalba, zakriti pluvni baseini bez pechalba, sadii bez pechalba, prokurori bez pechalba, tok bez pechalba, lekove bez pechalba, kundurdjii beh pechalba...a iskat da si kupuvat i izstrebiteli....haha...na kogo sha izstrebvat pechalbata...na afganistan li?! S bg asker bez pechalba i goli nogi?!
15
0
 
19
 
! Отговори
българин преди 5 години
А бъдещето на учителите г-н Вълчев, зависи от тези,които окрадоха Родина та и разколачихаДържавата,такива ка то Драгалевския Ай дук,Сашо Нереза, Бакъря,Стефан Крълежа, Катъря,Куку Куневица,оня - с шестте апартанента, другия -с милиардите, Офчия, Нинови ца, Цачовица.....Гадовете,които разрушиха всичко свя то са около 15 хиляди.Какво очакваш ти от гладен и болен човек!?
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До значи .....Ами значи, че програмата не работи.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До значи ..... Не могат да пишат и четат.
12
0
 
21
 
! Отговори
значи ..... преди 5 години
Как може ромите да съществуват при рзлични правила, а да учат по същата учебна програма?
11
0
 
11
 
! Отговори
ООО преди 5 години
До КачествоИма училища, в които само се подписват заповеди стотици на срок.
10
0
 
4
 
! Отговори
Ojak преди 5 години
Sadiite i popovete pak pianstvat...bg alkohol...praznuvat na eftinite daskali bez pechalba...v bg...
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, ЧЕ ТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ДАСКАЛЯТА.
8
0
 
21
 
! Отговори
Качество преди 5 години
Не просто учители, а качествени учители. Няма как за такива заплати и при тези условия в училищата, отношението на родители и деца, директори, които се изживяват като собственици да идват млади и кадърни хора. Там е проблемът и той се знае от деситилетия. От времето на седенките, след това Сергей Игнатов, и т.н. Вдигнете заплатие, намалете натоварването, облекчете бумащината, уволнете некадърните чиновници и ги намалете. Селд това има нужда от няколко години нищо да не се променя и ще потръгне
7
0
 
10
 
! Отговори
г'син министър преди 5 години
добре е , че сте се сетили за шепа хора в Бг (учителите) от ***. Желателно е и като се върнете да се сещате за същите и ако може да се работи в министерството и да се намалят (изгонят) НПО- тата от там.Благодаря
6
1
 
4
 
! Отговори
Raham преди 5 години
Prodavaite decata dokato im e hubava cenata...ili ima da iadat 4tsumav bg hliab, meso, plod i zelen4uk...
5
0
 
25
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Всъщност зависи от това какво америка срещу България, бхк и ообщество ще включат или изключат от учебниците и колко предатели ще изпълнят заръката
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е, Ким Кардашиян им е пример вече.
3
0
 
22
 
! Отговори
ААА преди 5 години
Честит празник, учители! Честит празник, господин министър! Обществото разчита на учителите, да така е. Но МОН, трябва да преразгледа, някой текстове в закона за образованието, относно поведението на учениците, критериите за пълняемост на паралелките, начинът на формиране на делегираните бюджети, утвърждаването на един учебник за всеки предмет, освобождаване от ДДС на учебна литература и пособия и още и още ...от безброя справки и отчети, натоварващи учителите.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоуст Тичърс, новата рубрика на българската образователна система.