Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не би било справедливо преподавателката да бъде наказвана за това нещо. Мъжът и е*** и и пречи да работи. Той по това време защо не си е вършил неговата работа ами е отишъл да провокира?
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МОРАЛ, МОРАЛ НЯМА!!! Сигурен съм, че това не е съпруга й, той не би направил това, това е поредния секс партньор на тая еди каква си!
81
12
 
30
 
! Отговори
maca преди 3 години
Студентите не ви ли е срам, жалки доносници, колкото и да не уважавате някого, нямате право на такова деяние, това е подло и долно. Отвратена съм от вас, поне имахте доблестта да се извините.
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да им проверят статиите и половината ще останат без титли, днес са осъдени че правилникът им противоречи на закона. Да започнат от бай Масон, той дърпа всички конци
79
1
 
9
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
не бях се замислил че може да не е по време на час, но това се решава с едно тиксо на камерата когато не си в час, както вече по доло е коментирано, моя служебен компютър понеже е с мало.умния Windows винаги е с лепенка и я махам само ако трябва да се гледам с някого и после веднага се слага пак !
78
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 3 години
До Анонимен81е по време на час, тя говори и обяснява, непонятно поведение и за нея и за мъжа...
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега какво да очакваме? Учителка по математика да обяснва къде се намира центъра на медианите (обикновено точка G) в практиката ли?
76
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм убеден ,че това не е в час и че този който пуснал видеото в медиите има умения да пусне камерата на човека от среща. Просто ние сме такъв народ ,не всички, но една час от нас са готови да злепоставят всеки. Всички нормални хора правят секс и се целуват и правят други интимни неща.Според мен трябва да накажат човека който дал това видео ,също и медиите които го разпространяват. Писна ми вече от предатели . Скоро няма да остане нормален човек.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76Може, виждал съм мутреса с 20 годишен любовник, ама тя си беше опасна, имаше белег на лицето :)) Да се хване даскалицата с 10 години по млад от нея, ама няма.... :))
74
0
 
5
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Хубаво, айде да кажем че точно по биохимия няма нужда от такова онагледяване. Ами в часовете по сексология( или там свързаното с тези неща ) още в училище, да не трябва да им пишат химични формули по дъската? )))
73
13
 
33
 
! Отговори
123 преди 3 години
Много сте долни медиите. За една невинна грешка унижавате жената.
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая преподавателка тръгнала на краставичар краставица да продава.Те,студентите много преди нея са изучили всички техники и сигурно на нищо ново не ги е научила.Освен ако не си е харесала някой студент,за да се упражняват след лекцията.
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 74Е какво, на тази възраст не трябва да прави секс ли? Ако беше по-млада, по-приемливо ли щеше да е да прави такива неща пред камера?
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 71С каква дейност се занимава тази фирма?На лично устройство не може да те задължат да им даваш достъп. А ако е служебно, не си длъжен да го носиш в извънработно време.
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 71Възрасна е жената, какво разбира от технологии....:)) Повечето даскали си ползват настройките по подразбиране, откъде да знаят че камерата работи :)) Студентите с основни знания са си направили гаргара с нея :) Проблема е, че на тази възраст прави такива глупости, но в БГ работите са такива :)
68
3
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До Анонимен 49Много неща са лични, но много лични неща се изповядват публично ...Може би сме малко задръстени ( вкл. и аз), щом на тази сравнително невинна закачка се реагира така ...
67
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са малки, но вече знаят...как да доносничат и да правят мръсно на другите.
66
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентите добре са я наиграли. Самата даскълка си и изключила камерата, но в зависимост от конфигурацията на сесият останалите участници могат да й включват и изключват камерата. Та най-вероятно тя е започнала с изключена камера, след което някой от участниците й я е включил. Подобни неща правят в нашата фирма - задължават ни да сме си пуснели комуникаторите и мениджърите за забавление тайно си пускат камерите ни да гледат кой какво прави. Сложих си тиксо на камерата и веднага пуснаха забрана
65
6
 
6
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
егати резила, тази как може да е учителка не ми е ясно, но това което става ясно е че наистина се кланя на онази изперкалата Кобилкина, бива *** жени ама па чак толкова ....нека който както иска да си бърка *** ама не и пред камерите...!
64
3
 
7
 
! Отговори
до 71 преди 3 години
Сам го каза "уж" интелигентните хора. За да работи за жълти стотинки колко ли струва? Някаква тотална лигла. А да не говорим за тоя кeлeш зад нея колко й уважава и работа, и всичко, за да отиде да се ***. Това е Бай *** нагледно. После защо ми работели за 2000лв.. Еми, защото толкова заслужавате.