Образованието оставало основен приоритет на кабинета

Подкрепата за учителите - гаранция за просперитета ни
94
Образованието оставало основен приоритет на кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Още по темата

„С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава. С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици. Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата. Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти. Честит празник!“, обобщи премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
42
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Лафове, написани с голямата шпатула, макар и рано - предизборно !
31
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задълбалото незнание на бг ез от българите е върхът на падението. Приказва се някакъв пенкелер бг ез, пише се още по-пенкелер и оттук нататък всичко си епенкелер, колкото и да се вирват глави и калпаци.Вузове, министерства,медии, парламент бълват полу- и мултинеграмотност по бг език. Ежедневно ни се набиват в очи и уши и положението е майко мила.Молебен за езика български ли да се прави, Лютви Местан ли с неговия перфектен, блестящ бг език ли да помолим за просвета, но е спешно!
30
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С две думи- нищо от 30 г. живеят с минимални средства. Заплатите са 700-800лв(нето)и дори завърналите се други държави за няколко месеца ,след като им вгорчиха живота напуснаха болниците.38.
29
1
 
48
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Това всички го знаем. Именно поради това е назначен и счетоводител на длъжност министър на образованието. Който имело "не забелязва" цензуриране на книги като Под игото и разпространението на про-гейска листовко сред децата от детските градини и про-гейски уроци в учебниците. Няма да се учудя, ако децата сега в училище вместо "Аз съм българче" изучават осъвременото "Аз съм гейче"
28
0
 
37
 
! Отговори
9 преди 3 години
Ама нали ИТ бил, да ходи да пасе овце. Търсене има много!. Сега какво образование? За какво им е на хората? Овцете са важни! Няма смисъл от образование, още повече в България. Нали така казахте? Или грешно съм разбрал ..?!? Гледам и кози се търсят...
27
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Науката, културата, моралът трябва постоянно да се развиват, обогатяват и допълват. Благоприличиети и благопристойното поведение трябва да се върне от минало време, защото са общочовешки, а не животински.
26
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ми пратят Баце да го образовам, щом им е приоритет. Картофи винаги могат да се сеят, имам и тикви и кратуни, няма да е самотен.
25
1
 
38
 
! Отговори
SS преди 3 години
да де, ама истината е, че даскалите произвеждат гастарбайтери, т.е. в съвременна България трудът им е на вятъра.Вярно това дето са му написали "само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти", ама тези "хоризонти" за съжаление са западните... Това, че пълнят джобаците на даскалите, изобщо не решава проблемите с качеството на средното образование.... Е, но пък гласоподавателите-гребе.расти се умножават...
24
2
 
39
 
! Отговори
КоНе преди 3 години
Няма ли по 20лв. за учителите от хеликоптера в тази криза? Разбира се, учителите и всички културни и образовани хора, са изключително горди с такъв високообразован и ерудиран премиер, който от дълги години е поставил образованието като основен приоритет на правителството си и все пак не се стърпя и на 24 май да не излезе и да не се изложи като последния кифладжия.
23
0
 
51
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Като му погледне...кабинета на Борисов и разбираме какъв...приоритет се дава на...образованието Премиера...пожарникар,фин министър...счетоводител,външен министър...право,военен министър...история,министър на икономиката...география,министър на екологията...хореограф,министър на здравеопазването...нещо икономическо и т.н. Честит...празник мили управленски Калинки.
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои учители в образованието оставят следи и имат само едно определение - ходят на работа само за трудов стаж, интереси само по проекти за допълнително заплащане, без да има полза от,, старанието,,некултурн поведение, и нежелание за работа. Стремежът за образование и духовност на учениците го няма. Образованието се превърна в пепел.
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха точно ти ли го казваш ве *** ? Най-неграмотния, най-глупавия и най-некадърния управлявал някога България да говори за обпазование и преоритет.*** вашия преоритет е единствено да крадете и унищожавате България.
20
0
 
49
 
! Отговори
Боб преди 3 години
С делигиран бюджет и забрана да се пишат двойки е пълна пародия вашето образувание. Имате завърващи ученици с делигирано образувание.
19
0
 
42
 
! Отговори
мак преди 3 години
Този няма приоритети, освен магистрали и пиар. И криене на изцепки на горанов и подобни. На празника например на полицаите ще им каже - вие сте ми приоритет.
18
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе тоя скапaняк като застъпи не обещаваше ли увеличение на заплати и пенсии с колосални проценти, че нещо се присетих?
17
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тоя от снимката образованието е кауза пердута и нямаше да е лошо поне днес да не се беше показвал.
16
0
 
47
 
! Отговори
чичо преди 3 години
Че е основен приоритет няма съмнение.Като се почне с еднокнижника и се свърши с пекинската патица.
15
1
 
56
 
! Отговори
Краденето преди 3 години
а не образованието. Справка Цецко 6-те апартамента.
14
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мис *** празнува ли днес?
13
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжа след лъжа! Виждаме ви колко сте образовани в тоя кабинет!Затвор за вас!