Всички ученици от малките училища се връщат в клас

В останалите продължава да действа правилото за редуване
15 фев 2021 08:03, Елка Василева
29
Всички ученици от малките училища се връщат в клас
Снимка: архив, БГНЕС

Ново разхлабване на мерките е в сила от днес. В част от училищата в страната всички ученици от 1-ви до 12-ти клас ще учат присъствено.

Още по темата

Новата заповед на здравния министър обхваща само училищата, в които има по една паралелка от 5 до 12 клас.

В останалите продължава да действа правилото за редуване на дистанционно и присъствено обучение за срок от 2 седмици.

Занятията ще се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки и в съответствие с изготвените от Министерството на образованието и науката и Министерството на здравеопазването Насоки за работа на системата на предучилищното и училищното образование в условията на COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега и за най-*** фенове на Бойко и щаба му вече трябва да е ясно, че решенията не се взимат от лекари и учени, а от началника-пожарникар.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На база какъв анализ взимат тези решения?На растящите случаи ли? На разпространението на новите щамове ли?Те като са по 28 деца в една паралелка и за час са си обменили кой каквото има, а после ще разнасят коронки по градският транспорт и къщите си.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като почне едно проветряване при тия минусови температури...че като почте едно преподаване на отворени прозорци.... ум да ти зайде!
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демагогия и популизъм, все предизборен PR. В Европа затварят, този отваря. Най-либералният с най- висока заболеваемост и най-ниска имунизация. Повод за гордост?
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди два дни Ангелов обяви, че България е в началото на третата вълна, има покачване на случайте, както и разпространението на новите щамове. А вчера главният учен на Републиката разпореди от джипката днес да отворят училищата за всички, а от първи март ресторантите. Без значение дали има по 2000-3000 дневно и колко смъртни случаи има и калинките министри панически се втурнаха да издават заповеди от вчера за днес.Сега стана ли ви ясно, кой командва?Не са учените и епедиемолозите, нито НОЩ.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи от 1 март заведенията пълни и вътре народа без маски, крещят плюнчат чаши и посуда, но децата в училищата с наморници, учителите също, защото много качествено се чува, когато се говори през маска! Уникални сме, както винаги!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера Премиерът Борисов в Исперих: От първи март отварямересторантите, а от утре учениците отново ще учат присъствено.Ангелов докладва на министър-председателя, че ако има отново натиск от пациенти, здравната система е абсолютно готова. Болниците разполагат с цялата апаратура както за реанимацията, така и за отделенията, имат всички предпазнисредства, дезинфектанти, лекарства, консумативи. Така че нямаме никакви притеснения, всички болници в страната са подготвени