Родители излизат на протест срещу маските и изолаторите в училище

Те смятат, че мерките срещу COVID-19 могат да нанесат психически травми на децата
Обновена: 14 сеп 2020 08:06 | 14 сеп 2020 07:43, Ния Христова
61
Родители излизат на протест срещу маските и изолаторите в училище
Снимка: БГНЕС

Родители днес излизат на протест в столицата. Те са против носенето на маските и изолаторите в училище, които бяха сред мерките срещу разпространението на коронавируса в училищата. 

Те организират шествие от Министерство на образованието до Министерство на здравеопазването, предаде bTV.
 
Сред притесненията на родителите са, че новите мерки срещу вируса биха нанесли психически травми на децата. Те се позовават на проучване, което доказвало, че носенето на маски е вредно.
 
В София се очаква да се включат най-малко 500 участници. Организация има и в други градове в страната като Бургас, Ямбол, Благоевград и Шумен. 
 
Предвиден е и втори протест за утре на няколко места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Куфи преди 3 години
Като не искате маски, направете тест на детето си, кръвен и PCR и го донесете в училище.От нашето училище има 3 деца с Ковид и 2 учителки. 2 от децата са в болница
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв им е прблема на тези протестиращи 500 ковидиoти? Като не искат децата им да носят маски да си държат децата вкъщи и там никой не ги кара да са с маски.
54
3
 
7
 
! Отговори
ПРОСТО МАЙКА преди 3 години
ТОВА С ИЗОЛАТОРИТЕ Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВИ СА МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА ПО УЧИЛИЩАТА.И КОЛКОТО ПО МАЛКО ДЕЦА ТОЛКОВА ПО МАЛКО РАБОТА ЗА ТЯХ.А ДАЛИ ДЕТЕТО ЩЕ СЕ ТРАВМИРА ПУКА ИМ.ТЕ ДА СА ДОБРЕ А НИЕ РОДИТЕЛИТЕ ДА СЕ ЧУДИМ КОЙ КАК ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ РАБОТА,ЧЕ ДЕТЕТО ДА НЕ СЕДИ В СМОТАНИЯ ИЗОЛАТОР.БОЖЕ КАКВИ ВРЕМЕНА ЗАТВОРНИЦИ НЕ СЕ ЗАТВАРЯТ В ИЗОЛАТОРИ .....
53
4
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Не трябва за нищо на света да позволяваме да се гаврят с децата ни и да ги превръщат в скотоподобни зомбита!
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората, които са на портретите от снимката,едва ли биха били съгласни с всичко, което става днес.Снимката казва много, да не кажа всичкоR.I.P. Българско образование
51
6
 
7
 
! Отговори
Чарлс Дарвин преди 3 години
Махайте всички мерки и теглилки! Кви са тия маски и каски, без това почти никъде не се спазвати. По селата ако влезеш в магазин с маска ще те изгонят. На народа му трябватрябват реки от ракия и чалга до дупка. Който пукне да пука - да има работа за гробарите. Ваксината дето я чакаме от ЕС и си я платихме предварително се оказа маймунка химера, подобно на Ф-16 дето ще дойдат точно никога. Руската ваксина която вероятно става няма да я видим у нас никога.
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще напишете за идеята ако родител не дойде до един час да сивземе болното дете-глоба ХИЛЯДА (1000) лвИ това ли ви харесва? Как ще докажете В УЧИЛИЩЕТО от какво е болно детето, кой го е заразил и дали въобще е заразно болно?Знатели че температура се вдига при болен зъб и при възпален апедикс?Ало? Това е терор. По определение терорът е умишлено масово всяване на страх и санкции при неспазване на наложените еввследствие на терора ограничения имерки.Абе как може това да не го разбирате?
49
6
 
9
 
! Отговори
Кошмар преди 3 години
Един от най-големите рискове при носенето на маска е самозаразяването, основно с бактериални инфекции. Децата ни ще трябва да ходят до тоалетна с маска; ще я махат и слагат неколкократно при всяко междучасие; всеки ще си играе с маската на другия.... ТОВА СА ДЕЦА!!! Вашите гениални мерки за борба с коронавируса сриват имунитета на децата, разболяват ги. Децата ни вече ще се усмихват под маски, ще са в социална изолация дори сред приятелите си! Но поне сме спокойни, че няма да заразяват..кошмар!
48
7
 
3
 
! Отговори
аман от дебили преди 3 години
Ти сам се наказваш бе. Колко такива като теб измряха в Америка и в болницата, аз май сбърках... В България такива обаче няма да имат възможност да посетят болницата, ще си вият от вкъщи. То бива да си психар толкова ама... Останалите сме отговорни, живеем си също живота, за разлика от повечето ви, дето само драскате лъжи, не сме спрели да ходим на работа и сме сред хора, но това не означава да не виждаме какво става по света.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 31"всички носят маски"Ти в коя точно държава живееш/излизаш?Точно само в големите магазини в няколко града, тая година съм видял хората стриктно да носят маски и тук-таме в някое по-малко магазинче. Заведения и хотели си плащат и си прикриват случаи. Затова ловят и съобщават само малки и хора със съвест и отговорност.А "***" дойде от САЩ като термин и означава точно обратното (невярващ в ковид). Ама и това не ти изнася, като да признаеш че има вирус и да се нас***ш от страх.
46
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ъхъХоди си при Ердоган, като казах че маската е фереджето е едно и също това имах предвид, ти си готов за стадоНие не сме стадо
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Препоръчвам на *** да гледат телевизия с каски
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Северна Корея Няма КовидDDD
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искате да ме накажете, защото не се страхувам като вас ли?Ами не се страхувам, вие сте свободни да се страхувате и от сянката си. Като не искате да се заразите, си стойте у вас или излизайте със скафандри, но вашето мнение не е меродавно за всички.Айде да не ставаме като американците утре като кажат по ТЕЛЕвизора да пием и белина.
42
8
 
2
 
! Отговори
еми преди 3 години
Ами много хора са бе, милиони, наблъскани в големи градове, открити пазари. Освен това сватби, кръщенета, джамии... Добре, че ги носят иначе щяха да са много повече
41
2
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
На зла круша, зъл прът.
40
13
 
4
 
! Отговори
ъхъ преди 3 години
Да, ама там маски се носят навсякъде и наистина те глобяват. Ердоган си знае стоката и я следи изкъсо. Тук му изпуснахме отдавна края. Ще ми дават за пример Швеция, какво общо имате със шведите бе, то културният човек, като му кажеш едни път какво е препоръчително, няма нужда да повтаряш, да глобяваш. Тук из тия ширини има много плява..
39
8
 
14
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Задава се ковид 20 мерките против него ще са маска на овца, коркова тапа в ануса и станиолена шапка на главата!
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 34Мерси, подобно
37
4
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
Благодаря ти за мъдрото мнение.Сега си го наври пак там това мнение откъдето го извади.