Родители подкрепят учителката, накарала деца да заплюят съученик

Били доволни от работата с децата, това било единичен случай
Обновена: 4 фев 2020 10:01 | 4 фев 2020 09:15,
151
Родители подкрепят учителката, накарала деца да заплюят съученик
Снимка: bTV

Родители застанаха зад учителката, която се изгаври с ученик от пазарджишкото училище "Иван Батаклев".

Вчера стана ясно, че преподавателката наказала третокласник да бъде заплют от всички свои съученици.

Настойниците застанаха зад учителката, наложила нетрадиционното наказание. Те обясниха, че впоследствие са разбрали за инцидента, но децата са им разказали, че поведението на възпитателя е било предизвикано, а тя е проявила доста търпение, преди да прибегне към "наказанието". Те са категорични, че това е единичен случай и са доволни от работата ѝ с децата.

Още по темата

Директорът на училището Даниела Кемчева заяви, че в писмено обяснение учителката е посочила, че до наказанието се е стигнало след оплакване на две деца.

"Тя в състояние на афект е казала: Наплюйте го и вие! Не мога да кажа дали всяко дете е заплюло съученика си, такова нещо нямаше в обясненията, а аз не съм присъствала на случилото се. Учителката съжалява и се извини пред родителите", коментира Кемчева пред bTV.

По думите ѝ поведението на преподавателката е неприемливо и тя не приема обяснението, въпреки че учителката няма други провинения. Жената е с наложено наказание предупреждение за уволнение.

Социалните служби в града поясниха, че "наказаното" дете вече не е в това училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
27
 
! Отговори
хмм преди 4 години
Като гледах поведението на нахаканата му баба, тип сеуски елит, добивам представа какво възпитание получава у дома хулиганствалото още от първи клас разлигавено същество. Малко са го плюли!
10
4
 
15
 
! Отговори
Либерастия, бате преди 4 години
Навремето с такива "проблемни" сами си решавахме проблема, а даскалиците си затваряха очите разумно до момента, когато трябваше да се намесят, за да няма опасни крайности. И отношенията в класа винаги си оставаха в рамките на поносимото. Когато двама се сбиеха, дебнехме ги да си изкарат яда, но ги разтървавахме веднага, когато можеше да се стигне до кръв и телесни повреди.А сегашните са някакви недоправени медузи благодарение на слабоумните си родители и толерастката социална среда.
9
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи ако има гаменче в някой клас може да тормози всики деца години наред и образователната система нищо не може да му направи. Ако все пак преподавателя се опита по някъв начи да земе мерки бива уволнен!
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето ги гледат бабата и дядо, така ли? Ами значи с безумните си прояви търси вниманието на родителите си. Те явно са по чужбините и с уестърн преводи вярват, че го гледат добре. Детето явно се чувства различно от всички останали деца с двама родители, но за това не е виновно нито училището, нито жертвите му.
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото нередно тук е умителката да порма възпитателната роля на родителите. Тяхна задача е детето им да не плюе, да спазва дисциплина в час и прочее елементарни неща. Ако не умее или има някакви дефицити на внимание, пак е роля на родителите да потърсят помощ. Но да се обвиняват учителите, че не го възпитават и търпят...
6
22
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"Родители подкрепят учителката, накарала деца да заплюят съученик" Мога само да кажа, че съжалявам родителите, учителката и детето. Декадентството е необратимо.
5
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето било проблемно от 1ви клас. Сега да 3ти. 3 години е тормозило 20+ деца и възпитатели. Ами да, доста търпение са проявили всички. Дали е правилно решението - очевидно не. Родителите работили ли са с психилог? Или са от модерните дето то е дете извинява всякакви постъпки и не искат да се лепи етикет на детето им.
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново пиша. Гледат го баба му и дядо му! Психолог му назначили! Ох, горкия! Във Варна обвиниха родители защото не искали децата им да бъдат малтретирани от дете със "специални" поребности! Два шамара и са му удовлетворени потребностите. Възпитателя дето наби няколко карамбола на друга със"специални потребности"сам си тръгна човека.Същите специалисти дето ги гледаме по медиите твърдят, че лудите трябва да се лекуват между нас и трябва ние да поемам риска от това дали си вземат лекарствата.
3
9
 
42
 
! Отговори
Женя преди 4 години
Толкова много се раздухва всичко. На днешните разглезени деца не можеш дума да им кажеш. То има право за всичко. Скоро един ученик замери преподавателя си с бележника защото му го поискал да напише забележка. Според вас как да постъпи учителят?
2
7
 
39
 
! Отговори
Иван Вазов преди 4 години
знае е те ли колко много идиотчета има такива които тормозят цели класове и заради субсидията ги държат накрая ги преместят в друго училище и те почват там да тормозят докато завършат-идиотска система *** родители идиотска държава
1
42
 
18
 
! Отговори
Ко? Не! преди 4 години
"Жената е с наложено наказание предупреждение за уволнение" ?!?! Това е абсурдно! Не може да се разреши на такава жена да работи като педагог! Абсурдно е! Та тя нама необходимите знания и умения за да бъде педагог!