Родители на първолаци и деца в ДГ в София са против затварянето

Те смятат, че онлайн обучението ще е пагубно за най-малките
Обновена: 24 ное 2020 12:30 | 24 ное 2020 12:30, Ния Христова
91
Родители на първолаци и деца в ДГ в София са против затварянето
Снимка: БГНЕС
Родители на деца от първи клас и на детски градини в София не са съгласни със затварянето на училищата и детските заведения. Според тях онлайн обучението на първолаците ще бъде пагубно, тъй като "нищо няма да научат", предаде БНР.
 
Родители смятат, че организацията до този момент в детските градини и прилаганите противоепидемични мерки са показали своята ефективност.
 
Ето какво казаха те:
 
"Не ми се иска да си оставаме в къщи. Това ще е пагубно. Предполагам, че и други грипове от януари ще започнат, което означава, че ще останат поне до март-април и ако е първолаче, не знам, какво точно ще се случи и дали нещо въобще ще научи. Хората ще останат без работа. И в един момент, да не стане така, че ще умират от глад, не от вируса".
Още по темата
 
"Работещите хора автоматично трябва да си останат в къщи и това е голям проблем. Все пак някой трябва да ни плаща сметките. Цяло лято се показа, че в градините явно проблем нямат, тъй че не съм сигурен, че мерките трябва да засегнат точно и детските градини. Не е хубаво да се затваря всичко навсякъде".
 
"Като говорим за затваряне на държавата, първо посягаме на учебния процес, след това на ресторанти и молове и др. Най-големият ужас е за малкия бизнес, просто паднаха косвена жертва на късно въведени мерки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работещите майки получават една минимална заплата за да си гледат децата в къщи, потърси в мрежата какви стъпки трябва да извърви майката, наскоро тоя проблем се спомена по всички ТВ.
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да ви е питал изобщо дали сте за или против, в момента нямате изобщо думата.
2
9
 
31
 
! Отговори
GB0 преди 3 години
А мои близки починаха - двама бяха учители!!Срамота!
1
34
 
20
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
И в Пловдив сме против! Аз съм и майка и детска учителка и съм против затварянето!