Официално: От 5-и до 12-и клас в София от утре са онлайн

Министър Вълчев издаде заповед за обучение в електронна среда
11 мар 2021 21:23, Анисия Иванова
18
Официално: От 5-и до 12-и клас в София от утре са онлайн
Снимка: БГНЕС

За учениците от 5-и до 12-и клас във всички училища и центрове за подкрепа на личностното развитие на територията на София-град, да се организира обучение от разстояние в електронна среда чрез използването на средствата на информационните и комуникационните технологии, считано от 12 март до 26 март включително.

Това се казва в заповед от днес на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев относно организирането на обучение от разстояние в електронна среда на учениците от 5-и до до 12-и клас в училищата в столицата.

За изпълнението на заповедта на министър Вълчев информират от Регионалното управление на образованието в София-град директорите на столичните училища.

Заповедта на образователния министър е и във връзка със заповед на директора на Столичната регионална здравна инспекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да то вируса изчака заповедта на министъра и призива на Данчето вчера и не се разпространяваше по класните стаи.А като вождс неред в средата на февруари от Ихтиман да започват присъствено си счупиха краката да напишат заповеди. Още същата вечер ги бяха пуснали.
13
0
 
1
 
! Отговори
Не ви е срам преди 3 години
Нека се порадват децата повече време на детството си. Една или две нулеви години не са фатални нали после ги чака цял живот работа и данъци.
12
6
 
2
 
! Отговори
НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА преди 3 години
Няма друг начин освен да се обяви нулева учебна година.
11
4
 
1
 
! Отговори
ПУСКАЙТЕ ДЕЦАТА преди 3 години
ДА се изпозаразят и преболедуват грипа наричан Ковид. Ваксините трябва да се тества първо върху децата.
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се пържите в Ада на вечни мъки ви го пожелавам от цялото си сърце!Не вярвам в Бога, Духа и Сина, както и в Дявола.Но съм повече от убеден, че има възмездие!!!Защото дори във законите на физиката е доказано, че на всяко действие има равно по сила и обратно по вектор ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!!!Очаквайте ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО, господа/другари от НОЩ! То ще ви сполети много скоро!!!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вълчев вече го няма в листите на ГЕРБ. Отърваха се от него. :D
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заповядаха му на Вълчев да издаде заповед... Абе тоя за кво е там? Само фигурант се явява. Едно читаво нещо не е свършил! Излишен разход е тоя!
7
1
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Работя в една градина в Пловдив.От 28 деца днес имаше само 11 здрави.Другите ги няма.От дни намаляват.Обаждаме се да видим каква е причината-родителите казват болни са децата. Реално никой не е бил с температура на градина, но кихаха и покашляха дни наред.Няма как да се спазва дистанция.По цял ден стоим на 2 отворени прозореца.Сестрата следи температурата и влагата на въздуха. Но мерки не спазваме поради невъзможност децата да стоят на дистанция. Хранят се по 6 деца на маса, има само 3 тоалетни.
6
4
 
5
 
! Отговори
Радефф преди 3 години
Само да се постопли и всичките пак ще ви изкарам я на Шипка, я на Бузлуджа.
5
3
 
7
 
! Отговори
Супер Страхотно преди 3 години
Затваряй!
4
9
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Кой го интересува за групата на сина ти, дръж си го вкъщи, даже се покриите в мазето?!
3
5
 
4
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Така,така,така !!! На 31 март затваряме държавата ! Венсеремос!!!
2
3
 
15
 
! Отговори
И малките преди 3 години
Спрете и по-малките, както и детските. На сина ми в групата почти няма здраво дете. Всички са болни. Но децата го карат леко, а и никой не ги тества. Като го лепнат на лелките и бабите обаче, последните завършват фатално.
1
1
 
5
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Дано безумието в тази държава приключи на 04.04...........!