За пета поредна година Rabota.bg помага на студенти да намерят мечтаната работа

На 20 и 21 април "КАРИЕРА УНСС" ще срещне младежи с най-големите работодатели у нас
2 апр 2021 10:32, Анисия Иванова
За пета поредна година Rabota.bg помага на студенти да намерят мечтаната работа
Снимка: Rabota.bg

Водещият сайт Rabota.bg ще помогне на стотици студенти да намерят мечтата работа. За пета поредна година младежите ще се срещнат с някои от най-големите работодатели у нас по време на новото издание на кариерния форум „КАРИЕРА УНСС“. Тази година форумът ще се проведе вдва етапа.

Първият стартира на 20 и 21 април и ще се проведе онлайн, в платформата Microsoft Teams. Студентите, търсещи работа или стаж, ще имат възможността да се срещнат с представители на HR отделите на водещи компании в България.Всеки от участниците ще има възможност да проведебързи интервюта със специалистите по подбор на персонал. Така младежите могат да получат предложение за стаж или работа, който да се окаже начало на мечтаната кариера.

Вторият етап на кариерния форум ще бъде в началото на новата академична година. На 4 октомври топ работодатели в България и организации ще представят своите стажантски програми и свободни позиции в централнотофоайенаУНСС. По традиция кариерният форум ще предостави възможност на студентите да се консултират с експерти от различните сфери, които ще им покажат как да изготвят своето CV и как да се подготвят за интервю, с което да впечатлят бъдещия си работодател.

През 2020 година кариерният форум на сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и УНСС срещна над 4 300 студенти спредставители на близо 50 компании. И тази година в края на събитието ще се проведе томбола с атрактивни награди.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.
 


Още от Образование
МОН планира матурите по избор да са от 26 до 31 май
Спонсорирано съдържание