Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!

Два класа, няколко кючека, в час по английски
Обновена: 19 мар 2019 13:26 | 19 мар 2019 11:15, Александър Попов
164
Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!
Кадър: Нова тв

Няколко родители на осмокласници искат да преместят децата си от столичното 203-то училище в "Бъкстон" в друго. Заради липса на дисциплина и ниско ниво на учебния процес.

От заснето видео в края на февруари става ясно, че часовете по английски минават повече музикално. И недопустимо.

Ученички играят кючек пред дъската, по чиновете, а две учителки им ръкопляскат. Два класа се сляли в общ час, а видимо забавата е била пълна.

"Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми", каза пред Нова тв една от възмутените майки - Даниела Капиева.

Директорката пък е поискала обяснение от двете учителки.

"Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието", каза директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова.

"Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално", заяви експертът от РУО Георги Пашов.


164
Още по темата: кючеккючек в училище
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
1
 
! Отговори
истината е че, преди 3 седмици
Сигурно ще ми се разсърдят някои учители обаче и те имат вина за това поколение. Аз съм набор 86,доста отдавна завърших.Като ученичка винаги съм била възпитана никога не съм повишавала тон на учител,съвестно си пишех домашните и учих уроците.Обаче винаги ме подценяваха,за 6 се заяждаха все едно на кандидатстудентски изпит се явявам.Всичко беше,за да могат именно децата на учителите да са с отличен и да ги приемат да следват. В класа ни имаше група и на ,,ку4ките" С тях никой не се заяждаше.
128
0
 
1
 
! Отговори
до 124 и Перко преди 3 седмици
Щом е час по английски , трябва да се преподава този предмет. На който му се танцува да се запише на танци или да си е избрал хореографското училище в Котел. Не е въпроса дали са танцували рап, ръченица или кючек. Не му е мястото в часа. Да си танцуват в междучасието, в двора на училището. На мен като не ми е харесвала математиката, да не би някой да ми е питал дали не мога да използвам часа вместо да решавам задачи да рисувам например???
127
3
 
7
 
! Отговори
Перко преди 1 месец
Ай стига бе. Ако бяха играли ръченица по медиите щяха да пепикват от възторг.
Ама не, чалгата вече е начин на живот за това поколение
126
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгата в час е проблем, по-големият е на какви хора поверяваме децата си да ги възпитават.
125
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде оставете учителите на мира вече.

----

Точно "учителката" е проблема. Няма елементарно възпитание и култура, няма авторитет, тормози ученичка и обижда семейството и.
124
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много шум за нищо...Като не искате да слушат чалга - водете ги на балет и опера. Малките по цял ден гледат как бащата набива на ракия и салата и взима пример. Такива са ни заведенията, таква ни е телевизията, такова ни е обществото. Оставете учителката на мира. Една птичка пролет не прави.
123
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде оставете учителите на мира вече. Проблема на тия майки не го разбирам какъв е, при условие, че те така са си възпитали децата. Преподавателят е там да преподава! Вие не може да възпитате 1 дете очаквате от тези хора да могат да възпитат 30! И тия майки христянки малко да се успокоят, защото за всяко нещо мрънкат и обвиняват кого ли не, но никога не признават собствената си вина...Да не е учителката да им е пуснала чалгията? и форума БГ мама да се ззатвори
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При такива прости и нагли учителки, като ръкопляскащата нищо добро не очаква децата ни, прочетете какво е писала на детето и ще разберете същността и. Да не говорим, че си личи, че е била пияна, когато е тормозила детето.
121
4
 
8
 
! Отговори
Кина преди 1 месец
Пфууу, да ви пикая на образованието ! Задължително ли ще развращавате българчетата ?!
120
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възпитанието на детето е задължение на родителя! Учителите и директорите не са детегледачки и превъзпитатели. Когато детето не е научено на обноски, дисциплина и уважение дори и Айнщайн да му преподава нищо няма да се получи.
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диви Балкани!
118
3
 
7
 
! Отговори
Sofia преди 1 месец
Така е на село
117
3
 
5
 
! Отговори
хм преди 1 месец
Децата си мислят вече, как да привлекат внимание....и социалните мрежи са насреща.....
116
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Увеличавайте им още парите на учителите без да изисквате за това постигнати резултати в обучението и накрая резултата ще бе все такъв - плачевен!
115
6
 
8
 
! Отговори
Георгиев 85, преди 1 месец
"Айде, родителите да си поемат отговорност за поведението на децата им."

"Айде" да прогледнеш - чалгата се е случила в училище. Там родители няма. Има ученици и учители. За конкретния случай отговорност да си понесат реално виновните - даскалята, позволили това дъно.
Въобще 99% от държавните ни училища са пълна порнография. Точно с тяхна помощ и с "рамо", ударено от ръководствата им. Понеже учениците скачат според това, дето им се "пуска". Не те определят правилата. Не се оправдавайте!
114
1
 
16
 
! Отговори
Бивш учител преди 1 месец
Добро утро! Чак сега ли забелязахте проблема? Че не се води никакъв учебен процес, а учениците правят каквото си искат, учителите не пишат отсъствия, водят мъртви души в час, пишат оценки Отличен, които преди години едва ли не се равняваха на Среден? И всичко това, е отмъщението на Дани Боцкавия , за учителската стачка.Въведе той "парите следват ученика" , и ето резултата.
113
4
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
Работя в училище . Бил съм и учител. Цялата система от МОН до последното училище е тотално сбъркана поради това , че е "подредена " от западните ни баджанаци. Тотално сбъркани учебници по история и литература на България . Имало е турско робство сега го отричат по нареждане от запада. Отричат се Ботев, Вазов, Вапцаров, Смирненски, за сметка на долнопробни автори. Пропагандира се непрестанно омраза към Русия за сметка на това "Америка за България" ни е дала лев за някое кабинетче. ВУЗ чакат деца
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквато държавата....................такова и образованието!!
111
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това училище е хубаво. Българските училища са хубави - красиво подредени. Предметите са също добри. Преподавателите преподават добре уроците си. НО матряла, т.е. днешната " учаща" се младеж ( която в нея няма нищо младежко и добро, а пълна порнография) е под всякаква критика. НЕ училището като сграда и институция е виновно, а матряла. България НЯМА бъдеще с такъв матр'ял!

Матр'яла тормози съвестните, свестни и скромни деца, които отиват в училище за да УЧАТ, аНЕ да вършат простотии.
110
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
еее няма оправия
кога раздават юмруци - защо бият децата
кога седят и пляскат - защо пляскат
айде уточнете се