Дъщерята на Цацаров – Диана отличничка в правото

Абсолвентите на СУ получиха дипломите си в НС
7 юни 2019 15:12, Павел Гълъбов
39

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Абсолвентите по право на Софийския университет "Св. Климент Охридски" положиха  клетва в пленарната зала на Народното събрание, след като получиха дипломите си на тържествена церемония.
Още по темата

МОН: Готови са резултатите на зрелостните изпити

Празникът на абсолвентите протече в присъствието на председателя Цвета Караянчева, която връчи част от дипломите. Дъщерята на главния прокурор Сотир Цацаров - Диана, получи дипломата си лично от Караянчева. Диана е отличник на випуска. Баща й също присъства на церемонията.

Събитието се провежда за първи път в Народното събрание
. Инициатива е на декана на Юридическия факултет на университета и бивш народен представител, и министър на образованието проф. Даниел Вълчев.

В Народното събрание бяха още и ректорът на СУ "Св. Климент Охридски" проф. Анастас Герджиков, председателят на Конституционния съд Борис Велчев и изтъкнати юристи.


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
Shark преди 9 месеца
Че някой да си е мислил обратното. Много ясно че ще е отличничка. сега ще и намерят топло местенце за няколко хилядарки и е уредена за цял живот. А децата на обикновените хора кучета ги яли, макар че някои със сигурност са по -умни от нея.
35
0
 
8
 
! Отговори
Toto преди 9 месеца
А какво би казала Дианчето за КТБ дето беше фалирана и разграбена с помощта на баща и? А за близката дружба му Цацата и Пеевски?
34
2
 
1
 
! Отговори
икономист преди 9 месеца
По принцип има логика завършилите юристи, да получат дипломите си точно в Народното събрание. Логиката е, че точно тези хора ще бъдат бъдещето на правораздаването в нашатата страна. А Народното събрание е мястото където се коват законите, които те ще прилагат. Може някои от тях ще участват и в създаването на законопроекти, а защо не и в тяхното гласуване.
33
3
 
7
 
! Отговори
Ама какво очаквате? преди 9 месеца
Слон не може да роди прасе, нали така? Където е текло пак ще тече!
32
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво е това заглавие, какъв е този нисък професионализъм и псевдожурналистика? Присъстваха 350 абсолвенти, церемонията беше организирана с голямо усърдие от страна на декана и група студенти, първенец на випуска беше момче! Срам и позор сте като акцентирате на една личност само защото баща й заема определена длъжност.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А ЦАЦАРОВ В МАФИЯТА!
30
2
 
3
 
! Отговори
Васко Георгиев преди 9 месеца
Полицаи ме склоняваха по насилствен начин да убивам чужденци по магистралите и да ги ограбвам аз отказах и не след дълго полицаи ме простреляха на няколко места.
Български полицаи,военни ,прокурори и съдии покровителстваха банди които извършваха грабежи с убииства на чужденци по магистралитеи разделяха ограбеното.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Каква е тая просто тия?
Пленарната зала на НС да не е ритуална зала?
Може би и сватби и погребения ще почнете да правите вътре?
И откъде накъде правистите трябва да са най-облагодетелствани?
28
0
 
14
 
! Отговори
oт свинската ферма преди 9 месеца
Всички сме равни,но някои са по равни от другите.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
МАФИЯ
26
0
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 месеца
В Америка за връзкарство и подкуп в университети сега няколко известни актриси ще полежат в затвора. В България им дават дипломите в парламента че и стадия и посветили на това тлъстичко девойче. Ура другари !!!
Сега ще мия доведат тук да запише един семестър в некое училище и ще започне да се оглежда за некой да я вземе...
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те децата на хората от Темида са все отличници!
Там каква шуро-баджанащина и пробутване на свои хора цари само - може и да са по-проподнали от ГеРБ в това отношение.
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Въй, въй, минала е покрай пълните отличници. През семестъра само по семейно право на колоквиумите имаше 3-ки и 4-ки
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е сме е ли някой да и пише по малко от 6!
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
I kak o ot tova dr deza sa po hubavi i savarschili jasno e 4e daschterata na zazarov schte e otli4ni4ka da nexe isvansemno ta pischite sa daschterata na zazarov ami da se ojeni sa boiko
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз се чудя защо декана има такъв доволен вид сякаш някоя в момента му... да не казвам какъв... а то каква била работата - успял да се подмаже всенародно и публично на Гладния прокурор на републиката.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Имах си аз някой луд да й прасне 5-ца
19
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До мунчо

Не схващаш нали ? НЕ става въпрос умна или глупава ли е и въобще какво прави. Става въпрос, че понеже е щерка на тати и са организирали събитие специално за нея в Народното събрание. Тогава и инженерите там да си получат дипломите и оо другите ВУЗ-ове... и тогава всичко ще е точно и няма да викаме.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Иван

Спасение няма. Навсякъде е едно и също. По-долу един беше написал, че вървим към ид.окрация, но го затриха. Не. Не вървим, а вече сме.
17
25
 
12
 
! Отговори
мунчо преди 9 месеца
Абе, хаймани, какво плюете по момичето? Ако е разглезена щерка с изкуствени цици - лошо, ако е умна, кадърна, отличник на випуска - пак лошо, зер каква трябва да е според Вас та да я харесате? Е те заради тая пуста ваша завист, такива деца трябва да ги пращат да учат и работят в чужбина - там ще са скрити от грозните уроки на кусурлиите. Ако беше глезла да лежи на татовата кълка, и с тройки е щяла да се уреди на топло местенце. Браво на детето.Това си го е постигнала сама, с много труд. Браво