Какво говори последният тоалет на Мелания като първа дама?

Тя заложи на европейски марки
21 яну 2021 22:44, Иванка Гъркова
8
Какво говори последният тоалет на Мелания като първа дама?
БГНЕС

Джо Байдън вече положи клетва като 46-ия президент на САЩ. Няколко часа по-рано Доналд Тръмп, който отказа да присъства на церемонията, напусна Белия дом със съпругата си. Двамата се качиха на хеликоптера „Марийн уан“, за да стигнат до авиобазата „Андрюс“. Оттам се прехвърлиха на самолет „Еър форс уан“, с който пътуваха за последно до Флорида, където ще заживеят в своя нов дом.

За своята последна медийна поява като първа дама, Мелания Тръмп избра изцяло черни дрехи. Не са ни нужни модни експерти, за да отбележим, че чрез стила си тя сякаш искаше да покаже, че си тръгва от Белия дом с тъга.
 
Според New York Post, костюмът ѝ е съставен от късо сако с метални копчета на Chanel и рокля Dolce & Gabbana. Те са съчетани с любимите ѝ обувки на висок ток на марката Christian Louboutin и чанта от колекцията на Hermès Birkin.
 
Носейки черни очила, г-жа Тръмп се усмихна за последно на камерите, дошли на моравата пред Белия дом. А някои по-находчиви американци отбелязаха в социалните мрежи, че визията ѝ е струвала цяло състояние, като само чантичката ѝ от крокодилска кожа струва 70 000 долара.

Още за черната визия на Мелания Тръмп и най-забележителните й тоалети като първа дама ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания е изключително елегантна,обаятелна с аристократичен финес.Дали тъга или не,черното си остава марка.Новата г- жа Байдън,нищо общо и като се има предвид заявката за заличаване на пола или под формата на т.н. уж борба за равенство не ми се мисли докъде ще стигнат с изпълнението на поръчката.Въпреки ,че тази гротеска особено към децата я отрекоха много експерти и психолози ,изглежда опитите ще продължат ,което е жалко и недалновидно.
3
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама дриcльовци отиват в историята да бъдат забравени.
2
1
 
8
 
! Отговори
Дреме им преди 3 години
Както прочетохте, само чантичката й от крокодилска кожа струва 70 000. Пък ние тук си чешем езиците.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек може да е елегантен и без изброените марки. Това е някакво измислено първенювство, което показва само грозна показност. Нашите метреси също си избиват комплексите, като се намъкнат в нещо марково от скъпо по скъпо, но това не е качество, а измислен имидж.