Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
16 ное 2020 10:16,
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари