Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!

Депутатите от ВМРО питат просветния министър кой го е одобрил
190
Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!
Снимка: Facebook

Джендър идеология в учебник провокира депутатите от ВМРО да питат просветния министър кой разреши такова съдържание в уроците за дацата.

Още по темата

Става дума за учебника по "Биология и здравно образование“ за IX клас на издателство "Анубис".

В него, в раздел "Психо-сексуално развитие – зряла възраст", пише, че това е времето на "окончателно формиране на сексуалната идентичност – хетеросексуалност или хомосексуалност".

За "Юношество"-то пък пише, че е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол".

Патриотите от ВМРО напомнят на министър Красимир Вълчев, че по тяхно предложение през месец юни т.г. МОН състави работна група, която да проверява съдържанието на учебниците за средния курс. Министърът е уверил, че групата ще приключи проверката до няколко месеца.

Затова и депутатите питат на какъв етап е работата на групата, която проверява учебниците, и дали са установени нередности и грешки в съдържанието на учебниците.

Патриотите искат да знаят и какви мерки ще предприеме МОН при установяване на такива.

От ВМРО напомнят и за категоричното несъгласие на огромната част от българското общество с т.нар. "Истанбулска конвенция" и налагането на джендър идеологията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига се карахте бе не видяхте ли че всъщност всички сте прави.Естествено че хомосексуалността не е норма не е нещо закономерно билологично, понякога е психично заболяване а понякога генетично-хормонален дефект и и в двата случая някой му трябва лечение а не разстрел.Мен друго ме тревожи като чета тоя учебник вече самолета ми стигна стратосферата.Това го четат деца а вътре съдържанието е по- сполучливо от това на Кама Сутра по тоя секс учебник ще направим седма част на Акерикански пай егати.
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това, че някой се мисли за жена, ама е от мъжки пол общо взето си е психично разстройство."Близко си, но не си прав.Тук става дума за влечението към полове, а не кой за какъв се мисли. Ако Пешо се мисли за магаре, значи е психично разстройство, да... Но ако човекът просто се е родил дефектен, не съм доктор и чак толкова не претендирам да ги разбирам нещата, но ако примерно са му сбъркани по рождение нещо хормоните, това не е психично разстройство. И затова трябва доктор и да е чел истината!
90
0
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
*** означава пол или род и нищо повече. Това, че някой се мисли за жена, ама е от мъжки пол общо взето си е психично разстройство. Всеки е свободен да върши каквото ще, но някак не е редно да заблуждават децата, че хомосексуалните са естествени, защото не са.
89
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИзвънЗемен"Ами ако е така, нека в учебниците пише и за педофилите, геронтофилите, зоофилите и всички подобни извратеняци. ЗАПОМНЕТЕ, това че хомосексулноста съществува не означава че е НОРМА."----Какво значи НОРМА? Норма е, ако е нещо общоприето. В древна Елада е било норма, сега не е норма. Но иначе от гледна точка на биологията, е нещо което се случва. Отклонение е от нормалното, значи от гледна точка на биологията не е норма, но не е повод да разстрелваме хората които така се раждат.
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ха 90Хора всякъкви! Има хомосексуалисти които са по простички и загубени както и много интелигентни. Нека ги определяме на индивидуална основа отколкото да генерализираме. Не сме по добри един към друг даже и да сме уж нормални и хетеро!
87
0
 
14
 
! Отговори
ИзвънЗемен преди 5 години
До 90 ха:Ами ако е така, нека в учебниците пише и за педофилите, геронтофилите, зоофилите и всички подобни извратеняци. ЗАПОМНЕТЕ, това че хомосексулноста съществува не означава че е НОРМА. НЕ, нормалното е съюз м/у мъж и жена. Другите да живеят както искат, но да не претендират за нормалност.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 91Чети и смиляй без предрасъдаци! Имало го е но не са били всички такива! Все едно да кажем че всичките българи са вундеркини!
85
2
 
