Протестът в ден 106: Студентите пак с искания за оставка

Това е втори протест на младите хора в последната седмица
Обновена: 22 окт 2020 23:17 | 22 окт 2020 20:00, Веселина Йорданова
199

106-та вечер на недоволство в София. Яйца и домати, бутилки от бира и минерална вода полетяха към Министерството на финансите. След това демонстрантите блокираха Орлов мост.

Тази вечер протестираха и студенти пред Ректората на Софийския университет.

Това е техният втори протест, след като се събраха и миналия четвъртък. Исканията им са оставка на политическия кабинет, предаде Bulgaria ON AIR.

Част от протестиращите студенти носеха жълти светлоотразителни ленти, за да избягват конфликти.

Те блокираха кръстовището на Ректората, имаше задръстване и се стигна до напрежение с таксиметров шофьор, който опита да премине оттам. Полицейското присъствие е засилено.

Студентите ще продължат със своята протестна акция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: протестстуденти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стачката на заточените олигарси се подкрепя и от групичка на розово лилавия Пинокио Маджотоот няколко платени заблудени студенти доволни от дребните които им подхвърлиха хищниците.Да си готов да те употребят за чужда кауза ,да не разбираш защо и за кого си въвлечен,и да повтаряш опорките на Триото,е тотална гротеска на млади кукувци.
86
1
 
9
 
! Отговори
ти да видиш преди 3 години
към стадото ше се присъединяват и студенти , но и те като стадото са безидейни - крещят оставка . няма ли миските и плейките да се включат за разнообразие ?
85
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОправетеНямам ВИШО и никога не съм имал намерение да имам, просто не ми е нужно :) Но да сравнявате студентите преди, които си бяха бунтари и студентите сега е мега смешно :))
84
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде е боко тиквата ? И студентите го търсят да го бият .Тоз що не ходи на работа ве ? Нали взема 10 бона заплата ,а цял ден лежи и пази чекмеджето.
83
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото Гербав *** тук се е с'брало,вожда свой крадлив да пази!
82
1
 
16
 
! Отговори
Чук преди 3 години
106:0 за бате Бойко.
81
1
 
8
 
! Отговори
Къде са преди 3 години
Техните ги търсят да ги бият...:))) лапета
80
1
 
20
 
! Отговори
Тия студенти преди 3 години
са от младежкото БСП или анархисти- нормални студенти не биха се борили за връщането отново на власт на БСП и ДПС
79
21
 
4
 
! Отговори
Иван Петрович Павлов преди 3 години
Герберастките пудели видяха нов дразнител на хоризонта и първосигнално започнаха активно да слюно-(глynocmo-) отделят !Ще доживеем ли някога до второсигналнта им реакция ?!
78
1
 
24
 
! Отговори
Оправете преди 3 години
Си заглавието. "Няколко студента се присъединиха към няколкото протестиращи". И аз съм студент. Разграничавам се. Моето право да НЕ подкрепям тези и онези къде е ? Не обобщавайте. Студентите в Бг сме стотици хиляди. Аз толкова на тез снимки не виждам.
77
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лява мамина отмянаа и черепа ще им даде награда.
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гледна точкаВиж човек, много неща са минали през главите ни, нормално е хората да не са вярващи като преди :)) Преди имаше надежда за която да се борят....:) сега просто им гледаме сеира ( тези които могат да си го позволят ) и разбира се всичко си е както преди, без изненади :)
75
3
 
16
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Кои са " всички" А ?! Я не обиждай и не принизява до нивото си нормалните хора и студенти,! И после се чудите , че ГЕРБ пак печели, с безотговорното си поведение по време на пандемия отвратите т тези които ви подкрепяха.
74
2
 
20
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Е ...КОЛКО ОТ СТУДЕНТИТЕ СА ТИЯ , БЕ ***...ХА,ХА,ХААААААААААААА....МАЙ , ТОВА СА ВСЕ ,ЧЕРЕПЧЕТАТА НА ХРАНИЛКА ПРИ ПАРТИЯТА-МАЙКА СИГУРНО...!/..потомствените революционерчета 4-5-то поколение , като Луканов , който обяви фалита на България.../АМИ , ТЕ И ТИЯ САМО ТАВА СИ МОГАТ...ХА,ХА,ХАААААААААА..ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА...."НА ПОЛЗУ ТЕХНА" !
73
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
79До75преди 8 секунди 0 1Няма никаква Девалвация,исканията на всички са,Боко и протежетата#################Много сте малко бе чадо.Няма ,как два файтона че рве ни отрочета да свалите законно избрано правителство.
72
2
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Стояне, стояне, да те ***, който те хване. Поздравления, поздравления, ама като дойдат после БСП и ДПС на власт и назначат пак Дебелян за шеф на ДАНС ще ти се качи...
71
20
 
2
 
! Отговори
До75 преди 3 години
Няма никаква Девалвация,исканията на всички са,Боко и протежетата му ВЪН!
70
2
 
19
 
! Отговори
БАЛАма преди 3 години
с костюма от бала, дето мама го е купувала и още го забърсва отзад видял, че ходят там баламите и да не остане и той по-назад
69
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
106 на 0 за Бойко
68
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко му ня ги те искат.Искате ама НЯМА.Няма един ден трудов стаж, една стотинка не е изкарало с труд,но с претенции да управлява. Аре у лево и ду хай те супата .