Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!

Два класа, няколко кючека, в час по английски
Обновена: 19 мар 2019 13:26 | 19 мар 2019 11:15, Александър Попов
164
Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!
Кадър: Нова тв

Няколко родители на осмокласници искат да преместят децата си от столичното 203-то училище в "Бъкстон" в друго. Заради липса на дисциплина и ниско ниво на учебния процес.

От заснето видео в края на февруари става ясно, че часовете по английски минават повече музикално. И недопустимо.

Ученички играят кючек пред дъската, по чиновете, а две учителки им ръкопляскат. Два класа се сляли в общ час, а видимо забавата е била пълна.

"Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми", каза пред Нова тв една от възмутените майки - Даниела Капиева.

Директорката пък е поискала обяснение от двете учителки.

"Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието", каза директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова.

"Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално", заяви експертът от РУО Георги Пашов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: кючеккючек в училище
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
32
 
! Отговори
Нормално преди 5 години
Че какво може да се постигне с наученото в училище -най много продавачка , келнерка или някаква друга уморителна и ниско платена професия.Децата гледат около себе си и виждат какво им трябва за да просперират-никакъв морал , добри интервюиращи и анални умения.Добрата кариера се гарантира от комплекс от широко разтворени крака и уста на правилното място и пред правилните хора.Та затова е много по практично да учат Кама Сутра от колкото история и български например.
85
3
 
30
 
! Отговори
Realen преди 5 години
Това е навсякъде в България. След седми клас материалът е непосилен за учениците и те просто спират да учат. Според мен държавата умишлено се стреми към унищожаване на образованието ни. Има два основни проблема - безсмислено и непосилно уч. съдържание и липса на дисциплина. Решения: глоби на родителите; изключване от училище без да има право да се запише в друго в рамките на същата учебна година; да си плащат сами субсидията от около 2000 лева, за да учат, ако бъдат изключени от училище и др.
84
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Танцьорки на кючек днес, бъдещето на България утре!
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GeorgievПърво прочети учителката какви ги е писала на детето, после коментирай.
82
5
 
42
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Айде, родителите да си поемат отговорност за поведението на децата им. Все друг да е виновен, училището, приятелите, държавата. А те самите? В крайна сметка, ако бяха добре възпитани деца нямаше да въртят гюбеци в час. Родителите вечер си пускат чалгията, сипват ракията и удри муйо.
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не разбирам защо да няма продавачки с призвание...и ако са такива,те също мислят за работата си вкъщи...
80
9
 
30
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Едно време в часовете по английски и ние сме гледали филми - на английски, без субтитри. После пишехме експозе за филма - пак на английски, да се види кой какво е разбрал. Хем приятно, хем полезно. Спомням си, че Матрицата за пръв път го гледах в час по английски :-) После като завърших, предимно с гледане на филми без превод или субтитри си усъвършенствах английския...Ех, ама какво да ви разправям- те в днешно време родителите и учениците явно разбират повече от учителите, та така...
79
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 81 сАМО , ЧЕ ПРОДАВАЧКАТА , КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ ВКЪЩИ ПРЕСТАВА ДА БЪДЕ ПРОДАВАЧКА , А УЧИТЕЛЯТ С ПРИЗВАНИЕ Е УЧИТЕЛ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО .
78
5
 
50
 
! Отговори
Коки преди 5 години
А кой праща детето си с шал със стотинки на училище? А да попитам ли откъде тези момичета знаят да въртят ханшове? Спрете да обвинявате другите,за постъпките на Вашите деца!
77
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
учителските заплати са нереално високи за стандарта в България сравнено с много други професии...не че им завиждам...просто трябва и на всички други да се вдигнат...и най-вече доходите на пенсионерите...А Боко разпределя на принципа... разделяй и владей...
76
6
 
32
 
! Отговори
Работник преди 5 години
В училищата се създават бъдещи роби, постоянни клиенти на бюрата по труда...Не се заблуждавайте, че дипломите ще ви спасят от униженията на някой парашутист, който може да си прави с вас каквото си иска !
75
2
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Давай гьобециии, не им трябва школо на българчетата, за да мият чинии по чужбина
74
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко стадо си има ***... Стига сте слагали всички учители под един знаменател . Истината е , че училището е деградирало , но за това не са виновни само учителите .Изчислявате заплатата и отпуската на един учител и им завиждате . Според мен трябва да имат и добавка към заплатата "вредни "
73
1
 
48
 
! Отговори
гост6 преди 5 години
Така е,наистина направиха от учителите ПЪДАРИ,да гледат само дали всички коп#лдаци са в час,не могат да им се скарат,не могат да ги накажат ,а само мълчат и гледат,защото родителите ще РЕВНАТ да преместят детето и делегирания бюджет ще ИЗБЯГА.За съжаление от тези деца ще станат изр0ди.
72
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можеш да ги накажеш , не може да ги изгониш от час , ако направиш забележка ставаш за присмех на другите сеирджии от класа , те пък вкъщи се правят на вода ненапита - някой им пречи да учат , а всъщност това си е удобно извинение , няма кой да те защити , напротив - баби ,дядовци , лели ,чичовци , бащи ,майки , каки , братя , закрили на детето - всички отгоре ти, несменяемите директори си отърсват "въ..ш..ки..те.." пак с теб???? просто в момента с "какъвто се събереш, такъв ставаш"
71
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко време се обяснява - делегираните бюджети са пагубни. Вече и на първолаците е ясно, че са бройка, а не човек. Болшинството от училищата ще покриват всякакви простотии само и само да държат ученика там. Заради това не се пишат истинските оценки и на хартия всичко е наред, заради това и самите ученици не си правят труд да учат. Същото е и в университетите. На хартия всичко си е наред...
70
0
 
36
 
! Отговори
Меди преди 5 години
И в парламента по цял ден праскат кючеци.От там мирише цялата държава!
69
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учителката е за затвор, как може да се обръщаш към дете с такива думи!
68
1
 
3
 
! Отговори
hjhj преди 5 години
До Анонимен69ако бяха,ама не са.
67
0
 
28
 
! Отговори
:) преди 5 години
На това му се вика ИНТЕРАКТИВНО обучение. Смяяяяяях!