Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!

Два класа, няколко кючека, в час по английски
Обновена: 19 мар 2019 13:26 | 19 мар 2019 11:15, Александър Попов
164
Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки – пляскат!
Кадър: Нова тв

Няколко родители на осмокласници искат да преместят децата си от столичното 203-то училище в "Бъкстон" в друго. Заради липса на дисциплина и ниско ниво на учебния процес.

От заснето видео в края на февруари става ясно, че часовете по английски минават повече музикално. И недопустимо.

Ученички играят кючек пред дъската, по чиновете, а две учителки им ръкопляскат. Два класа се сляли в общ час, а видимо забавата е била пълна.

"Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми", каза пред Нова тв една от възмутените майки - Даниела Капиева.

Директорката пък е поискала обяснение от двете учителки.

"Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието", каза директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова.

"Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално", заяви експертът от РУО Георги Пашов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: кючеккючек в училище
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бяха танцували рап кат за последните минути от час по английски щеше ли да мине без шум това събитие или кат шумно то весело завършване на час по усвоение на езика с модерно представена култура в часта си музикално-танцова изява по стил на някои си много изявени изпълнители в музикални забави по разни медии и други не толкова изявени подражаващи на кумирите зарад урбанизацията в терени с квартали обостроени модерно с минибарчета за коктейли,маси,чадъри,шезлонги,басейни и те в оскъдно облекло
65
38
 
12
 
! Отговори
Либерал-демократ преди 5 години
Какво толкова е станало не знам!? Все пак сме демокрация, това е нормално. Малко са се повеселили децата. Стига вече сензации!!! Щом толкова искате комунизъм, бегом към комунистическите държави ( Китай, Виетнам и т.н.). Какво правите в България. Тук се стремим към запада и дясното управление, което е правилното за България.
64
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а след часовете какви неща въртят..........!
63
1
 
20
 
! Отговори
+- преди 5 години
А ако въртяха ханша пред някой даскал,то след това щяха да ореват медиите,що този даскал .... .
62
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички учители са партийно назначени или с роднински връзки. Дипломите им- подарени. Толкова от тях. Повече не чакайте, нямат потенциал.пп Пак добре, че не са играли на карти.
61
12
 
29
 
! Отговори
АНАРХИЯ преди 5 години
ИСТИНАТА се вижда навсякъде-*** народ.ЗАТОВА Европа мачка такива селендури по фабрики и заводи.Най простите хора са и най бедни,корупция и др.После дранкат Путин бил виновен,Русия била такава,Сега при САЩ кючек в училище и Турси танци.Живков си беше на местото нямаше кражби,ИМАШЕ РЕД дисциплина в училищата и респект от образование.ромите ходеха на училище и работеха.Казармата създаде хора.Има войска и контрол,СЕГА анархия чакат помощи мързеливите ЕС ...анархия
60
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваме да чуем по въпроса и министъра на образованието.
59
12
 
26
 
! Отговори
Лудко преди 5 години
Някой знае ли, колко дни е платеният годишен отпуск на учителите???Ами аз ще ви кажа: 57 работни дни е!А сега сметнете, колко работни дни има в годината и ги намалете с още 57.За 2019 са 249-57=192 дни х 6 часа=1152 часа, понеже учителите работят по максимум 6ч + 2ч самоподготовка у доме :)Средната учителска заплата е 1100 лв х 12 месеца = 13 200 лв за годинаи ето за какво работят учителите: 13 200лв : 1152ч = 11,46лв за часИ всичко това е без никакви добавки, като облекло, стаж и т.н.
58
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Тикавата такова население му трябва!
57
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата са деца, може да се сравнят с пластелин, който се оформя в домашна среда, училище и улицата. Но в случая вината е изцяло на учителката. По ТВ показаха какво е писала на ученичката през Вайбър. Ако успеете да прочетете писанията и на стоп кадър ще се втрещите от заплахите и обидите, а детето я моли най-културно да спре да и пише.
56
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко започва и свършва с домашното възпитание и семейната среда !Заплатите на учителите са безпомощни в такава ситуация !!
55
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години всеки ден нещо подобно ставаше но не се качваше в интернет и си оставаше в класната стая. Сега да реши един ученик да си събуе гащите ще стане новина и ще се обсъжда. Вредно е самото обсъждане на простотията понеже това надъхва и другите да правят простотии
54
7
 
26
 
! Отговори
На Иван брат му преди 5 години
52 Анонимен"И на тези все заплатите им били малки, а?"А твоята дъщеря какви ги върши в училище и извън него? Май май възпитанието куца, а не училището...
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е за промяна в учебната система. Реално погледнато, 80% от населението няма нужда от знанията, които ще придобии след 4ти клас. По-добре е, да не ги насилваме да учим, а да концентрираме ресурсите си върху умните, милите, можещи и като цяло: по-добри от другите деца.Защо да си губим времето, че да правим 1-чките на 2-ки, когато може да правим 10тките на 20ки?
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато се преподава религия и политика в училище тва става пълен кючек
51
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на тези все заплатите им били малки, а?
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 50уууу, разгеле Рангеле, един да го каже!!!!
49
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо им е на бъдещите бармани, сервитьпрки и миячи да учат?
48
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво ,само така!Няма всички да стават професорки,даскалици и банкерки,икономиката ни има нужда и от танцьорки !
47
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казва се бели денс и е западно влияние. Не се казва вече кючек. Бъдете европейци.