2
 
! Отговори
Парриздат преди 5 години
Не вярвате ама ще я сканирам тая книжка и ще я постна. Годината на издаване е 1987 от партиздат
84
1
 
4
 
! Отговори
Международнамъдрост преди 5 години
Мъжко упе еднааж се ецва,сетне е само претриване.
83
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хомосексуална идеология не може да има без личността да е родена с такъв потенциал."Може да има. Както по-долу казах, било е нормално в цяла Елада, мъже да си легат с мъже.Но не е там работата. Работата е там, че никой не е застрахован и на всеки може да му се родят деца или внуци, които природно да притежават хoмосексуални наклонности, т.е. да имат влечения към същия пол. И понеже това е нещо, което ГО ИМА, случва се... значи науката трябва да пише за него. За да знаем!
82
0
 
2
 
! Отговори
ха преди 5 години
До Анонимен 74аз също имам познат от него не съм видял проблем но той не се чувства пренебрегнат или обиден и застрашен той си е казвал тава е интимно и лично просто виждаш на коя маса си сядаш си там и си седиш и не занимава другите хора с него си работи си не по лош от които и да човек на неговите години и опит обаче се дразни когато други хора се опитват да говорят вместо него и да го слагат в центъра той си знае стойността и си живее и работи като човек със собствено мнение
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт 83 Има разлика между манталите и природа! Комунизмът е идеология базирана на обществото а хомосексуализма е на лична основа. Хомосексуална идеология не може да има без личността да е родена с такъв потенциал. Това не е глина, това е природа! Който го няма този потенциял, ако ще и 1000 пъти да го изнасилят нама да му "хареса" и да ги последва!
80
7
 
1
 
! Отговори
Партиздат преди 5 години
През соца раздаваха едно книжле ,само за партийни другари,където се описват ,като учебник, как се прави оралноансек. И истински раазкази От участници и участнички в джендерастки оргии. Цветущо описан.
79
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то и спартанците са били 100% хомoсексуални. Само дето при тях не е била вродена хомoсексуалност, а просто тези отношения са се считали за напълно нормални. И тези хора със сигурност са били по-големи мъже от всеки един от вас. И въобще в цяла Древна Елада даже е било така.Омир в Илиада казва, "О, Музо, възпей оня гибелен гняв, който погуби Ахила Пелеев".А гнева на Ахил е, защото са убили сeксуалния му партньор Патрокъл.
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 75"Ще има да викат "олеле, какво е това нещо, не сме го учили в учебниците, ама то верно ли така можело да се случи на човек? какви са тия бедни учебници?"Ще крият с цената на всичко както едно време, ще се отричат от тях, ще ги изгонят и ще се бият в гърдите колко са праведни! Но като ти казваш Бог не толерира задръстенията и простотията и за това сме в тотален упадък! Дано се сетим някога че упадъка ни не е заради обратните!
77
0
 
1
 
! Отговори
ха преди 5 години
До Анонимен 66прави и не я по добре уточни кога точно се изучават престъпления по криминология аз не помня до 12 клас и след това ако не е по специалност разбира се а моята не е такава така че не се опитвай да манипулираш и още един въпроса според теб защо такива неща по криминология се учат в по късен етап помисли и пак давай формулировка за *** но и по точна да е кой е
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Има много архивни летописи и за ислямския свят лъдето също ги е имало!"Искаш да кажеш "арабския свят" (преди Исляма).
75
3
 
5
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименПроблемите с хомосексуализма идват когато започнат да го превръщат в идеология и то задължителна!Същата история като с комунизма.Ако комунистите си живееха в общности(кибуци) като амишите(примерно) нямаше да създават проблеми.Обаче те поискаха да господстват!
74
0
 
11
 
! Отговори
Бааа Бона от запаса преди 5 години
Ами някой ден хетеро ще ги обявят за аномалия и анатемосани от идеолозите на джендерастиятаБраковете ще са само между мъже или Само между лзбилки .Ще се крием от джендърмерията за да правим любов между мъж и жена.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейщината е естествен фактор за намаляване на човешката популация на Земята, доста по-хуманен от една война.