Начален учител в Благоевград е с COVID-19

Преподавал на трети клас, децата днес учат онлайн
23 сеп 2020 12:18, Анисия Иванова
7
Начален учител в Благоевград е с COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Начален учител от Трето ОУ "Димитър Талев" в Благоевград е с положителен резултат за коронавирус, каза директорът на учебното заведение Михаил Спасов.

Той обясни, че в петък учителят се е почувствал зле, а вчера е станал ясен резултатът от PCR теста. Ръководството на училището е взело решение учениците от трети клас, на които преподава заразеният учител, да не посещават учебното заведение в днешния ден.

Те ще получат задачи за утрешния учебен ден онлайн, посочи Спасов. Дали класът ще бъде поставен под карантина ще стане ясно след като бъдат дадени предписания от Регионалната здравна инспекция в Благоевград.

Възпитателят на класа, чийто начален учител е положителен за COVID-19, също се е тествал. Резултатът още не е ясен, посочи директорът на училището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 3 години
Ако наистина имаше Ковид-19 старците ни отдавна щяха да са измрели, но така или иначе няма да доживеят пенсията им да се вдигне с 40 % като в Румъния.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Възпитателят на класа, чийто начален учител е положителен за COVID-19.....", ко речи , ко????
5
1
 
4
 
! Отговори
Простотии преди 3 години
Скоро ще започнат да обявяват и починали преди 1 година, но неотписани от списъците за гласуване за болни от коронавирус! След това преди две, три и така нататък!
4
2
 
1
 
! Отговори
баки преди 3 години
заразявайте се б00клуци ..Съд и затвор за вас !!!!!
3
3
 
5
 
! Отговори
офф преди 3 години
Бойко не се спира ,само да отвлече вниманието от Протестите! Сега почва истерията с училищата!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесно. Без паника. Потърсете ни пак само ако стане ковид 20.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смилете се! Престанете с тези, , новини".Вече малцина вярват на тази медийна истерия. Ако има държава в ЕС изградила стаден имунитет сме ние. Лятото никой не спазваше нищо, освен в чуждите хранителни вериги. Този съвсем нормален вирус, полезен за имунитета ни вече сме го усвоили. Има по важни неща за вас журналята. Например 40% товото увеличение на пенсиите в Румъния. Истински журналисти щяха да разкостят Неграмотния и да бяха го наврели в миша дупка