След кючеците в час по английски, учителката – уволнена

Директорката на гимназията "Свети Методий” е взела решението
27 мар 2019 09:50,
30
След кючеците в час по английски, учителката – уволнена
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Преподавателката по английски език от гимназията "Свети Методий” в София, в чийто час ученици танцуваха на чалга музика, вече е освободена от длъжност, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Директорът на училището Таня Трапова каза, че е взела решението за отстраняване на преподавателката след разговори с родители и учители.

Тече проверка по случая от Инспектората по образование. От Инспектората проверяват и твърдения на родителите за пропускане на часове в училището.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Те българските ученички ,ще въртят бедра в Амстердам-червените фенери.За друго не стават.Те и сега добре ду..т.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другата най- голямата грешка на МОН е да постави директори-феодали.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24da, taka e.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не играеха кючеци в час преди 1989г!? В час муха да бръмнеше-щеше да се чуе.Разсипахте образованието, ама преди това и държавата....Нивото на образованието беше толкова високо, че завършилите училища за бавноразвихрящи се/Цецерон/ станаха вицепремиери и собственици на блокове. Сметайте за какво иде реч...
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В езикова гимназия учениците си правят каквото си искат, играят кючеци. Щом в езикова гимназия няма никаква дисциплина, то какво остава да говорим за дисциплината в някоя обикновена професионална гимназия. И сега уволняват учителката, защото е допуснала учениците да играят кючек в час. Учителката сигурно им се е скарала, но учениците не разбират от дума, те си правят каквото си искат. И сега тя е виновна. Ами те са играли кючек, те са развалили дисциплината, никой не ги е накарал.
21
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като уволнят учителката, учениците няма да слушат чалга, така ли?Ако оставим на родителите да решават, ще уволнят всички учители. И нови учители да назначат, родителите и тях няма да харесат.Най- голямата грешка на МОН беше, че допуснаха родителите да се месят в учебния процес.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е масово явление в училищата, просто се е случило някой да го заснеме. Иначе и това щеше да си остане незабелязано !
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биг Брадър вижда всичко, десетки камери и микрофони на смартфони са включени и записват. Даскалите трябва да се чувстват като следени. Никакви забави и шеги.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 16 Танците и музиката са за друго място и не в часа по английски език.Извън училище ако щат и в бардак да ходят.Превърнаха училищата във всичко друго но не и в място където да се образоваш.И това училище има претенции и се титулува езикова гимназия.За кючеци и гюбеци да отидат в най-близката махала, няма да има нужда да си губят времето да ходят на училище
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От притеснение, че даскалите измират от глад и старост, МО пусна масово серии от куци и сакати полуграмотни "педагози" с тригодишен "бакалавриат", и ехото от техния сакатлък тепърва има да отеква.Добре, че след година-две стават продавачки или емигрират като чистачки - по-добре без учители, отколкото с "дипломиран" ***.
16
1
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Всички министри на образованието позволили тази гавра с него през последните 30 години трябва да бъдат пратени в затворите, защото написаха фалшивите истории и скучните литератури , които нашите ученици учат. Това постоянно натъртване , че видиш ли ако не е "любият" ни ЕС и Фондация Америка за България ние няма да имаме образование. Образованието ни бе на световно ниво по времето на Соца, но децата учеха за турско робство и за автори като Вапцаров, Смирненски , Паньо Пенев , които са за пример.
15
14
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
Искам да попитамТая директорка не е ли играла кючеци на новогодишен банкетили банкет за 8 март?Какво толкова има в танци и музика?Нали сте модерни европейци.По-зле от джихадистите стеЛицемериПриличате ми на Цветан Цветанов - честния апартаментчик
14
1
 
18
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Истината обаче винаги е някъде посредата.Факт е, че в днешно време децата са кът и родителите им ги гледат като писани яйца. Не им се карат(повечето) почти за нищо, оставят ги да вършат своеволия, които през комунизма биха им коствали насинени ръце плюс още куп наказания. Но сега е демокрация - могат да си избират пола, да не си плащат данъци и сметки, ако са от определен етнос, да се оплачат че не им дават телефончето в час и др!От друга и чалгата се въведе като стандарт???!!!
13
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Ако беше пуснала нещо в изпълнение на Луис Маруло, напр. "The gods made heavymetal", това нямаше да се случи.
12
2
 
17
 
! Отговори
Васил Ботев преди 5 години
Ако по история не се учеше, че мирно сме съжителствали с турците, с изключение на теpopистите Ботев и Левски, а по литература не бяха отпаднали някои безценни български произведения, може би децата нямаше да чупят кръст и да играят чалга, но уви не това е идеята на образователното министерство и външните разпоредби.
11
8
 
3
 
! Отговори
УМИРГАЩИЯ ЛЕБЕД преди 5 години
Часовете в училище трябва да преминават в шеги, закачки и много смях
10
0
 
20
 
! Отговори
Vesko преди 5 години
... Липсата на идентичност и морална ценност, кое е правилно и кое не, в комибинация на засилен нарцисизъм, водят човек (детето) към само-унищожение. То се отдава преди всичко на моментни импулсни преживявания, наслади, без мисъл за бъдещо щаститие. Живее се за момента и за сега. Това, е първото семе на разруха в житейския път на детето. Лесно и податливо да посегне към агресия, наркотиции, невъзможност за трайни семейни връзки.
9
0
 
19
 
! Отговори
Vesko преди 5 години
Не се дава повече информация, за обстоятелствата и как се е случило. Определенно всички сме съгласни, че дисциплина в училище липсва. Тази дисциплина идва от семейството. Като тук не говорим в семейството да има военна дисциплинна. А, това да се знае как да се възпитават личности. Не само-влюбенни нарцисисти.Всяка епоха има своята чумa... нашата епоха е нарцисизмът...
8
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз така и не разбрах? Дакслака е пуснала Глория и е казала "Ръцете гореее! Има ли лудииии!" или просто три мръхли са станали, праснали са едно кючецнце, и са седнали пак. Защото ако е последното, учителката не може нищо да им направи ... според регламента.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама ко беше облякла две-три момчета с поли и те да мандръсат *** ... Никой нищо немаше да посмее да каже ... АХАААААА, ФАНАХ ЛИ ВА СЯЯЯЯ! АРХРХАХАХАХХАХАХ