ВУЗФ дипломира 14-ия си випуск на 3 декември

Церемонията започва в 10 ч. в аулата на бизнес университета
Обновена: 28 ное 2019 19:35 | 28 ное 2019 19:21, Анисия Иванова
ВУЗФ дипломира 14-ия си випуск на 3 декември
Снимка: ВУЗФ

На 3 декември Висшето училище по застраховане и финанси предстои да връчи официално дипломи на 14-тия си випуск. Церемонията по дипломиране на випуск 2019 година ще започне в 10 часа в аулата на бизнес университета, съобщиха от учебното заведение.

Приветствия към дипломантите ще отправят президентът на ВУЗФ Апостол Апостолов, ректорът на университета доц. д-р Григорий Вазов, както и председателят на Комисията за финансов надзор Бойко Атанасов, който ще бъде специален гост на церемонията.

Сред официалните лица на тържественото събитие ще бъдат още проф. д-р инж. Любен Тотев, председател на Съвета на ректорите на висшите училища в Република България, проф. д-р Борис Грозданов, председател на Фискалния съвет на Република България и членовете на Съвета, Константин Велев, председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи, изпълнителен директор на ЗАД „Армеец” АД и член на настоятелството на ВУЗФ, Левон Хампарцумян, член на настоятелството на ВУЗФ и председател на УС на Българския форум на бизнес лидерите.

По време на церемонията дипломантите ще изрекат клетвата на възпитаниците на ВУЗФ, а ръководството на университета ще отличи със специални награди най-активните си преподаватели през годината.

Ректорът на висшето училище доц. д-р Григорий Вазов ще връчи и приза „Светлината на ВУЗФ“ на студента, завършил както бакалавърска, така и магистърска степен във ВУЗФ с най-висок успех по време на обучението си и в двете образователни степени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание