ВУЗФ продължава да приема магистри за академичната година 2020/2021 година

ВУЗФ вече предлага и нова магистърска степен по „Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи”
Обновена: 9 ное 2020 14:18 | 9 ное 2020 13:53, Ния Христова
2
ВУЗФ продължава да приема магистри за академичната година 2020/2021 година
снимка: ВУЗФ
Въпреки усложнената ситуация и пандемичната обстановка, учебният процес във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава на пълни обороти - дистанционно. В унисон със съвременните методи и инструменти на обучение - включително уебинари и онлайн курсове, студентите в бизнес университета преминават изцяло към дистанционно обучение в платформата на ВУЗФ.
 
Тази година ВУЗФ добави към магистърските си програми и нова изключително актуална специалност - „Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи”. Титуляр на програмата ще бъде проф. д-р Григор Димитров, преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, трудовите и индустриалните отношения и управление на човешките ресурси. Главен директор е на „Oсигурителни отношения“ в Българската стопанска камара. Член е на Надзорния съвет на НЗОК.
 
Приемът за магистърските програми на ВУЗФ за зимен семестър на учебната 2020/2021 г. продължава в момента и ще продължи до края на ноември. Студентите могат да изберат между над 20 магистърски програми в сферата на предприемачестовото, застраховането, счетоводството и одита, финансите, мениджмънта, дигиталния маркетниг, корпоративното управление, бизнес психологията, ERP системи, шоубизнеса, журналистиката и др. Може да разгледате всички специалности на https://vuzf.bg/.  
 
ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-магистър, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg. 
 
ВУЗФ e един от водещите бизнес университети в страната. Той е в топ 4 на най-добрите висши училища в направление „Икономика” в България според последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в страната. Университетът притежава британска акредитация от The British Accreditation Council и дипломата му е международно призната. ВУЗФ предлага богато портфолио от бакалавърски, магистърски и докторски програми, с преподаване на български и английски език, разработени съвместно с бизнеса и съобразени с новите тенденции в отделните икономически направления. 
 
Университетът е в челните места по реализация на завършилите студенти – 95% се реализират по специалността, която изучават. Те са и сред най-добре платените специалисти в направление “Икономика”, със среден облагаем доход на завършилите от 2354 лв. към 2020 г. (при 1410 лв. среден доход за страната в същото направление за 2019 г.). 
 
През последните години университетът се доказа като една от най-активните и бързо развиващите  се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ винаги е било предоставянето на своите студенти на богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато работодател ни плаща за обучението - ти си 100% реализирал се...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно: дали "журналистите" от Днес.бг са на ведомост в това ВУЗФ? Публикуват се повече материали за него (в рекламен стил) отколкото за СУ "Кл. Охридски" (например!).И още: Ния Христова, явно не знаете (да не задълбаваме по какви причини!), че в Закона има точни изисквания към един ВУЗ за да бъде той "университет"! ВУЗФ не ги покрива (явно го знаят и собствениците му съдейки по официалното му название!). Така че поне пишете точно!