БСП купува лаптопи за деца от бедни семейства

Вади от партийната каса 20 000 лева, за да им помогне
73
БСП купува лаптопи за деца от бедни семейства
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентарната група на "БСП за България" ще закупи лаптопи на стойност 20 000 лева, които ще дари на деца на бедни семейства, за да не останат извън системата на електронното образование.

Още по темата

“Решихме в този труден момент за много семейства да инвестираме в наука и образование. Десетки деца не могат да се включат в електронното образование, защото родителите им не могат да си позволят закупуването на компютър в това тежко време, когато хиляди остават без работа. Групата ни реши да дарим общо 50000 лева за наука и образование", заяви червената шефка Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

Тя припомни, че групата дари  30 000 лева  на Департамента по  вирусология към БАН за търсене на лекарство срещу коронавируса.

"За  20 000 ще закупим компютри на деца. Ако има нещо, което трайно да реши проблема с болестта, това е ваксина. И ако има нещо, което да гарантира бъдещото развитие на страната, това е качественото образование. Не бива да позволяваме и едно българско дете да остане без достъп до образование. Бъдещето иска образовани млади хора“, заключи Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: бспученицидецалаптопи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
29
 
! Отговори
Лъжа? преди 4 години
20 000лв за 20 лаптопа и 20 деца ? само толкова ли са бедните?? Правят се на загрижени!
35
3
 
5
 
! Отговори
APP преди 4 години
До 32. Червено джудженце !! Много вероятно е да съм дал много повече помощи за бедни хора, отколкото Вие някога ще дадеш. Ако бяхте ходили повече на училище, вероятно щеше да проумеете какво съм написал. Никъде не съм писал, че всичко което БСП прави е лошо, чети внимателно, но ако не можеш да четеш пиши на Корнелия да ти изпрати учител. И по-добре не цитирай селяндурски мъдрости и ги приписавай на българския народ. Тях можеш да използваш само в *** в който живеш
34
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъже, нищо няма да купи, от "ще купят" и "купиха", има огромна разлика.
33
2
 
21
 
! Отговори
3M преди 4 години
През чия фирма ще ги купят? Може ли през моята?
32
6
 
23
 
! Отговори
За Радефф ще има ли преди 4 години
С тези пари - 20 хиляди лева могат да се купят около 50 нови машини , които ще са възможно най-проста конфигурация и инсталирани с пиратски софтуер.Ако машините са среден клас + лицензиран софтуер то тогава за тази сума ще купят около 20-25 лаптопа.Извод: Според другарката Нинова в България са останали от 20 до 50 бедни дечица , които БСП ще обзаведе с *** или това е поредната порция лъжи , демагогии и долна пропаганда , на която кълве само ограничения и елементарен червен електорат.
31
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаем ги кои са бедните семейства. Едно такова се състои от около 40 души, многодетната майка е максимум на 16, бабата е 30, като за бащата се знае, че или е някой от "семейството", или някой от махалата. Професионалните им занимания са свързани с конни спортове, кол центрове, бране на тухли и други активи, а твърде често и с най-древния занаят.
30
5
 
24
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
До БПФСамо след седмица ще си търсят лаптопите по заложните къщи.
29
4
 
17
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
А те откъде ще вземат Интернет?!
28
4
 
10
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
До Анонимен 29А, и аз точно това се сетих - за тази "благородна инициатива" на изкукалите лелки и за реакцията на м-р Сам Уелър старши.Голяма част от тия са от вечно "бедните", дето и в училище като ги водят, пак нищо не им влиза в главите. Отделно в платформите за обучение без проблем се влиза и с телефон. Отделно родителите няма да им помагат, защото първо са неграмотни и второ - изобщо не ги интересува образованието на малките им.
27
3
 
20
 
! Отговори
pepe преди 4 години
БКП ще купят 20 лаптопа в ПР акция...
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25 Описано е още в "Клубът Пикуик", когато събират благотворителност за закупуване вълнени фланелени костюмчета за децата в Екваториална Африка.
25
3
 
20
 
! Отговори
APP преди 4 години
Това ми звучи по скоро на 1-во априлска шега Но ако е наистина така, тази мисирка съвсем е изтрещяла. Тези хора се чудят как да да си платят тока и да сложат храна на масата а тя щала да им купува лаптопи. и къде ще ги включат като няма пари и за интернет. Сигурно червенушките са направили списък на твърдите свои гласоподаватели и по този начин ще ги купят за следвашите избори.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
PR акции на БСП. Плитко, г-жо Нинова, плитко.А кога ще извадите пари за неизплатените заплати и пенсиите на служителите в Техноимпекс? Ама не партийни, а от джоба си, от ония пари, които заграбихте от Техноимпекс.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седерюгата продължава да съсипва БСП-то усилено по заповед на някоя си Херо Мустафа все пак не се знае как е купила Импекса с пари от Запада или е намерила имане в двора в Крушовица.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това чудо на закуска ли се яде или на обяд?
21
5
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Напълно е изкукала, горката.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
корнито няма ли да извади от личната сметка, какво си прави реклама с нашите пари, явно субсидия от 1лв е напълно достатъчна
19
4
 
26
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Долни популисти, защо не ги дадохте тези пари за защитни облекла на лекарите.
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма ли да изчезне най-сетне тая противоестественна партия.
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова и тя е от боята, затова ги подпомага.