Образованието оставало основен приоритет на кабинета

Подкрепата за учителите - гаранция за просперитета ни
94
Образованието оставало основен приоритет на кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Още по темата

„С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава. С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици. Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата. Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти. Честит празник!“, обобщи премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За първи път виждам необразован да плаче за знания? Баце, това истина ли е или поредната ти преструвка? Щото досега си прочел само една книга, а простите като тебе българо-*** 3 пъти те избраха за премиер! Е, последният път с малко кютек и много 50-левки и 100-левки, но не беше циция, даде ги. Как издържаш 430-хилядната администрация? Много гласове са това, като се юрнат всичко помитат. Като добавим и 500 хиляди роми *** като тебе, всичко е (all is) ОК!
71
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лекар в държавна бол Не сме съгласни в образованието да се дават заплати за фиктивно присъствие, както се получава на практика и предполагаме и се надяваме че Ръководството на държавата не е информирано за такива практики, защото ако беше информирано, никога нямаше да ги допусне, защото дори да са законни са неморални.
70
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основен приоритет е да се дават заплати на определени категории без да се работи. Хайде да видим колко ваканции има в образованието от Коледната ваканция до сега. Министъра да докладва на премиера за синдикални споразумения, зад гърб на медиите и народа, за удължаването на платени отпуски, въпреки КТ, с парите на данъкоплатците, които ходеха на работа, а други бяха викани ФИКТИВНО. Добре, но лелите да не вземат главата на премиерите, махай го тоя противен министър докато е време.
69
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Chestit Ramazan Bayram komshiii turski narod i semeistvo Hanim Efendi Emine i Efendi Recep Edogan! Svetli praznici!
68
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лекар в държавна болА как без образование ще има лекари?
67
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бре !! Боко втора книга ли ще започва да чете ??.. току виж цялото гръб се пообразова!! Макар да е кауза пердута!!
66
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво ти се научи кога се слага запетая
65
2
 
39
 
! Отговори
Неизвестен преди 3 години
Какво образование,какви учители... Назначават гербаджии,а те и да работят,и да не работят си взимат заплатите.... Дават високи заплати на гласоподавателите,а родителите си мълчат,сигурно на повечето не им пука ,а останалите си мълчат...
64
2
 
44
 
! Отговори
Лекар в държавна бол преди 3 години
До Боко Тиквата,Влади Безнаемапартаментови Мента Стоянова: Кое е най-важното в живота? ЗДРАВЕТО!! Без него няма образование,няма работещи и произвеждащи, няма данъкоплатци!! Кой се грижи за здравето?? И кое трябва да е ПРИОРИТЕТ?? Кога ще го разберете с тъпите си тикви??
63
0
 
42
 
! Отговори
Пенсионера преди 3 години
Исках да кажа " Ромите" бяха образовани и РАБОТЕХА!!
62
1
 
40
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
До страхливия "анонимен": При СОЦИАЛИЗМА /Комунизъм НИКОГА в България не е имало / неграмотни НЯМАШЕ!! Дори *** бяха образовани и ВСИЧКИ работеха!!
61
2
 
41
 
! Отговори
Друг народен човек преди 3 години
До Боко Тиквата и шайката му: Ами ако и лекарите спрат да работят?? Колко оздравели от " короната" ще има?? Какво щеше да се случи с Даниелчето Дариткова и с Хасанчо Адемов??
60
4
 
44
 
! Отговори
Народен човек преди 3 години
Ало, Боко,ало Тикво!! Ако хората са болни, НЕ МОГАТ да се образоват!! Ясно?? Следователно здравеопазването трябва да е ОСНОВЕН приоритет!! Схващаш ли?? Българите са най-неграмотната нация в ЕС!! Това е резултатът от високите заплати на даскалите!! Ами те няколко месеца НЕ РАБОТЯТ!! Защо взимат заплати??? Ха ха ха ха!!
59
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи да се иточним за газЪТи за гаСТА. Това са две различни неща. Приоритетно в дневния ред, курсове по български език отгоре додолу.Медиите най-първи. Че то да е само газЪТ...
58
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами вървете тогава при СОЦИАЛИЗЪМА И КОМУНИЗЪМА!!!
57
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом образованието е основен приоритет на кабинета, значи министрите ще прочетат тази година още една страница от Винету. За повече не им стига образованието.
56
2
 
41
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
Щом тиквата има докторска степен, няма начин бг нация да не се нарече високо образована.
55
1
 
49
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
брей,гледай ти!!-НЕ магистралите,а образованието ставало "основен приоритет"?!?!?!..И как така?!..Какво ще крадне Де Била от "образованието"?...впрочем,може и да е за добро:-Може най-после Еднокнижния да са напъне да са образова и да прочете барем една книжка още,освен първите страници на "Винету"....(а дано,ама на дали..)
54
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Похвалете се получихте ли 1 ст. от помощите на правителството свързани с пандемията!?Да ама някои получиха и ще гласуват за ГЕРБ с целите им семействаВие не ходете да гласувате още по добре ще спечелят убедително с 55 % от 55 % гласували!
53
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност какво иска всеки с малко мозък да работи и да живее достоино с доходите от труда си а тука не е така които не работи а краде е най добре а за това се иска да си *** и нагъл.