Малките ученици от 1 до 4 клас се връщат в класните стаи

Тези от 5 до 12 клас обаче остават да учат вкъщи
36
Малките ученици от 1 до 4 клас се връщат в класните стаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Малките ученици от началното обучение и децата от детските градини и яслите се връщат в класните стаи от днес.

Тези от 5 до 12 клас обаче ще учат дистанционно до края на месеца.

Още по темата


Учениците от 1 до 4 клас се връщат в училище, но няма да упражняват извънкласни занимания и други дейности по интереси, за да не се допусне омесване на деца от различни класове и възрастови групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: училищеученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решиха да пробват кой ще оцелее, кой ще умре.Този министър е марионетка без мнение, бяга от отговорност и се държи неадекватно. Вместо да се вслушат в медицинските експерти те се нагаждат за да угодят на Винету.
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С навлизането на ваксините,стадния имунитет и съвестното спазване на елементарни препоръки е редно и по-горните класове да се завърнат присъствено.Разберете,че има адски много невидими вреди от онлайна и в чисто образователен аспект,но и много по-големи щети нанася в социално-битов и ментален такъв !Трудовите и ежедневни навици както и зрение и еднокринна система са тотално дебалансирани и някои производства на хормони в юношеска възраст могат да се объркат от този начин на живот.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запознайте се с историята на човечеството, вкл. българската. Решението при пандемия винаги е било забавяне на темпото, изолация и временно отдръпване от социалния живот, докато премине заразата. Там, където не е правено, е имало масова мор.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7,Спорта не е спирал, масово по читалищата спускат завесите вечер и си се провеждат всякакви школи.
8
4
 
11
 
! Отговори
ура преди 3 години
Нека третата вълна, започне сега.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А големите кога ? Спорта кога ? Значи всичко работи,всеки си щъка,където поиска,с когото поиска само училище и спорт затворени.Еми като затваряш,затваряй всичко за месец и толкова.Как може да се затворят най-ценните завоевания на еволюцията,докато всичко останало е шанаджийско интерпретиране на ограниченията.Само в България учениците са онлайн 7ми месец !
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредното малоумно решение взето под политически натиск без никакъв медицински анализ. Нормалните държави пристъпват към тази стъпка чак след масово тестване на деца и персонал по училищата, както и намаляване на бройката в една стая до 10. У нас мерките се изчерпват с лиле разреден дезинфектант на първият чин в стая с по 25-30 деца.
5
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обратното броене започва. Да видим колко жертви ще дадем след 2 седмици. Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.
4
2
 
7
 
! Отговори
До Бг мама преди 3 години
Колко гениално!
3
8
 
12
 
! Отговори
БГ мама преди 3 години
Не смятате ли ли, че е тъпо да пращате децата си някъде да карат нещо "безсимптомно", а след години да разберете какво си причинил на собствените си деца?Мойте няма да ходят поне до март, трудно ми е, но се справям.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще поразнесат новият щам след софрите, ще се позаразят тези които не да и след 10 дена обратно по къщите, но със сълзи на очите.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На малките им е много трудно, бо пък на по-големите, които нямат устройства и умения да ползват интернрт, явно им е по-лесно:).