Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
14
 
! Отговори
таксиметаржия преди 3 години
Щом учените и уж интелигентни хора нямат уважение към работния процес има нещо тотално сбъркано в онлайн обучението! Връщайте ученици, студенти и преподаватели по училища и университети! Такава простотия няма как да се случи на работното място.
62
1
 
9
 
! Отговори
до 69 преди 3 години
Моите хора ги пускам хоум офис, откакто се помня. Вкъщи няма кой да те разсейва- "айде тенис на маса", "айде дартс", "айде на масаж" и подобни 101 глезотии, които имаме в офиса. Всеки работи концентрирано от вкъщи. От години в нашата компания сме си поне едно 70% хоум офис. В офиса ходим да се видим с колегите и да се позабавляваме предимно петъците.
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 62Еми това се нарича демокрация, може да се гавриш с всеки, стига да имаш пари, учителите са последната дупка на кавала :)) Все пак Холивуд и на тях оказва влияние, те също имат животински инстинкти :)) Просто жалка работа, станала на години, но е пере нагона яко, ако беше мъж, сигурно смъртна присъда ще му искат :)))
60
0
 
7
 
! Отговори
Да да преди 3 години
Бавно но сигурно деградираме и се самоунищожавам за напред очаквам много по големи изцепки.
59
3
 
11
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Това си е бая гаф. И дори да е мислела, че камерата е изключена и никой няма да разбере, това ясно показва какво и е отношението къ работния процес.Ето заради такива изцепки работодателите не искат да си пускат хората в хоумофис. Защото не знаят дали са на работа, както се предполага или се гушкат с милото пред компа.
58
3
 
7
 
! Отговори
ЛЛ преди 3 години
Падение и излагация! Онзи отзад не си поплюва и той.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анисия кой знае какви ги върши.....
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едукативното ниво в БГ клони към пълна неграмотност, когнитивна безпомощност и оттам - социална безполезност за поне 60 % от популацията, а във възрастовата група 16-40 стига до 90%. Затова го има и това ръководство на държавата, изчезването на индустрията и отсъствието на наука и култура. Заедно с демографския спад, това означава ликвидация на нацията. И това е непоправимо.
55
0
 
6
 
! Отговори
Какъв морал преди 3 години
До aaтърсиш в този университет?
54
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Тези студенти са най-обикновени доносници. На всеки може да се случи.
53
1
 
7
 
! Отговори
tana$ преди 3 години
Съчетава работата с удоволствието
52
2
 
13
 
! Отговори
д преди 3 години
До 58Е да разбира се че сме ***. Само, че защото такива неща почват да се смятат за нормални, а когато друг преподавател обясни разликите между западния свят и афганистан например и ги определи за културно изостанали, то беше веднага уволнен. Я бегайте либерасти гадни.
51
5
 
15
 
! Отговори
aa преди 3 години
До 60Няма гаф. Това е университетски преподавател. Да избира или да ближе разни неща пред студентите или да преподава. Не може да се прощават гафове. Трябва всеки един човек да е с ясната мисъл, че всеки трябва да има поне малко морал.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времената на гоненето на вещици връщат ли се?!!
49
0
 
3
 
! Отговори
Коле преди 3 години
Хахаха, ой на батя
48
8
 
20
 
! Отговори
Стандартните.. преди 3 години
... тук така и не могат да направят разлика между съзнателното пускане на еротично видео на студенти/ученици и гафове, от рода на този, който е на коментираното видео. Гаф, който може да допусне всеки, който работи в електронна среда. И който не е престъпление, доколкото е неумишлено допуснат.Жалко, че и студентите на тази дама не са осмислили нещата и са се изгаврили с преподавателката си. Вероятно си въобразяват, че качествени преподаватели по биохимия се ринат с лопати...
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58Бил съм в общежитията в Студентски град и във Велико Търново :) Получават нужното образование хората, учителите са топ класа :))
46
0
 
23
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
Може,не знам.В бранша съм от 20 години.Все е имало ,но да ми дойде завършил техн.университет и да не може да сметне 0,18 -0,08 е подсъдимо ! :))Да не знае къде е минуса на координатната система и да гледа механичен шублер като японски йероглив.....Страшно е.....
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДДРОнегДа. Но е нещо лично. За един млад човек пагубно е да няма задръжки, но обратното също не е добре. Има много жени и мъже, които никога са нямали връзка, защото изпитват страх и срам от това.
44
1
 
3
 
! Отговори
наблюдателен преди 3 години
Интервюираната сексоложка защо така ритмично мърда лявата ръчица? Вдъхновила се е от видеото ли? То вече нищо не учудва, де :)