Само за мъже: От каква жена се нуждаете според зодията?

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящата
17 юни 2019 23:00, Иванка Гъркова
34
Само за мъже: От каква жена се нуждаете според зодията?
Снимка: Pixabay

Когато говорим за търсене на перфектната половинка, не можем да кажем, че представителите на единия пол са по-взискателни в сравнение с тези на другия. Както мъжете, така и жените търсят определени качества. Понякога, за да открият по-бързо човека, с когото ще си паснат, те се допитват до астрологията.

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящия/щата. Понякога трябва да минат години, за да стане това. Но все пак може да получим ориентир като се поинтересуваме коя е най-добрата съвместимост според нашата зодия.

И тъй като жените четат по-често хороскопи, ще дадем няколко съвета на мъжете от каква половинка се нуждаят според зодиакалния им знак:

1. Овните търсят жена, с която да се конкурират

Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата. Мъжете Овни се ориентират към жени, които са им конкуренция, но няма да им попречат да осъществят целите си. Това не означава, че ще излизат с дами, които им дават всичко наготово. Те предпочитат да излизат с такива, които ще ги нахъсват да вървят напред, съревновавайки се с тях в различни сфери от живота.

2. Телецът иска по-земни дами

Чувствителен и щедър, мъжът Телец копнее за по-земна жена. Какво значи това? Тя трябва да бъде любезна и да не е прекалено претенциозна. За него малките неща са от голямо значение. Например да му поднесе закуска в леглото или да му остави романтична бележка на шкафчето. Той се нуждае от спокойна натура, която да разговаря с него с часове и да не го напряга излишно.

3. Близнаците се увличат по интелектуалките

Ако искате да излизате с мъж от зодия Близнаци, трябва да имате богата обща култура. 

Останалите ще намерите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирасе,че порнографска актриса искат
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18 а не всеки иска порнографска актриса за жена да си вдига краката и тнт
20
0
 
6
 
! Отговори
CCCP преди 4 години
Samo za protokola da popitam: v kolko myzhki spisanija, saitove i pr. mozhe da vidite horoskopi ili myzhete da se pitat kakva zhena im trjabva spored zodijata? Otgovoryt kloni kym edna goljama nula (0).
19
0
 
4
 
! Отговори
Вадим зъби преди 4 години
Ако не е зодия овца, става. Ако е е зодия овца, става за кратко.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Близнаците не са най-умните, а най-приказващите. Двете качества често са в опозиция дори. А то се знае, че "Много приказки - много глупости.".
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24,То представителите от по-разумните зодии дори и не щат да се състезават за подобни награди на такова първично ниво. Харизваме ви го! С най-голямо удоволствие.
16
1
 
5
 
! Отговори
XXL преди 4 години
Samo bolen zhenski mozyk mozhe da dava akyl ot kakva zhena bil imal nuzhda myzhyt spored zodijata... "Au, nishto njama da stane mezhdu nas, toj e Ribi, a az ne se ponasjam s tjah"! Zashto zhenite umirat da si polirat mozycite ot malki s podobni gluposti, che i akyl si davit edna na druga? Naistina njama racionlno objasnenie; ama kato si orel s oriz, ako shte i zodija Princesa da si, na Princa mu e prez onaja rabota
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мъжа Лъв - това го знам, много е трудно да отговориш на изискванията му. Особено ако е сред по-влиятелните в йерархията. Той трябва да е винаги център на внимание и понеже аз също съм Лъв (дама ), следва една подсъзнателна борба за надмощие, НО! Само една жена от тази зодия е достойна за. мъжа Лъв и може да отговори на неговото ниво: потвърдено. Флиртът между двама лъвове е достоен за бестселър и Оскар: )
14
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никои не иска порно актриса за жена! Повечето българки са такива вирят си краката на горе и нищо друго не правят!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Take it easy. Се тая, квото такова. А, термина "подходящата" е много философски.
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С всякаква жена ядем дървото. Никаква не ни трябва!
11
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра и послушна жена повече не ни трябва
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глууууууупооооооостииииииииии!Ще тръгна да слушам как звездите ми ги говорят, че да си избера жена.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нуждая се от баба милионерка, примери - бол. Ех каква любов ще падне...Ама и това не е сигурно, защото бабите с кинти доста често надживяват по-младите си кандидати...
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
21-ви век е... ДОКОГА с ниско-интелектуални препратки към зодии ??!
7
5
 
9
 
! Отговори
Зодия можач преди 4 години
Лесна. Да не се надценява и да ми губи времето излишно
6
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление нормални жени няма от много години и това вече е световна епидемия която засяга почти целия "западен" свят. Слд масовите феминистки движения последните 20г. за повече права съвременните жени явно вече нямат нужда от мъж и не искат деца. Повечето предпочитат да са независими да си градят кариера и да си харчат парите за дрешки и екскурзии с приятелки. Съвременните жени носят панталони, карат коли и се интересуват предимно от други жени.
5
13
 
33
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
Нуждая се от нормална жена. Да не слуша чалга, да не гледа турски сериали, да пие по-малко от мен, да не кръшка, да ползва кухнята по предназначение, а не за галерия на маркови електроуреди. И да иска да роди и отгледа поне 3 българчета. Е няма такава .
4
0
 
5
 
! Отговори
До Taliban преди 4 години
Затова ли си сайдисван толкова често и не знаеш що е заnek?
3
1
 
21
 
! Отговори
БМТК преди 4 години
И как са се намирали младите, преди женските сайтове да ни го обяснят научно?