Дъщерята на Цацаров – Диана отличничка в правото

Абсолвентите на СУ получиха дипломите си в НС
7 юни 2019 15:12,
39

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Абсолвентите по право на Софийския университет "Св. Климент Охридски" положиха  клетва в пленарната зала на Народното събрание, след като получиха дипломите си на тържествена церемония.
Още по темата

МОН: Готови са резултатите на зрелостните изпити

Празникът на абсолвентите протече в присъствието на председателя Цвета Караянчева, която връчи част от дипломите. Дъщерята на главния прокурор Сотир Цацаров - Диана, получи дипломата си лично от Караянчева. Диана е отличник на випуска. Баща й също присъства на церемонията.

Събитието се провежда за първи път в Народното събрание
. Инициатива е на декана на Юридическия факултет на университета и бивш народен представител, и министър на образованието проф. Даниел Вълчев.

В Народното събрание бяха още и ректорът на СУ "Св. Климент Охридски" проф. Анастас Герджиков, председателят на Конституционния съд Борис Велчев и изтъкнати юристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
6
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Че някой да си е мислил обратното. Много ясно че ще е отличничка. сега ще и намерят топло местенце за няколко хилядарки и е уредена за цял живот. А децата на обикновените хора кучета ги яли, макар че някои със сигурност са по -умни от нея.
28
0
 
10
 
! Отговори
Toto преди 4 години
А какво би казала Дианчето за КТБ дето беше фалирана и разграбена с помощта на баща и? А за близката дружба му Цацата и Пеевски?
27
2
 
2
 
! Отговори
икономист преди 4 години
По принцип има логика завършилите юристи, да получат дипломите си точно в Народното събрание. Логиката е, че точно тези хора ще бъдат бъдещето на правораздаването в нашатата страна. А Народното събрание е мястото където се коват законите, които те ще прилагат. Може някои от тях ще участват и в създаването на законопроекти, а защо не и в тяхното гласуване.
26
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това заглавие, какъв е този нисък професионализъм и псевдожурналистика? Присъстваха 350 абсолвенти, церемонията беше организирана с голямо усърдие от страна на декана и група студенти, първенец на випуска беше момче! Срам и позор сте като акцентирате на една личност само защото баща й заема определена длъжност.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ЦАЦАРОВ В МАФИЯТА!
24
2
 
4
 
! Отговори
Васко Георгиев преди 4 години
Полицаи ме склоняваха по насилствен начин да убивам чужденци по магистралите и да ги ограбвам аз отказах и не след дълго полицаи ме простреляха на няколко места.Български полицаи,военни ,прокурори и съдии покровителстваха банди които извършваха грабежи с убииства на чужденци по магистралитеи разделяха ограбеното.
23
0
 
16
 
! Отговори
oт свинската ферма преди 4 години
Всички сме равни,но някои са по равни от другите.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАФИЯ
21
0
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
В Америка за връзкарство и подкуп в университети сега няколко известни актриси ще полежат в затвора. В България им дават дипломите в парламента че и стадия и посветили на това тлъстичко девойче. Ура другари !!!Сега ще мия доведат тук да запише един семестър в некое училище и ще започне да се оглежда за некой да я вземе...
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те децата на хората от Темида са все отличници!Там каква шуро-баджанащина и пробутване на свои хора цари само - може и да са по-проподнали от ГеРБ в това отношение.
19
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въй, въй, минала е покрай пълните отличници. През семестъра само по семейно право на колоквиумите имаше 3-ки и 4-ки
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е сме е ли някой да и пише по малко от 6!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
I kak o ot tova dr deza sa po hubavi i savarschili jasno e 4e daschterata na zazarov schte e otli4ni4ka da nexe isvansemno ta pischite sa daschterata na zazarov ami da se ojeni sa boiko
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах си аз някой луд да й прасне 5-ца
15
26
 
13
 
! Отговори
мунчо преди 4 години
Абе, хаймани, какво плюете по момичето? Ако е разглезена щерка с изкуствени цици - лошо, ако е умна, кадърна, отличник на випуска - пак лошо, зер каква трябва да е според Вас та да я харесате? Е те заради тая пуста ваша завист, такива деца трябва да ги пращат да учат и работят в чужбина - там ще са скрити от грозните уроки на кусурлиите. Ако беше глезла да лежи на татовата кълка, и с тройки е щяла да се уреди на топло местенце. Браво на детето.Това си го е постигнала сама, с много труд. Браво
14
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Добре, че ТЕРМИНАЛ 2 все още работи ... бягайте докато можете! Тия до живот ще ни управляват и мачкат - с такива адвокати, съдии, прокурори и тем подобни няма да се оправим, бъдете сигурни!
13
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
М да, тати е завъртял няколко телефона и всичко е окей. Смешна статия, смешна държава, продължаваме както беше преди 30г, промяна никаква.
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо в пленарната зала на НС вместо в съда. Дипломи по право ли им връчват или по депутатство?
11
0
 
27
 
! Отговори
еrror 404 преди 4 години
Е съсипахте я тази държава!!!
10
2
 
33
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Очаквам за Главен прокурор да бъде предложена и избрана от Пленума на ВСС и назначена с Указ от Президента на РБ, новият отличник по право на СУ "Климент Охридски" , г-ца Диана С. Цацарова. Така ще се осъществи тотална приемственост на този висш пост от Съдебната система.